Şimdi Ara

NEDENSİZ BİR KAÇ SATIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aşağıda durup dururken yazdığım bi kaç satır var.ölesine yazdım ama sanki biraz güzel oldu gibi.sizde bi yorumlasanız diyorum arada küçük bir yer alıntı yalnız.gerçi isimde bulamadım ama.

----------------------------------------------------------------

İzmirde normal birgündü.Basit ve bayat.Kaleyi içten fetih etmenin moda olduğu zamanlardı.Küçüktüm,anlamamıştım.Sen bir çamurdun,sana saplanmıştım…
    Geçmekle kalmak arasında kararsızdı günler.bense kutup ayısına rastlamış çöldeki deveden farksızdım.Anlayamadım.Sen bir yağmurdun ve ben senden kaçamadım.
    Esmer günlerden biriydi yine.Kar taneleri düşerken başıma.Onyedi yaşımda gibiydim.Olmalıydı olacaktı hissediyordum.Güneşli bir resim çizmiştim kendime,içinde kiraz bahçeleri olan sokak kedileri uyurken ağaçların dibinde,Artık üzmüyordu geceler beni.Acıkmıştım sevgine.Oysa yağmur kaçkere masum öpücükler kondurdu yüzüme.Yinede kandıramadı.iskelede sandalım her zamankinden daha sağlam bağlıydı.Anladımki,güzelliğin bi işe yaramazdı bendeki aşk olmasaydı.
    Ama hiçkimse öğretmemiştiki bize aslında ay’ın ışığını güneşten aldığını’ki, o aralar seçmeli derslerin hiçbirinde sevgi sözcüğüne dahi rastlanmazdı.
    Yanlış okula gittiğimi geç anlamıştım.Büyümekle geçti zamanım.
    Ne yapsam olmadı.Bu yürek daha fazla dayanamadı.
    Zaten kağın üstünde geçmişti sensiz ve bensiz üç beş ay.acaba çokmu alkollüydü içtiğimiz rengarenk mevsimler.Yepyeni yüzler içinde yıldızlar kaymıştı hayatımızdan.Ne ben sönebildim nede sen yanmamazlık ettin.Biz başladığımız hiçbirşeyi bitiremedik ki.
    Hep ateştik hasrettik sönmüş gecenin bir köşesinden.Sen benim su olduğumu sandın,bense seni ıslak.
    Biz birbirimizden habersiz düşen iki ayrı yağmur damlasıydık.
    Aslen deliydik.aptalca şeyler yapabilirdik’ki akıllıca bir yol seçtik.Bilemedik.Herne kadar hala ayakta aşık olabilsekte.Tedavisi ayakta yapılamıyordu bu hastalığın.Biraz yatman ağlaman birazda unutman gerekiyordu.bense basit bir taşıyıcıydım,oradan oraya.Oysa yürümek kadar kolaydı aşık olmak.
    Bilemedik,Hiç öğretmediler bize biyoloji derslerinde aslında mantığın kalpten daha hızlı olduğunu Zordu güzelim hayat ummadığımız kadar.Düşünecek çok az şeyde olsa biz hep bulduk.
    Bense hiç fark etmemiştim nereden geldiğini.Sen bir arabaydın ve bana çarptın.Yaralı yatarken yerde arkana bile bakmadın.
    Bense plakanı dahi alamadım…

• Güzel yazmışsın
  • evet fene değil üzerinde bira daha çalışılması gerek ama bu haliyle de iyi bi yerden sonra kayahan telif isticek sandım nese iidir ii güzel olmuş
  • senin yazını okumak okadar zor ki.. çok uzun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.