quote:Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin quote:Orijinalden alıntı: PHI Popüler olmaya çalışan bir DH neferi sadece. Abartmamak gerek. kıskandı /> CUK
quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin quote:Orijinalden alıntı: PHI Popüler olmaya çalışan bir DH neferi sadece. Abartmamak gerek. kıskandı cidden güldüm sağlamdı
quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin quote:Orijinalden alıntı: PHI Popüler olmaya çalışan bir DH neferi sadece. Abartmamak gerek. kıskandı
quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin ben bişey yapmıyom benimle ilgili yalan yanlış şeyler yazarak beni kötü gösteriyolar millete
quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin ben bişey yapmıyom benimle ilgili yalan yanlış şeyler yazarak beni kötü gösteriyolar millete Aha geldi
quote:Orijinalden alıntı: frankzhehe beslemeyin şu trollü. kendini bir şey zannetmeye başladı. yeter lan yeter. işim gücüm yok bide senle mi uğraşcam. bi daha benim hakkımda bişey yazarsan harbi şikayet edicem
quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin quote:Orijinalden alıntı: frankzhehe beslemeyin şu trollü. kendini bir şey zannetmeye başladı. yeter lan yeter. işim gücüm yok bide senle mi uğraşcam. bi daha benim hakkımda bişey yazarsan harbi şikayet edicem Zücü senle özel bi konuşmamız gerekiyor.PM'ne bak
quote:Orijinalden alıntı: TÜRK-İŞKENCE Zucvettin de zucuvettin de cenebettin. bu "Adminler şıkayetlere guldüğünüz oluyor mu?" "Oluyor " diyerek mi Meşhur oldu? Adamın gözüne bıçak sapla bence. Bak dostum sen acilen git tedavi ol, ileride ne kendin için ne de toplum için tehdit oluşturma.
quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin quote:Orijinalden alıntı: frankzhehe beslemeyin şu trollü. kendini bir şey zannetmeye başladı. yeter lan yeter. işim gücüm yok bide senle mi uğraşcam. bi daha benim hakkımda bişey yazarsan harbi şikayet edicem Tamam sakin. PM denen bir şey var burada kavga edip ban yeme tehlikesi yaşamanın lüzumu yok
quote:Orijinalden alıntı: Zücvettin quote:Orijinalden alıntı: PHI Popüler olmaya çalışan bir DH neferi sadece. Abartmamak gerek. kıskandı Alındı