Şimdi Ara

Neder Türk ServerLeri Fazla kaLici oLmuyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz Güven , Biraz Hırs ve Biraz Playerlere Saygı Olursa Server O zaman Ayakta Kalır !!
  • Peki çoklu serwer yapmaları sizce nasıl olur? Mesela Frienzmu daki gibi kolay-zor, ikisini birden açsalar?
  • Bence interenet ile alakalı ve önüne gelenlerin server açması.Bir şirket olsa TR-Mu gibi.Yani ismini attım.Öyle şirketler açsa serverler kiralasa.Daha iyi olur.Tabi biz daha yeni yeni mbitlere geçtik.Adamlar 100Mbit gibi şeylerle kuruyorlar.
  • pek fazla konumun dişina çikmayi sevmem ama
    serverimizin açiliş tarihi 24 Temmuz 2007 bu tarihi türk serverlari kalıcı olmuyor ve olmaz diyenler bi yere not etsinler
  • evt bizimkini de not etsinler 1 temmuz 2007
  • Birkaçtanesi dışında hepsi offline.Ben bu forumda bir günde bir sürü server açılıp daha o saatte kapandığını bilirim
  • Yaw adam hala kendi serverirnin reklamini yapiyo yazma bu topiçe bişe
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkgobln

quote:

Orjinalden alıntı: IIPentagraMII

ilk nedeni turkte para yok gavurdada para cok ama hayrı dokunuormu bılmem
    ikinci nedeni turk olmamız yanı biraz geri kafalı tembel ve taminsiz olmamız

şöyle acıklıyayım

Yabancı firmalar(dikkat edin 2 tane velet demiyorum firma diyorum) ellerindeki sermayelerle milyarlık hostlar tutuyolar süper makinalara server kuruyolar lag sorunu yok kufur sorunu yok ( bizim kadar kaba deiller) hack sorunu var ama onleniyo ( o kadar ilgi oluor ki olayi saniesinde çözüyolar) İşte BUNA Mu online Diyoruz

Türkiyede ise 2 velet yada bir ahmak kendi kendine server kuruyum admın oluyum hevesi ile (neden boyle bir heves ve istek var diye sorarsanız onunda cevabını veriyim ADMIN demek turklere gore ust sevie demek playerların ustunde yanı daha guclu daha yenılmez ama aslında bildigimizi sandıgımız şeyi daha örenememişiz bile ADMIN (Yönetici) burdaki tanım server işleriyle ilgilenen yanı playerlara hizmet eden bi işçi gibi düşünün aslı budur ) neyse fazla kurcalamayım
    bu 2 velet yada bi ahmak server acıor fakat paraları yok maddi durum el vermiyor zaten actık dedikleri server a server denmez
    ee bizim iyi niyetli playerlarımız da gavurun serverinde napıcam turk turke oynarım dıyor ve olan oluor
    aradan 15 gun gecior su kesildi yok deprem oldu yok bizim monitor yandı gibi fasafiso sebeplerden dolayı server kapanıoy
    YANI OLAN GİNE oyuncuya oluyor
    Türkiyedeki bu tur serverlere de Rezalet diyoruz

(Bazı yürekli arkadaşlar var işlerini gerçekten iyi yapıyolar onlar kim oldugunu biliyor söz meclisten dışarı onalra bi lafım yok)

GüzeL açıkLama PentagraM KatılıyoruM ...

• quote:

Orjinalden alıntı: By_SiYaH

Yaw adam hala kendi serverirnin reklamini yapiyo yazma bu topiçe bişe

http://mu-team.servegame.com/

bana diene bak

• quote:

bana diene bak

CASTLEMU
    portali:castlemu.sytes.net
    formu:www.castlemu.com
    UZUN ve KALİCİ
    TurK serveri

Ona diyene bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mu-TeaM

Ona diyene bak

MU teaM OnLiNe GaMe

www.mu-team.com

al birini vur otekine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espresto -- 6 Eylül 2007; 3:57:26 >

• Dur o zaman ben herkesin imzasini alinti yapim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.