Şimdi Ara

Nedir bu tepki?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Main lane aslında mid fakat bu aralar solo top'a kafayı taktım çokta hoşuma gidiyor solo top heroları yavaş yavaş top herolarını toplamaya başladım cho gath vlad teemo ww(evet az kullanılan unutulmuş heroları kullanmak hoşuma gidiyor top için ww aldım) daha varda konu bu değil. İşte teemo aldım oyuna girecem
    Top dedim teemo pickledim falan başladılar teemo işe yaramaz alma teemoyu falan nedir bu tepki teemoya karşı duymuştum şu lafı iyi bir teemo ölü bir teemodur falan fakat RainMan cok güzel oynuyor topta hani darius nasus gibi heroları da cok güzel counterlıyor. Nedeni ne bu tepkinin ?

Server: West

• Olur öyle arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Olur öyle arada.

Tamam.
  • Kendileri OPdir öyle arkadaşların..

Bende genelde AP ww başlayıp,offtanka dönerim,kolay kolayda laneyi vermiyorum başta...
    Bakıyorum bana laf yapanlar 1-2 kill vermiş,direk satıyorum oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Kendileri OPdir öyle arkadaşların..

Bende genelde AP ww başlayıp,offtanka dönerim,kolay kolayda laneyi vermiyorum başta...

Aslında ww değil konu. Teemoya karşı bu tepki ne ben onu anlayamadım
  • Alemin derdi Teemo olmuş; demek ki...
    Apaçilik yapmak istemedim ama bence en güzel böyle açıklanır
    Edit: Anlam bulanıklığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anathemia -- 12 Eylül 2013; 14:37:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

quote:

Teemo ile TF'de iş yapmak her baba yiğidin harcı değil doğrusu ama yapabilende yapıyor..
    Blindi bile ADC'ye yeter..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • I think it has to do a lot with his game presence. Most people prefer to go into a head on teamfight late game and not playing some fortress game with tons of shrooms. Besides that i think there are better characters for top. I rather have a proper tank or assasin at top than teemo.

And he steals a lot of kills, witouth actually being able to carry the game....

Aslında konuyu ilk buraya açmamalıydım biraz araştırmalıydım hata ettim biliyordum trolleneceğini bknz:hydrogena lol forumunda yukardaki metni buldum çok güzel açıklanmış.
  • Jungle ile anlaşmadan teemo almak çok saçma bence gidip bi kha alır veya noc alıp ad çıkarsa ne olucak takım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

quote:

Teemo ile TF'de iş yapmak her baba yiğidin harcı değil doğrusu ama yapabilende yapıyor..
    Blindi bile ADC'ye yeter..

Amacım zaten topta adamı outfarm bırakmak bu bile yeterli bence ve sonra team fight başladıgında adcye blind atarım gerisinide aa ile hallederim. Aslında sorumun cevabınıda buldum hocam lol forumundan teşekkür ederim ilgin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARN Lykia

Jungle ile anlaşmadan teemo almak çok saçma bence gidip bi kha alır veya noc alıp ad çıkarsa ne olucak takım?

Teemo oynuyorum diye beni newbie sanmanızı istemem(2.5yıldır oynuyorum.) tabiki jungler ile anlaşıyorum kesinlikle tank almasını istiyorum junglerdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.