Bildirim
NEDEN YENİ MESAJ ATMAK İÇİN 2 DAKİKA BEKLİYORUZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben bilmiyorum ama inşallah haklı nedenleri vardır -
Biraz daha düşünmemiz için zaman veriyorlarmiş
-
dalga geçiyosun diycem kesin ama kesin bu kadar saçma bi nedeni vardır -
Forumun içine etmek isteyen biri aynı mesajı 4367457546345634634643 kere yollamasın diye. -
forumun içine edecek adam 2 dakika bekliyetipte tekrar edebilir edecekse geç bunu -
Flood koruması olabilirmi...! -
bunun cevabını gun vermişti galiba... "saçma sapan msj atmaya çalışanlar genelde kısa sürede msj atmak isteyecktir. 2 dk kuralı ise onları az da olsa bu huylarında vazgeçirir." bu manada bir şeyler demişti... -
Belkide Sql databasesi cok şişmiştir dahada şişmesin diye böyle birsey yapmıs olabilirler -
firefox da böyle bi olay yok haberiniz olsun
hızlı cevap ta olmuyosa normal cevaptan devam ediyor -
quote:
Orjinalden alıntı: jashua
forumun içine edecek adam 2 dakika bekliyetipte tekrar edebilir edecekse geç bunu
2 dk bekler de 10 dk da maximum 5 msg atar. Abartamadan da moderator mudahale eder zaten...Olay budur.
Ayrıca bazen mesajı yollamış da olsak explorer sayfa goruntulemedi mesajı veriyor, insanlar da heralde mesajım gitmedi diyip 2. kez gonderiyor, aynı mesajı 2-3 kere cıkıyo sonra... -
quote:
Orjinalden alıntı: nsx
Forumun içine etmek isteyen biri aynı mesajı 4367457546345634634643 kere yollamasın diye.
sanırım eskiden bekleme süresi 30sn idi. bu durumda foruma, 4367457546345634634643 ileti yağdırmak için, yaklaşık 14442650616222336 hafta bilgisayarını açık tutacak kadar beyinsiz olması gerekiyordu. yani iki dakikaya çıkarmak kadar saçma bir uygulama olmaz. belli ki, insanların basit sorulara basit yanıt verebileceği düşünülmemiş. -
Mantıklı bir davranış olmasına ragmen bazen süre çok sinir ediyor insanı. Acele tarafından ikinci mesajı göndermek için değiştiri kullanmak daha iyi tabii aynı topiğe yazılacaksa. Diğer bir kısma gecmek içinde zaten vakit biraz akmış oluyo. -
murphy nin altın kuralı: Altını olan kuralı kor. -
quote:
Orjinalden alıntı: jashua
sayın site sakinleri neden yeni mesaj atmak için 2 dakika bekliyoz bilen varmı?
bizde bi bilsek -
bence ole bi kural olmasaydı çokerdi bura -
bence bu konuda biraz haklılar.Zaten adam gibi msj-cevap yazacak adam ne kadar hızlı msj yazarsa yazsın yazana kadar en az 1dk geçer zaten.Birde forumda gezinirken veya kendisine yazılan cevapları okumak için 1 dk.Etti 2 dk.Ben birkaç defa 2 k uyarısı ile karşılaştım.demek ki aslında hakikaten çok da önemli değil bu engel.Bu engel düzgün msj yazanlara engel değil.Size neyin niye engel olduğunu biraz daha düşünün bence.......... -
2 dakikaya hayır.... :)))
3 dakika olsun
(no smoke)FGT -
saçmalık başka birşey değil. ben bu sitede rahata haklara sahip olamadıktan sonra neye yarar? -
bu tamamen bi flood saldırıya karşı korumadır ddos ataklarına db ye saldıran flood programlarına karşı bi korumadır site yönetimin anlayışla karşılamamız gerekir
Benzer içerikler
- intel speed shift technology nedir
- ruxim nedir
- windows 7 hızlandırma
- 8 çekirdek işlemci iyi mi
- hotfix nedir
- amd yeni ekran kartı
- ryzen 9 9900x3d
- snapdragon 8 elite antutu
- intel arc graphics nedir
- kirin 9010
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X