Şimdi Ara

Nedir bu Fatih Terim düşmanlığı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saydigim durumlarin yalnizca 1 hafta icinde oldugunu da goz onune alin lutfen.. Saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleon_Bonaparte

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Fatih terim başarılı bir teknik direktör olabilir ama şu kibiri üzerinden atmalı, alçak gönüllü olmalı. Empati kurabilmeli ve sakin olmayı öğrenmesi gerekli.

Hocam siz gol oldugunda yerinizden kalkmadan yalnizca alkislayarak tebrik ediyorsaniz, takiminizdan en onemli stoper kirmizi kart yediginde sadece yerinizden "hadi ya kotu oldu bu" diyorsaniz. Ya da cok onemli bi toplantiya giderken yolda ufak capli bi kaza yasadiginizda bunlar olur deyip hic tepki vermiyorsaniz veya en yakin cevrenizdeki dost sandiklariniz arkanizdan is cevirdiginde isyerinizdeki baska bir arkadasiniz size omuz attiginda ve yere dusecek duruma kadar geldiginizde tepki vermiyorsaniz size sonuna kadar katiliyorum ve tebrik ediyorum. Cunku ben yapamazdim..

Adaletse herkese adalet, adaletsizlikse herkese adaletsizlik. Anadolu kulüpleri ne yapsın? Her maç sonu basını ve hakemleri mi doğrasın?
    Her yenilgi ve ceza alan takım ayağa kalksın o zaman.

• Rakip taraftarların sürekli onun hakkında kötüleyici ve kıskançlık dolu konular açması bile bu adamın başlı başına büyüklüğünü gösterir.
  • Bir hoca istediği kadar iyi olsun ama 34 HAFTALIK ligde 9 maç kaçırıyorsa bende istemem biraz profesyonel olmalı 6 hafta kalmış yaptığı hareketlere bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lincolngokhan

quote:

Ben forumdaki bu Fatih Terim düşmanlığını anlayamıyorum.. Adam 8. olan takımı herkesin saygı duyacağı oyunla birlikte şampiyon yaptı ve hemen ertesi sene CL'de çeyrek final oynadık ve 31.5m € (sponsorlar hariç) gelir elde ettik.. Adam olmaz denen Enginden 1 sene faydalandı, ismi unutulan Emre Çolak'la şampiyon yaptı , ismini bilmediğiniz Semih Kaya'yı, herkesin tartışmasın en iyi yerli stoper diyeceği hale getirdi, Vasıfsız golcu burağı vasıflı golcü yaptı, Sabri, Aydın,Dany şuan çok farklılar daha verimliler.. vs vs sabaha kadar yazarım..

Peki siz neden beğenmiyorsunuz? Neymiş 9 maç almış, alır tabi.. Ben 25 yaşındayım ve Mersin maçında kalbim zorlandı o adam 60 yaşında nasıl sinirlenmesin? Zaten GS düşmanları istiyor ki o 1 hata yapsın biz 9 ceza verelim ve GS'yi içerden karıştıralım ki çok da başarılı oluyorlar, idrak gucu zayıf olanları goruyoruz her yerde.

Onlarda biliyor Fatih Terim kaldığı sürece takımın başında bu takım büyüyecek ve arayı açacak sonra diğerleri 2. lik mucadelesine girecek La Liganın tek takımlı versiyonu olacağız buna engel olmak için medya tff pfdk vs vs bize karşı oyunlar oynanıyor siz de yiyorsunuz.. Siz sahip çıkmassanız kim sahip çıkacak hocamıza? FB'liler Aykut Hocaya bile sahip çıkıyor siz FT'e sahip çıkmıyorsunuz ayıp be..! Şimdi bunları okuduktan sonra azıcık düşünün bi ne oluyor ne bitiyor az çok anlarsınız. Anlamassanız çok kasmayın anlayan anlar..

takım 8.olmuş olabilir ama o kadroya ujfalusi,elmander,melo,eboue,selçuk,muslera ,riera gibi türkiye ligi için üst düzey oyuncular ve necati,engin gibi oyuncular katıldı.takım silbaştan yenilendi.ve bu transferleri necati ve engin hariç terim değil aysal ve yönetimi yaptı.fatih terimin transfer başarısını 2.dönem gs serüveninden biliyoruz!

engin iyi oyuncuydu,ama disiplin sorunu vardı.ilk senede bu konuda sorun yaşamadı.hemen ardından terim döneminde 11 maç ceza aldı,demek ki terim engini adam edememiş!

emre çolak yeteneksizin dibidir.geçen sene oynamamalıydı.rieraya sabır gösterilmeliydi.geçen sene çok da sırıtmayan emreyi bu sene görüyoruz.

sabri,aydın daha verimliler

dany ve semih konsusunda takdiri hak ediyor terim.

şike depremi yaşayan,en iyi oyuncularını satan ezeli rakibini bir zahmet geç şu kadroyla.

bu seneyse tarihinin açık ara en büyük harcamasını yapan galatasarayda hala şampiyonluk garantilenmiş değil.ve şampiyonuk gelirse belki de tarihteki en düşük puanla gelecek.tarihin en kek şampiyonlar ligi grubuna düşen galatasaray yedek kadroyla çıkan manchasterı(ki cluj bu takımı deplasmanda yendi) ve iddiasız bragayı yendi.bu sayede gruptan çıktı.ardından saçma bir kadro ve dizilişle ilk schalke maçında galatasarayı yakıyordu az kalsın terim.o gün sabrinin elle müdahelesine penaltı çalınsa o tur zaten kaybedilmişti.ilk real maçında barnebeu'da çift forvetle hücum futbol oynamak cesaret değil,akılsızlıktır.

ha rakip fenerbahçe başarılı mı?hayır onlar da değil.onlar da ligde çok puan kaybettiler.uefada kura şansı galatasaraydan bile iyi.

asıl takdir edilmesi gereken kişi türk telekom arenayı galatasaray'a kazandıran özhan canaydındır.asıl takdir edilmesi gereken kişi şirket birleşmesini sağlayan,takımı sportif açıdan başarısız yapsa da ekonomik açıdan adımlar atan adnan polattır.bu adamlar galatasatayı düzlüğe çıkardı,ünal aysal da ticari ve yönetim zekasıyla yüceltti.

ben fatih terimin galatasarayda kalmasından yanayım.çünkü masa oyunlarına karşı en büyük tepkiyi koyacak,takımı ateşleyecek,motive edicek kişi terimdir.ama teknik taktik anlayışı,futbol bilgisi vesaire nedenlerle fatih terime imparator diyenlere çok gülüyorum...

Hakli oldugun taraflarda var haksiz oldugun taraflarda. Transferleri yonetim yapmis olabilir bunlar zor transferler degildi ancak o adamlar gelirken yonetim icin degil 3. Fatih donemi olacagi icin yani Fatih Terim icin geldiler. Fenerin kadrosu gecen sene bizden yine iyiydi ama 9 puan fark attik. Taktik konusunda yetersiz goruyorsan 2. Shalke ve 2. RM maclarini bi daha izle. Shalke kanatlardan atak yapan takimdi onlari nasil pasifize ettigini ve gobek oyununda nasil galip geldigimizi bi daha izle. Herkesin nefret ettigi bir rierayi nasil solbek haline getirdigini de gor. Ben transfer basarimizdan gayet memnunum. En kotu transferimiz Sercan ve Furkan. Onlarinda vakti var daha yine bi halta yaramasar bile ilerisi icin, bunlar olur nice takimlarin elinde milyon euroluk adamlar patliyor bunlar futbolda olan seyler

futbolcular profesyoneldir.paraya ve konjonktüre bakar.sonra terime,aykuta ya da tuttuğu takıma bakar.sadece selçuk terim için gelmiş olabilir.onun dışında burak moskovadan geri döndü,aysal işi bitirdi.hamit zaten iyi para alıyor,fener ona teklifte bulundu mu bilmiyoruz.sneijder çeyrek final başarısı ve para;drogba da eboue,çeyrek final başarısı ve para için geldi,eh zaten yaş da olmuş 35.muslera,melo..falan aysalın başarısı.

geçen sene takım fenerbahçeden daha açtı başarıya.bu motive ediciydi.

galatasarayın ilk 11'i fenerden daha iyiydi,fenerin ise ilk 18'i daha iyiydi.yani kadrolar eşitti.

ilk schalke maçında 5 yaşındaki çocuk bile bastos ve farfanı durdurmak için kanatları kapatmak gerektiğini biliyordu.ama klasik fatih terim egosu facia yaratıyordu.

ikinci schalke maçında bana göre yine yanlış bir kadro sürdü.çift forvet artı sneijder olmaz,olamaz.ikinci yarıda yüklenen schalke'yi kenarda izledi ve gol geldi.amrabatı ve umutu oyuna almasa 3.golü yiyip elenmiş olacaktık.

ikinci real maçında 4-4-2 oynadık takım pozisyona giremedi.4-4-1-1 e geçtik takımın direnci arttı ve goller geldi.

bu takım 4-2-3-1 oynamak zorundadır bu kadar basit.

• quote:

quote:

quote:

Fatih terim başarılı bir teknik direktör olabilir ama şu kibiri üzerinden atmalı, alçak gönüllü olmalı. Empati kurabilmeli ve sakin olmayı öğrenmesi gerekli.

Hocam siz gol oldugunda yerinizden kalkmadan yalnizca alkislayarak tebrik ediyorsaniz, takiminizdan en onemli stoper kirmizi kart yediginde sadece yerinizden "hadi ya kotu oldu bu" diyorsaniz. Ya da cok onemli bi toplantiya giderken yolda ufak capli bi kaza yasadiginizda bunlar olur deyip hic tepki vermiyorsaniz veya en yakin cevrenizdeki dost sandiklariniz arkanizdan is cevirdiginde isyerinizdeki baska bir arkadasiniz size omuz attiginda ve yere dusecek duruma kadar geldiginizde tepki vermiyorsaniz size sonuna kadar katiliyorum ve tebrik ediyorum. Cunku ben yapamazdim..

Adaletse herkese adalet, adaletsizlikse herkese adaletsizlik. Anadolu kulüpleri ne yapsın? Her maç sonu basını ve hakemleri mi doğrasın?

Soyle ornekleyeyim dedigini bir sokak basi kebapcisinin iflasi ile Koc Holdingin iflasi bir degildir. Kebapci batarsa 10bin tl kaybeder Koc batarsa Milyar tl ler. Kebapcidan alacaklilar avcunu yalar Koc'tan alacaklilar evindeki haliya kadar alirlar. Halbuki birinin borcu 400-500 tl dir yani ufak bi meblağ digeri 100-200 bin sonucta iki alacaklida tatmin olmaz ancak taraflar arasinda boyle bi farklilik var. Ben farklilik derim sen adaletsizlik.

• aynen oyle.

Kimse kusura bakmasin, Fatih Terimin gecmisini elestiren yok, ama kendisi sunu dedi Lig TV de

- Bazen Teknik direktorun kenarda olmamasi cok seyi goturur.

Sonra gelmis, bana ceza verin diyor.

Cok buyuk bi hata yapti, bu inkar edilemez.

Fatih Terim Allah degil, tabi ki oda hata yapicak.

Sen hem su an lig sonuna kadar takimin basinda degilsin, hemde yeni sezonda ilk 3 mac.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Soyle ornekleyeyim dedigini bir sokak basi kebapcisinin iflasi ile Koc Holdingin iflasi bir degildir. Kebapci batarsa 10bin tl kaybeder Koc batarsa Milyar tl ler. Kebapcidan alacaklilar avcunu yalar Koc'tan alacaklilar evindeki haliya kadar alirlar. Halbuki birinin borcu 400-500 tl dir yani ufak bi meblağ digeri 100-200 bin sonucta iki alacaklida tatmin olmaz ancak taraflar arasinda boyle bi farklilik var. Ben farklilik derim sen adaletsizlik.

Sana göre adalet Napoleon'a, bana göre adalet halkın her kesimine, ayrım gözetmeksizin...
    Neyse, Fatih Terim kendince haklıdır diyelim.

• @lincolngokhan

Hocanin oyunculara oyuncularin roportajlarda soyledigi bisey var rakamlara takilmayin diye. Drogba forvet arkasi gibi oynuyor nerde 2. Forvet o zaman? Ayrica İnterde bu sistemle sampiyon olmustu cok onemliyse. Oyuncular gol kacirdiktan sonra hocaya bakiyorsa o hoca basarilidir. Ayrica senden daha fazla para alan oyunculara soz gecirmek daha buyuk basaridir..

• Halkin tamamina adalet veremessin o sadece sirinler koyunde oluyor elbet senin yaptiklarindan memnun olmayanlar seni cekemeyenler olacaktir. En kotu tipini begenmeyen cikar. Bakiniz Fatih Terim'de bunun kurbani..

• quote:

@lincolngokhan

Hocanin oyunculara oyuncularin roportajlarda soyledigi bisey var rakamlara takilmayin diye. Drogba forvet arkasi gibi oynuyor nerde 2. Forvet o zaman? Ayrica İnterde bu sistemle sampiyon olmustu cok onemliyse. Oyuncular gol kacirdiktan sonra hocaya bakiyorsa o hoca basarilidir. Ayrica senden daha fazla para alan oyunculara soz gecirmek daha buyuk basaridir..

benim fatih terimin futbolcu yönetimine,kişiliğine lafım yok.otoriter olmak önemlidir ve değerlidir.

drogba evet orta sahaya gelip top dağıtıyor,mücadele ediyor ama bu yeterli değil,direnç üst seviye değil.burak kesilip drogba,sneijder ve 4 orta saha şarttır bu takıma.hem drogba forvet arkası gibi oynadığında ileri uçta faydalanamıyoruz kendisinden.beleşçi burak ilerde kalıyor ve onun da son vuruşları drogba kadar iyi değil.misal drogbanın reale attığı golü burak atabilirmiydi?elbette hayır.varane yine silerdi burak'ı sahadan...

• Fatih hoca sevip saygı duyduğum bir kişi fakat bazen aşırı antipatik hareketler segiliyor. Haklılığını veya haksızlığını sorgulamıyorum, sadece kendini biraz daha sınırlayabilir.

Ayrıca ben yardımcılarından Ümit Davala'yı da çok severim. Kariyeri bakımından Fatih hoca ile birlikte çalışması onun için büyük şans. Umarım bir zaman sonra Teknik Direktör olarak da görürüz.

Hasan Şaş'ı da Allah ıslah etsin. O ekipteki en gereksiz kişi bence.
  • oyuncular iyi diyorsunuzda , madrid teki oyuncular kötü mü? Ama damlar barcelonadan bilmem kaç puan fark yediler ligde. Mou sene sonu bıraksın mı o zaman?

Hem fatih terim gitse yerine kim gelecek? Yabancı hocaların hali ortada, ligde iş yapamıyorlar. Zico yu harcadı fener bahçe, hemde çeyrek finale çıktığı yıl, niye şampiyon olmadı diye.
    Gelse gelse lucescu gelsin, onuda gönderirler 1 yıla, çünkü bu taraftarda sabır yok, mükemmelliyetçi bu taraftar, istiyorlarki 1 senede 5 kupa alalım, hersene bu başarıyı tekrarlayalım.
  • Sabriden daha fazla verimden sonrasını okumadım. Evet FT bizim için EMPEROR'dur GRANDE'dir orası doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: IndianaJones

Sabriden daha fazla verimden sonrasını okumadım. Evet FT bizim için EMPEROR'dur GRANDE'dir orası doğru

Sabri kesinlikle eski saçmalıkları yapan değil şuanda bi ilerleme var bahsettiği o sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905batu

quote:

Sabriden daha fazla verimden sonrasını okumadım. Evet FT bizim için EMPEROR'dur GRANDE'dir orası doğru

Sabri kesinlikle eski saçmalıkları yapan değil şuanda bi ilerleme var bahsettiği o sanırım :)

Geçen sene samsun maçını izleyen ve bu sene sabrinin maçlarını izleyen anlar ne demek istediğimi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1905batu

quote:

Geçen sene samsun maçını izleyen ve bu sene sabrinin maçlarını izleyen anlar ne demek istediğimi

Benim demek istediğimde eski ortalarını saçma sapan hareketlerini artık yapmıyo bu sene kötü olduğu maç sayısı önceki yıllara oranla bayağı bi aşağıda kalır ve özellikle bu yıl ligin ikinci yarısı dahada iyi eboue yokken ortaya koymaya başladığı performans bence gayet yeterli ve iyi.

• quote:

Fatih Terim'in tek bildiği gaz vermek

en sinir olduğum cümlehatta tam yav he he denecek bir cümle

hocanın hafta içi yaptığı tüm antrenman sistemini, amerikalardan getirdiği kondisyonerleri, floryaya özel olarak getirttiği tüm aletleri, floryada çalıştırdığı tüm psikologları, doktorları, masörleri hiçe sayıp olayı gaz vermeye indirgemek gerçekten hocayı itibarsızlaştırmak için çok akıllıca bir hareket..

evet hoca iyi gaz verir, iyi motive eder ama bu onun yapabildiği en iyi şeylerden sadece biri

sonuç olarak hocanın arkasında durmak gerekir.
    hoca olmayacağını anladığı an kendisi bizzat görevi bırakır zaten. size "olmayacak galiba yaa hoca gitse mi acabaa" deme fırsatı bile vermez, gider direk.
    gittikten sonra da öyle 3-4 gün sonra da dönmez başkaları gibi..

hee hocanın yaptığı her şeyi ben doğru bulmuyorum yanlışları var, olmalı da.. ama hoca öyle bir şeyler yapıyor ki doğruları yanlışlarını götürüyor ve başarıyı yakalıyor.
    öyle bir hoca fatih terim, doğruları yanlışlarından fazla olan..

bize köstek değil destek olmak düşer. bu destek de öyle her yerde imparator diye bağırmak değil, sadece saygılı olalım yeter.
    hoca taraftar beni yalasın yutsun sevgiye boğsun diye bir şeyler beklemiyor, sadece respect. en azından geçmişte yaptıklarına

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Fatih hoca sevip saygı duyduğum bir kişi fakat bazen aşırı antipatik hareketler segiliyor. Haklılığını veya haksızlığını sorgulamıyorum, sadece kendini biraz daha sınırlayabilir.

Ayrıca ben yardımcılarından Ümit Davala'yı da çok severim. Kariyeri bakımından Fatih hoca ile birlikte çalışması onun için büyük şans. Umarım bir zaman sonra Teknik Direktör olarak da görürüz.

Hasan Şaş'ı da Allah ıslah etsin. O ekipteki en gereksiz kişi bence.

Ümit ile Hasan, Fatih Terim'in benliğinin ikiye ayrılıp vücut bulmuş halleri resmen. Hasan Şaş, yerinde duramayan, kendini tutamayan, olumsuz bir durumda kontrolü elinden bırakmak istemeyen, çoşkusu ile takımı ateşleyebilecek bir özelliğe sahipken Ümit, kendinden emin, taktiksel, sakin, oyunu izleyip ona göre davranan bir yapıda.

Fatih Terim'in şikayet ettiği şeyler aslında Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın da bu sene çokça bahsettikleri şeyler. Yanlı basın, akıl almaz hakem hataları, cezalardaki farklı tutumlar vs. Ancak Fatih Terim bunların yanında takımı içten karıştırmaya çalışanlara da kızgın. Büyük ihtimalle elinden birşey de gelmiyor onları engellemek adına. O yüzden de kendine kızıyor. Onları haklı çıkarmamak için de uğraşıyor. Sonra kabak yine kendi başına patlıyor tabi.

Yukarıda arkadaş demiş ki ''Her yenilgi ve ceza alan takım ayağa kalksın o zaman.'' Bu böyle değil de araya bir haksız kelimesi sıkıştırırsak yapılacak eylem daha mantıklı olur. Çünkü Türkiye'nin dışındaki dünyada bireyler haklarını kendileri alırsa ancak o hakkı savunabilirler. Üstten armağan edilen hakların değeri hiçbir zaman bilinmez.

Bu haksızlık durumu bu sene büyük külüplere de yapıldı anadolu kulüplerine de. Adeta takımlar bir olmasın diye suni gündemlerle takımlar birbirlerine düşürülüyor. Birileri istedikleri gibi maçları manipüle ediyor, kimse de hesap sormayı düşünmüyor.

Bence başta Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere bütün süper lig ekipleri birlikte hareket ederek bu duruma karşı koymalı. Adaletsizlikleri ve haddini aşan ve ayyuka çıkan hakem hatalarının sebeplerini açıkça sorgulamalı.

• öncelikle her klüp kendini haklı görecektir. Kimse yoğurdum ekşi olmuş yada şu hatayı yaptık demez bilse bile demek istemez......tüm klüpler tüm hocalar için geçerli bu....

fatih terimin hatası yenilgiyi sevmeyen bir hoca ve genelde atak futbolu oynatmaya çalışıyor.....İstiyorki her maçı kazanayım...

örnek vereyim gs 2-0 yada 3-0 önde olduğu maçlarda fatih terim çok sakin hakeme felan saldırdığınıda görmedim....Nasıl olsa aldık maçı havasında kendi aleyhine yanlış kararda verseler çokta tın modunda...

ne zamanki takım geriye düşüp sıkıntılı dakikaların başlayacağını hissediyor ozaman birşeyler yapmam lazım diye sağa sola saldırmaya başlıyor..

ordu maçında 2-0 geride soyunma odasında hakemi tehdit ediyor maç dönüyor.....

mersin maçında 1-0 geride kırmızı felan maç sıkıntıya gidiyor vaziyet sıkıntılı halde gene sahnede fatih hoca

geçen sene gene ceza aldı ertelendi felan.....

fatih terim bunları yapmasa zaten gsnin kadrosu normaldede maçı çevirecek kalitede adamları var......Kısaca aziz yıldırımın teknik direktör versiyonu olma modunda gidiyor...

önde olduğu maçlardada bu hareketleri yapsa tamam diyicem hocanın stili agresifliği bu dediğim gibi genelde geri düştüğü maçlarda görüyoruz......

Kısaca Fatih terim teknik direktör taktisyen takımı ateşleyen hoca olarak tartışılmaz yetenektir yalnız kendi egosunu klüpten hakemlerden futbolculardan felan çok yukarda görüyor...

40yıllık hocasın örnek olman lazım....Drogbada insan gidip bahçivanlarla yerde fotoğraf çektirince egosumu eziliyor hayır daha büyük saygı kazanıyor...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.