Merhaba arkadaşlar, Aşağı yukarı bilgi sahibiyim ama internette hep aynı anlatımlar var. Ben ip tv kullanmayacağım çünkü para ödemek istemiyorum. Şimdi; Benim TV'de uydu alıcı yok. Ya uydu alıcı alıp çanak antene bağlayacağım. Ya da bu TV Box veya Chromcast dediklerinden alacağım. Amaç TV izlemek. Anladığım kadarıyla Android TV Box dediklerimiz bildiğin android işetim sistemi yüklü bir cihaz ve buna googla play üzerinden canlı tv uygulaması falan kurarak yayını TV'den alabiliyoruz. Tabi Googla play mağazasında çalışan ve donmayan kasmayan uygulama var ise güzel olur. Chromcats dediğimiz zise sanırım Telefon ekranını kablosuz olarak TV ye aktarmaya yarıyor ki, bu durumda azönce dediğim olayları telefonda yapıp TV de izliyoruz. Ama sanırım bunun dezavantajı telefonun şarjının bitmesi yada telefonda başka şey yapamamak olsa gerek (Ekran yansıttığından) Ya da, ben tüm bunları anlamamışım ve yanlış biliyor oluyorum. En basiti ile ben 100 - 150 TL ye uydu alıcı mı alayım yoksa önerebileceğiniz başka seçenek var mı? Dipnot: HDD bağlamak yada HDD'den film izlemiyorum. 4K video indirmediğim için onuda izleyemem ama internetten full hd film açıp bunu izleyebilrim tabi. Halihazırda Web Video Cast kullanıyorum çünkü. IPTV de kullanmayacağım için bunu desteklemesini beklemiyorum. |
Bildirim