Şimdi Ara

Nedir senden çektiğim SKYPE!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu skypenin yaptığından hiç bir iş anlamadım 2 senedir kullandığım hesabı geçen hafta askıya aldılar sebebsizce. Geçen haftadan bu yana 3 hesap açtım üçünü de kapattılar şöyle bir hata veriyor "üzgünüz, oturum açma ayrıntılarınızı tanıyamadık. Lütfen Skype Adınızı ve parolanızı kontrol edin ve tekrar deneyin" skypenin sitesinden girdiğimde de hesabımın askıya alındığından bahsediyor ben bu işten bir şey anlamadım hesabımı geri almak için ne yapmam gerekiyor yada geri alabilirmiyim sizin bir bildiğiniz var mı ? Şimdiden teşekkürler.

• upupupup
  • koskoca formda birtane yardım edecek insan yokmu yani ?
  • türkiyenin en büyük formunda bir cevap yok ya helal olsun ne diyim
  • Ya gözünüzü seveyim biri şu sorunun cevabını versin ayıptır, günahtır.

3 günde 4 tane hesapta aynı sorun oldu. Yani açıyorum, 10 kişi ekliyorum çat aynı şey. Yemin ederim sinirden ağlayacağım.
  • Aynı sorun bendede var arkadaşlar.Hesabımı askıya aldılar ve sonra 4 gün içinde açtığım 4 hesabıda askıya aldılar.Kafayı yemek üzereyim.Yardımcı olabilecek var mı
  • Ip niz kara listeye düşmüş sanırım. Baska bir pc ve internet de yeni hesap acin modeme reset atip yeni hesabinizdan giris yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler bende böyle olabilir mi diye düşünmüştüm ama olabilir mi ? IP engelleme diye bişey var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.