Şimdi Ara

NEDİR BU KEYSMART OLAYI!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YOKMİ 640X480 VİDEO PLS LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR ALAM ARTIK Bİ MAKİNA 6 AYDIR UĞRAŞIYOM Bİ MAKİNÖA ALAM ARTIK

• kışın kar yağarken çekmiştim hava haliyle kapalı ama idare edin

http://****.de/files/31937264/PIC_0026.AVI

rapid tabiki

• bunlar resim

• Slm
    Video ya baktım. Kalite cok vasat seviyede. Ornekte hareketli obje cekilseydi cok daha belli olurdu bu.
    Lens ve sensor kalitesini goz ardı edersek asagıdaki teknik degerler bile zaten herseyi anlatıyor.
    Bunlara bakmadan bir urune 640x480 video cekiyor fiyatta ucuz super derseniz ekmeklerine yag surersiniz o kadar. Sizi kandırmalarına izin vermeyin. Yine alın ama en azından ne aldıgınızı bilerek bilincli sekilde alın.

Keysmart video degerleri:
    cozunurluk 640x480
    data rate 415 kbps
    kare sayısı sn 23 kare
    ses ornekleme 32 kbps

Standart izlenebilir video kalitesi degerleri (Fotograf makinaları icin)
    cozunurluk 640x480
    data rate 1150 kbps
    kare sayısı sn 30 kare
    ses ornekleme 128 kbps

Bu degerlerle 1 gb karta 15 dakika kayıt yapılır. 1 gb karta 1 saat kayıt yapanların kalite kaybını siz hesaplayın. İyi video iyi yer kaplar.

Video kalitesi istiyorsanız bu konunun en iyisi s3 e bakın.
    S3 yukardaki standart izlenebilir degerlerin bile ustune cıkıyor, cok daha kaliteli video kayıdı var.

Hem ucuz olsun hem iyi olsun malesef olmuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: acun1110

kimse çok kaliteli bi makine olduğunu iddia edemez tabiki ama uygun fiyatla bulursan değerlendirilebilecek bi makine

http://forum.donanimhaber.com/m_3659140/mpage_1/key_keysmart//tm.htm#3659140

burda örnek fotolar var..

ayrıca 250 ytllik keysmartı hangi nikon veya canonla kıyaslıyosunuz merak ettim

Fotoğrafları inceldim kaliteli falan değil kalitesiz farklı görüşü olan arkdaşlarla örnek fotoların berraklık renk canlılığı vb bakımından kalitesiz olduğunu tartışmaya hazırım.

herkese saygılar

• 300 ytl vereceksen eğer biraz daha fazla verip nikkon alabilirsin. Taklitler asıllarını aratır diye bir söz geldi aklıma
  • alperen03 kardes allah razı olsun çok saol verdiğin bilgiler için sana minnettarım
  • bu arada resimlerin mütfiş yawsüperr ha rica etsem bide gece çekimi yollarmısın bide baska video haa pardon sayi makinayı meftalamıltın dimi unutmusum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.