Şimdi Ara

Nedir bu pencere ve kapı sevdası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim; sözlerim bu yanlış hareketleri sergileyenleredir.

Nedir bu kapı ve pencere önünde oturup kalma sevdası. Arkadaşlar sizden başka bu oyunu oynayan yok mu? Neden diğerlerini hiç düşünmüyorsunuz. Evin içinden ateş edeceksin adam pencerenin önünde oturup kalmış. Sanki aşağıdan komşunun kızı geçecek onu bekliyor. Kapıdan geçeceksin kapının önünde oturup kalmış. Tdm serverlerinde rasladım bu olaylara. Bu haraketler yanlış, oyunun zevkini kaçıran hareketler. Pencereden veya kapıdan ateş etmek doğal bişeydir. Ama pencerenin önünde öylece beklemek yanlış. Zaten serverlerde ff de açık. Lütfen, bu oyunu oynayan diğer arkadaşların olduğunu unutmayalım. Biraz daha duyarlı olalım!

• bende nediyo diyorum pusmayın desene kısacası
  • Kesinlinkle +1
    quote:

Orjinalden alıntı: t3k

Öncelikle şunu söyleyeyim; sözlerim bu yanlış hareketleri sergileyenleredir.

Nedir bu kapı ve pencere önünde oturup kalma sevdası. Arkadaşlar sizden başka bu oyunu oynayan yok mu? Neden diğerlerini hiç düşünmüyorsunuz. Evin içinden ateş edeceksin adam pencerenin önünde oturup kalmış. Sanki aşağıdan komşunun kızı geçecek onu bekliyor. Kapıdan geçeceksin kapının önünde oturup kalmış. Tdm serverlerinde rasladım bu olaylara. Bu haraketler yanlış, oyunun zevkini kaçıran hareketler. Pencereden veya kapıdan ateş etmek doğal bişeydir. Ama pencerenin önünde öylece beklemek yanlış. Zaten serverlerde ff de açık. Lütfen, bu oyunu oynayan diğer arkadaşların olduğunu unutmayalım. Biraz daha duyarlı olalım!

• Pencerede bekleyen bekler. Kimse kimseye neden bekliyorsun orada diyemez ("pusma" zaten diyemez- aç gözünü alık alık koşturup durma ortalık yerde- askere gidip iki mermi cayırdadığı zaman anlarsın neden pusulduğunu).
    Ama kapı önünde beklemek eşşeklik, çünkü kendi ekibini kıstırıyorsun daracık yere. Bir el bombası ile sen dahil herkesin gazlamasına neden olursun. Farkına varamıyorsan eğer bunun gerçekten eşşeksin demektir.
    Öte yandan herkesin tarzı farklı ama aslolan öldürmek değil sağ kalmak, ekibinin sağ kalmasını sağlamaktır. Böyle çıkılır çatışmadan.
  • yazıyı komple okuyunca anladm topicin adı bi garp olmus
    nyse arkadasm haklısın saygı gostermek lazm
  • +1 diyor ve ekliyorum... snip veya rifle kullanan arkadaşlar tabii olarak ortada gezmeyecek pencerede komşu kızı bekleyecektir...

quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Pencerede bekleyen bekler. Kimse kimseye neden bekliyorsun orada diyemez ("pusma" zaten diyemez- aç gözünü alık alık koşturup durma ortalık yerde- askere gidip iki mermi cayırdadığı zaman anlarsın neden pusulduğunu).
    Ama kapı önünde beklemek eşşeklik, çünkü kendi ekibini kıstırıyorsun daracık yere. Bir el bombası ile sen dahil herkesin gazlamasına neden olursun. Farkına varamıyorsan eğer bunun gerçekten eşşeksin demektir.
    Öte yandan herkesin tarzı farklı ama aslolan öldürmek değil sağ kalmak, ekibinin sağ kalmasını sağlamaktır. Böyle çıkılır çatışmadan.

• Arkadaş kalabalık tdm'lerde pencerelerde durup,takım arkadaşlarının geçişini engelleyenlerden bahsetmiş,yine dar gecis noktalarında yolları tıkayıp hiç bir taraftan geciş imkanı bırakmıyorlar,snip rifle zaten öyle kullanılmaz ,takıma da faydaları yok,bazı serverlarda bu tip elemanları bir kez uyarıdan sonra haklı olarak kickliyorlar,ama admin olmadığı zaman durum vahim oluyor..
  • ya tdm de fln pusu olayına bise diemem belki ama sd de aynı turde pusu yapanlara cok sinirleniorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enistgok

Pencerede bekleyen bekler. Kimse kimseye neden bekliyorsun orada diyemez ("pusma" zaten diyemez- aç gözünü alık alık koşturup durma ortalık yerde- askere gidip iki mermi cayırdadığı zaman anlarsın neden pusulduğunu).

Ben derim. Pusma her oyunda olabilir ama heryerde pusulmaz. Bu penceredir adı üstünde, önünde oturulmaz. Pencerenin önünü kapatamazsın. Bana göre en fazla 3 saniyedir.
    quote:

Aslolan öldürmek değil, aslolan sağ kalmak için öldürmektir! Çatışmadan sadece bir noktada pusarak değil, yer değiştirerek çıkarsın.

• Psunca ne olcaksa.Amaç 1. sırada olmak işte oyunun içine ediyorlar malesef...
  • Bu pusma olayi benimde canimi cok sikiyor yahu... Bunun disinda da yere yatma olayina dayanamiyorum. dimdik nickli bir sahis var keske nicki gibi dimdik olsa, adam yatalaka gibi her yerlerde birgun kafasina basip beynini portleticem:)
  • yok ya bizde snip kullanıyoruz ama adam gibi ortada dolaşıyoz gördük mü çat yada sana pat oluyo.Yoksa malın teki gidiyo çimin içine pusmuyo yatıyo resmen yatıyo ben öyle birini görünce gidiyom ilk önce üstüne yatıyomsonra dipi basıyorum sonra izlesin killcamdan kendini ne hallere gelmiş.Ayıp valla ayıp.
  • yaa bende gerçek pencere falan sandım il anda ülen deimsonra hhaaa deim haklısın birader ama kimseye nerede duracağını söyleyemeyiz hele bunu baskı ile hiç yapmamalıyız...
  • Soteciler ve kendini akıllı zannedenler desenize
  • Beygir gibi koşacağınıza, ateşi yiyince kurbağa gibi hoplayacağınıza, düşünerek sakin sakin oynarsanız daha gerçekci olur, tadını daha çok çıkartırsınız bence. Ama herkesin tarzı kendine.
  • Yazdıklarına katılmamak olmaz unuttuğun birşey var o tür arkadaşlar serverlar tarafından verilmiş olan kapı ve pencere güzelleridir. Güzellerimize sayip çıkalım onların yüzünden sıkışıp kaldığımız zaman S.S. kuralına göre elbonmasına maruz kalanlardan biriyim
    quote:

Orjinalden alıntı: t3k

Öncelikle şunu söyleyeyim; sözlerim bu yanlış hareketleri sergileyenleredir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubifu -- 17 Kasım 2006; 15:49:18 >

• bende sandımarkadaş evde oyun oynarken evin penceresinde biri oturuyo dışarı ses gitmesini engelliyo.çok karmaşık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missioncomplete -- 17 Kasım 2006; 16:54:15 >
  • Şu işi almanlar yapınca hiç kızmıyorum ama bir amerikan yapınca sinirlerim tepeme çıkıyor oturup onu mu beklicez.(Bu sölediklerim sd modunu baz alarak söylenmiştir.)
  • bende diyorum ne alaka şimdi cod2 yle kapı sevdası =)

haklısın kardeş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.