Şimdi Ara

Nedir bu ya..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya daha oncede aynı seyler olmustu forumdaki arkadaslar sıcaklıktan falan demişlerdi.. Bi milyon tane seyi denedikten sonra,sans eseri makinaya format attım ve 2-3 hafftadır hiç problem yaratmıyordu... Şimdi gene bu hatayı vermeye basladı... Neyapacam ben yaaaaa..... Bi tavsiye verirmisiniz arkadaslar...

(kartta dirhem o/c yok... hatta makinada dirhem o/c yok suanda)

• Bu arada driver 71.84 ve daha oncekinde ise cd den cıkan ne ise o... Sıcaklık degeride burada...

• [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blaxix

Power Yetersiz

Yetersiz olan TT SILENT PUREPOWER 480W power mi
  • ekran kartında extra power girişi varmı belki o yerinden oynamıştır kontrol et türkçesi ekran kartına yeterli güç gelmiyor diyor ?? nerden anlıyosa artık
  • Galiba molex'e güç kablosu takılı değil. Kontrol et onu...
  • Vallaha hepsi takılı... Gece drivrları kaldırıp yukledim tekrar,1saat nfs oynadım hiçbi hata vermedi.... bende hala anlamadım..... yazılımsal mı yoksa donanımla ilgili bi hata mı var... 1-2 hafta dayansın teknik servise gidecek...
  • Hatanın sebebi ekran kartına yeterli güçün gidememesi. Bende de aynı sorun vardı güç kaynağını imzamdaki güç kaynağınla değiştirdikten sonra problem kalmadı. Ekran kartının power girişini kontrol et belki yerinden oynamış olabilir eğer o değilse o zaman güç kaynağın yetersiz geliyor demektir.
    Elektrikle ilgili problemin varmı? Yani dalgalanma fala sık sık oluyor mu? Kesinlikle driver hatası falan değil
  • power'ın ekran kartı için güç konnektörü arızalı olabilir...biyerlerden başka bir power bul,onla dene...400watt üzeri kaliteli tabi,eğer sorun kalkarsa power dan dir,kalkmazsa ekran kartında da olabilir..,
  • Olmazsa ve bulabilirsen bilgisayarındaki ekran kartını çıkarıp yerine başka bir 6800GT tak.Eğer sorun o kattada devam ediyorsa sorun büyük ihtimal PSU'dadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.