Şimdi Ara

Neden yaşıyosunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RepubLique

Ele gelir şeyler gibimi mesela ?

olum yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben Müslümanım arada durur düşünürüm işte tüm ahiret vs olaylar olmasa diye. Yani bir nevi ateizmi benimseyen insanlarla empati kuruyorum. Ve cidden yaşamak, özellikle bu kadar kötü bi dünyada yaşamak saçma geliyor. Hergün öyle olaylar oluyor ki bu nasıl dünya keşke bunları görmeseydim diyebileceğin. Çok zor cidden. ben sınav dünyası diyebiliyorum mesela rahatça. Kendi inancına göre burada çektiklerini karşılığını ahirette alacağım.
    Ne yapabilirsin bu konuda insanlara yardım etmeyi vs. Amaç edin görüşün, dinin ne olursa olsun birinin sana teşekkür etmesi insanı mutlu ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 6 Mart 2015; 3:03:36 >
  • Daha intihar edecek kadar çıkmazda olmadığımdan.
  • asker olmak için !
  • ailem için.

yüzün gülerken için ağlar ya onu yaşattın şuan bana...
  • birşeyler keşfedip öğrenip diğer nesile aktarmak için somut yanı genel olarak
    onun dışında bu dünya bi imtehan ve bu film birkez çekilicek oyüzden Allahın razı olduğu şekilde yaşamaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: caneker

Neden yaşıyoruz yerine neden ateistsin onu tartışalım?

Tartışalım kardeşim. Söyleyeceğin her şeye saygıyla yaklaşırım ben. Ama din konusunda bilmediğim bi şey öğretebileceğini sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: %100

Dostum ben Müslümanım arada durur düşünürüm işte tüm ahiret vs olaylar olmasa diye. Yani bir nevi ateizmi benimseyen insanlarla empati kuruyorum. Ve cidden yaşamak, özellikle bu kadar kötü bi dünyada yaşamak saçma geliyor. Hergün öyle olaylar oluyor ki bu nasıl dünya keşke bunları görmeseydim diyebileceğin. Çok zor cidden. ben sınav dünyası diyebiliyorum mesela rahatça. Kendi inancına göre burada çektiklerini karşılığını ahirette alacağım.
    Ne yapabilirsin bu konuda insanlara yardım etmeyi vs. Amaç edin görüşün, dinin ne olursa olsun birinin sana teşekkür etmesi insanı mutlu ediyor.

Teşekkürler dostum. En tatmin edici açıklamayı yapmışsın cidden. Zaten şu an başkalarının mutluluğu için yaşıyorum. Ailemden gelen bi alışkanlıkla sürekli iyilik yapıyorum. İyilik yaptıkça kötülük buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edson

quote:

Tartışalım kardeşim. Söyleyeceğin her şeye saygıyla yaklaşırım ben. Ama din konusunda bilmediğim bi şey öğretebileceğini sanmıyorum.

Merak ettim, İslamın veremediği neyi verdi sana ateizm?
  • valla reis dogmadan once sorulsaydi yasamak istiyomusun dogmak istiyomusun gibisinden istemiyorum kalsin derdim buyuk ihtimalle

• quote:

quote:

quote:

İslam bana hiçbi şey veremedi ki dostum. Ateizmin dinden farklı olarak verdiği tek şey özgürlük.

• Filmin sonunu merak ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolcu olmak icin.

• inan hiç bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rainlovely

Ben, beni yaratana kulluk etmek için yaşıyorum.Seni bilmem

Ateistim dostum ben. Daha somut şeyler arıyorum açıkçası.

en basidinden gokyuzune bak bulutlara aya gunese bak hangi insan evladi gunes yapabilir? demek ki o gunesi yaratan bi yaratici var demekki gucu ve kudreti olan bi yaratici var insan oglu nankordur etrafina hic bakmaz hic dusunmezler ki kendisi 1 damla meniydi ana rahminde dollendi ve yaratici ona kendi ruhundan ufledi somut seyler mi istiyosun gozunu ac etrafina bak herseye ama herseye bak kucucuk bi karincayi bile insan oglunun yaratmaya ne gucu nede teknolojisi yeter onu ancak yuce bi yaratici yaratir

• İnsanlara faydalı olabilmek için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İslam bana hiçbi şey veremedi ki dostum. Ateizmin dinden farklı olarak verdiği tek şey özgürlük.

Yuvarlak cevaplar bunlar. Bana keskin net bir şekilde tatmin olmayan, cevap bulmayan yönlerini söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberwar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rainlovely

Ben, beni yaratana kulluk etmek için yaşıyorum.Seni bilmem

Ateistim dostum ben. Daha somut şeyler arıyorum açıkçası.

en basidinden gokyuzune bak bulutlara aya gunese bak hangi insan evladi gunes yapabilir? demek ki o gunesi yaratan bi yaratici var demekki gucu ve kudreti olan bi yaratici var insan oglu nankordur etrafina hic bakmaz hic dusunmezler ki kendisi 1 damla meniydi ana rahminde dollendi ve yaratici ona kendi ruhundan ufledi somut seyler mi istiyosun gozunu ac etrafina bak herseye ama herseye bak kucucuk bi karincayi bile insan oglunun yaratmaya ne gucu nede teknolojisi yeter onu ancak yuce bi yaratici yaratir

Kardeş düşüncene saygı duyuyorum da bi şey sorcam. Sapık mısın acaba? Konuyu niye saptırıyosunuz. Ateizmi çürütmeye çalışmıyoruz burda. Ayrıca söylediğin şeylerin bilimsel olarak kendi kendine olma ihtimali var. Yüce bi yaratıcıya gerek yok yani. Arkadaş anlamıyorum. Forumdaki konuların hepsi dini çatışmaya dönüşüyo bi süre sonra.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yuvarlak cevaplar bunlar. Bana keskin net bir şekilde tatmin olmayan, cevap bulmayan yönlerini söyle.

Dostum yanlış anlama seni küçümsemek için söylemiyorum ama islam konusunda kendimi yeterince geliştirdim. Bilmediğim pek bi şey yok yani. Burda uzun uzun açıklayıp da bana bildiğim şeyleri tekrar tekrar söylemeni istemiyorum açıkçası.

• Rainlovely kullanıcısına yanıt
    Seni yaratan hiç bir şey yok emin ol boşuna uğraşma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.