Şimdi Ara

Nedir bu sarı leke muhabbeti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu biriniz açıklasın herkes bir tutturmuş sarı lekede sarı leke. Biriniz fotoğraf çekip atın bakalım neymiş bu sarı leke. Tek bir noktada mı var yoksa ekranın tamamında mı ? Zaten İPS ekranlar sarıdır. Beyaz sayfa açın. Odada ışığa bakın sonra gözlerinizi telefona çevirdiğinizde sarımsı bir goruntu oldugunu fark ediceksiniz. Bu iPhone lardada boyledir

• Merhaba
    bende LG G2 vardı ekranın sağ köşeden yarım ay gibi tütün sarısı renginde leke oluştu
    fazla ısınmadan kaynaklanıyormuş. belli bir süre sonra insanı rahatsız ediyor.
    LG G2 de kronik bir sorunmuş araştırmalarım bu yöndeydi

telefonu sattığım için resimleri yok malesef
    istersen google aratıp bula bilirsin
  • mborazan kullanıcısına yanıt
    Evet araştırdım biraz gordum birşeyler. 9 Aydır kullanıyorum oyle bir sorun yok. İnşallahta olmaz
  • 9 ayda olmadı ise olmaz inşallah ben aldıktan bir ay sonra kadar oldu ekran bire bir değişti garanti kapsamında
    Ucret aldilar mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hatay / iskenderun da otuuyorum yetkili servis adana da sürat kargo ile garantili ürünlerin anlaşması varmış ücretsiz yolladım. değişim için de herhangi bir ücret talep edilmedi garanti kapsamında değiştirdiler
    İyi o zaman bende seneye iPhone 5s almayı düşünüyorum kısmet bu telefonu sorun cıkmadan elimden cıkarmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de iphone kullanma bağımlılığı vardı birazda işten (mail alıp/yollama) dolayı ama artık almam iphone fiyat politikası yüzünden.

1.000 tl civarında çıkan son modeller artık 2.000 tl üzerinde çıkıyor ve 2 sene dolmadan yeni model ortaya koyup artık eskiyen modele güncelleme desteğini kesilmesi yüzünden aldığım karardır.
    üretici firmaların nasılsa alıyorlar diye yüksek fiyat ve avrupa ülkeleri ile aynı model (samsung ürünleri için kastım) gelmemesinden artık akıllı telefon kullanmıyorum.
    kendimce protesto ediyorum.
    kendi fikrimdir.
    iPhone 5S e hala güncelleme veriyor. Zaten fiyatı ondan bu kadar uçuk çıkalı 1.5 2 sene olmasına rağmen
  • iphone güncelleme desteği konusunda hiçbir üretici firma eline su dökemez ama fiyatlar çok uçuk

büyük ekrandan geçiş yapacaksan ekran seni rahatsız edecektir.
    Yok hocam iPod T. 5 kullanıyorum cok ta güzel bence
  • mert535 M kullanıcısına yanıt
    Telefonun ne dir hocam @mert535

• semih497 S kullanıcısına yanıt
    Telefon LG G2. iPod T.5 Dedigim Apple İpod Touch 5 yani telefon değil mp4 gibi birşey . Ama iphone 5 lerle aynı boyutta üstelik ekranı retina ve aynı boyutta ama iç donanım olarak iPhone 4 ile aynı özelliklere sahip biraz kasma yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert535 -- 26 Şubat 2015; 8:21:10 >
  • Alicaksaniz simdiden hayirli olsun hocam

• semih497 S kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.