Şimdi Ara

#Neden Yeni Versionlar#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar herkeze slmlar neden artık yeni verisonlar tutuluyor mesala 1.02k 1.0e 1.0l 1.02Q
    oysa eskiden nekadar guseldı sayılı server vardı mu-israel,mu-reality,mu-global felan filan hepisininde verison aynıydı offf ya neydı o gunler ozellkıle MU-İSRAEL aslında bizim turkler baskın yapcaz oraya hepımız bi guildte felan super olur ama suan orda 600 kisi onlıne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyankar.nico -- 17 Şubat 2007; 11:38:26 >

• E hep aynı olmaz kardes hep aynı oyna oyna aynı seyi yap yap insan bıkar yeniliqler sart:)dusunsene hayatını hep sakin bos yasamak istermisin aynı sekilde arada inisler cıkıslar olmalıki tadı cıksın:P
  • Eskiden herkes server kuramıyodu...
  • acıkcası webzen olaya el atmaz bu kalitesizlik boyle devam ederse mu online hayatımıızn bir kenarında kalan eski bir oyun olacak exp nin sabit olmadığı
    kamera acısının bu sekilde olduğu bir oyun daha fazla ayakta kalamaz ayakta kalsa bile işte goruyoruz boyle kalitesiz olur bu gun dunanın en cok tutulan oyunu wow emin olun cabalın free oyunu cıksın wow filan tarihte kalır ve eminim bu forumdaki bircok insanda cabal oynar cunku oyun cok kaliteli ve ilerlemeli tarz oyunlar gibi wasd tuslarını kullanark savas yapıyosun hareket yeteğin cok cok fazla o oyunda işte baska bi ornek silk road ordada guzel hareketler var
    ne bileyim hayırlısı inşallah guzel bi versiyonu cıkar bu oyununda muya devam ederiz tekrar soluyorum bu şekilde giderse bu oyun tarih olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuSaT28

acıkcası webzen olaya el atmaz bu kalitesizlik boyle devam ederse mu online hayatımıızn bir kenarında kalan eski bir oyun olacak exp nin sabit olmadığı
    kamera acısının bu sekilde olduğu bir oyun daha fazla ayakta kalamaz ayakta kalsa bile işte goruyoruz boyle kalitesiz olur bu gun dunanın en cok tutulan oyunu wow emin olun cabalın free oyunu cıksın wow filan tarihte kalır ve eminim bu forumdaki bircok insanda cabal oynar cunku oyun cok kaliteli ve ilerlemeli tarz oyunlar gibi wasd tuslarını kullanark savas yapıyosun hareket yeteğin cok cok fazla o oyunda işte baska bi ornek silk road ordada guzel hareketler var
    ne bileyim hayırlısı inşallah guzel bi versiyonu cıkar bu oyununda muya devam ederiz tekrar soluyorum bu şekilde giderse bu oyun tarih olur

cabal ı test zamanlarında oynamıştım inanılmaz bi oyundu keşke free olsa

• Cabal Da cok lag vardi oda benim pc dendi Biraz

param olsa keşke birazdaha paramiz olsaydi DH

CAbal dan DAha güzel grafiklerde Bir mu online versionu yapardik mu onlnie a girdiginizde Altta

Türk bayraği dalgalaniyor yaninda Dh işbirliğiyle yapilmiştir..

En iyi Capon Grafikcileri tutardik
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

Cabal Da cok lag vardi oda benim pc dendi Biraz

param olsa keşke birazdaha paramiz olsaydi DH

CAbal dan DAha güzel grafiklerde Bir mu online versionu yapardik mu onlnie a girdiginizde Altta

Türk bayraği dalgalaniyor yaninda Dh işbirliğiyle yapilmiştir..

En iyi Capon Grafikcileri tutardik

para para para illede para para varlığın birdert yokluğun yara
    kardes vallahi grafik deilde muya yeni bişeyler lazım yav nasıl anlatsam bak soyle diyeyim :
    yuzuklerin efendisi 3 ü seyrettinmi bilmiyorum ama orda hani bi sahne varya gondor kalesinin onundeki savas rohan atlıları orcları atlarının ayaklarının altına alıp ezip ezip kosuyolar ha işte bole bişey lazım dusunusene atına binmişsin 10000 yada daha fazla kişilik bi savaşın içine dalıyosun keller kopuyor olenlerin fışkıran kanları ustune yapışıyor sen haaaaaaaaa diye bağırıp onundeki adamın kafasını kopartıyosun yav boyle bi oyun yapılsın rpg action macera online aklınıza gelebilecek butun dallaradaki oyunların aq mazsa yanıma gelin behhh

• Siz Fazla Film İzlionuz HereLde Ama Hersey Para
  • Güzel fikirler yenilikler lazım gercektende:P
  • yahu muda bakın şimdi grafikler super konu süper ki bilgi gecem bildiğim kadarı ile mu bir ulke bu ulkede bilmem ne aq oğlunun bitanesi yeni bi ırk yaratıyo bu ırk insanları oldurmeye yakıp yıkmaya baslayı bizlerde bu mu ulkesindeki sozum ona tanrılarız bu nusubetten insanları kurtarmaya calışyoz yani buda guzel sonra charlar guzel elf daha guzel charların ozellikleri guzel str guzel agi güzel stam yerine gore guzel fazla olursa daha bi guzel defence rate guzel hele o exe itemdeki ref kimin aklına geldiyse o daha bi mayak guzel
    bc guzel ds guzel bazı serverlarda olmayan cc muthiş guzel ama işte gelin gorunki yukarı aşağı kamera acısı kasma methodu windows modu bu oyunun en kotu tarafları yahu burayada bi el atsalar (habide sabit exp lazım bu oyuna ) oyun daha bi manyak guzel olucak ama işte birilerinin el atması lazım yahu su webzendeki sonra ubisofttaki bizzarddaki teknolaji bende olucak oyle bi rpg yaparımki 10milyon insan kasar yukarda belirtmiştim unutmayın arkadaslar oyunda kamera acısı ve fazlalık cok sey demektir dediğim gibi savaş alanında dh team olarak ki buda bayağı bi playere tekamül ediyo karsı tarafla savastığımızı bi hayal edin aq bu işler hep hayal etmekle baslar ne manyak olurdu ole deilmi ama ole dangalak dangalak skillerlen deil neymiş efendim bk yakın dovuste iyiymiş adamın tek skili var adam kesecek yakın dovus nerde yerinde yeller esiyo caballan silk road bunu cok iyi yapmış kardesim ha sunuda diyebilirsiniz be kardesim madem bukadar oyundan soğudun git baska sey kas haklısın ama mu dısındada baska oyun bilyorum ki yaş olmuş 35 bu yaştan sonrada aklım alamaz dier oyunları neyse ya bizim kotumüz baskalarının iyisinden daha süperdir

• Cevap Belli Bi Örnekle Açıklayım.Hep Ayni Giysiyi Giyebilirmisiniz?Sıkılmazmısın?Bıqmazmısın?Buda Oyle Bisi Yeni Bisiler Ariyo İnsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qen!Editör

iste sebebi bu

Bu Kızan Cok Akıllı Yahuuuuu
    Ne Ezik Ezik Yapion Kendini
  • YAW ARKADAŞLAR İŞİN KOLAYI WAR GİRİNwww.muonline.com BAŞLAYIN MUNUN GELECEĞİNDENDE ENDİŞE ETMEYİN

BU ARADA MİLLETİN AÇTIĞI SERVERLERİ ELEŞTİRCEĞİNİZE TÜRKİYEDE ŞARTLARIN NEDEN BU KADAR ZOR OLDUĞUNU ELEŞTİRİN HER KEZ İSTER LAGSIZ SÜPER KALICI BİR SERVER AÇMAYI 1.PROBLEM ADSLLER PAHALI HIZLAR DÜŞÜK 2.HOST KİRALARI YÜKSEK MAKİNA ÖZELLİKLERİ DÜŞÜK 3. BİLGİSAYAR PARÇALARI DİYER GELİŞMİŞ ÜLKELERE ORANLA 100 DE 200 DAHA PAHALI ŞU AN TÜRKİYEDEKİ EN KALİTELİ MAKİNAYI JAPONYADA AYDA 8$ A ADSL ALANA YANINDA HEDİYE WERİYOLAR

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.