Slm Video ya baktım. Kalite cok vasat seviyede. Ornekte hareketli obje cekilseydi cok daha belli olurdu bu. Lens ve sensor kalitesini goz ardı edersek asagıdaki teknik degerler bile zaten herseyi anlatıyor. Bunlara bakmadan bir urune 640x480 video cekiyor fiyatta ucuz super derseniz ekmeklerine yag surersiniz o kadar. Sizi kandırmalarına izin vermeyin. Yine alın ama en azından ne aldıgınızı bilerek bilincli sekilde alın.
Keysmart video degerleri: cozunurluk 640x480 data rate 415 kbps kare sayısı sn 23 kare ses ornekleme 32 kbps
Standart izlenebilir video kalitesi degerleri (Fotograf makinaları icin) cozunurluk 640x480 data rate 1150 kbps kare sayısı sn 30 kare ses ornekleme 128 kbps
Bu degerlerle 1 gb karta 15 dakika kayıt yapılır. 1 gb karta 1 saat kayıt yapanların kalite kaybını siz hesaplayın. İyi video iyi yer kaplar.
Video kalitesi istiyorsanız bu konunun en iyisi s3 e bakın. S3 yukardaki standart izlenebilir degerlerin bile ustune cıkıyor, cok daha kaliteli video kayıdı var.
Hem ucuz olsun hem iyi olsun malesef olmuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: acun1110
kimse çok kaliteli bi makine olduğunu iddia edemez tabiki ama uygun fiyatla bulursan değerlendirilebilecek bi makine
ayrıca 250 ytllik keysmartı hangi nikon veya canonla kıyaslıyosunuz merak ettim
Fotoğrafları inceldim kaliteli falan değil kalitesiz farklı görüşü olan arkdaşlarla örnek fotoların berraklık renk canlılığı vb bakımından kalitesiz olduğunu tartışmaya hazırım.
herkese saygılar
300 ytl vereceksen eğer biraz daha fazla verip nikkon alabilirsin. Taklitler asıllarını aratır diye bir söz geldi aklıma
alperen03 kardes allah razı olsun çok saol verdiğin bilgiler için sana minnettarım
bu arada resimlerin mütfiş yawsüperr ha rica etsem bide gece çekimi yollarmısın bide baska video haa pardon sayi makinayı meftalamıltın dimi unutmusum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme