Şimdi Ara

NEDİR ŞU OTOBÜS FİRMALARINDAN ÇEKTİĞİMİZ? (BEN TURİZM İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Saat 16:30 civarında Adana dan hareket eden ve İstanbulda işine gücüne yetişmek zorunda olanların tercih etmekte tek alternatifi olan saat diliminde Ben Turizm dışında hiç bir firmanın otobüsü bulunmuyordu. 16:30 daki yolculuk 06:00 da Harem, 07:15 gibi Esenler de son bulacaktı. Adana firmaları 18:30 da başlıyor ki Harem varışı 08:00, Esenler varışı ise 09:15 oluyor ama otobüsteki çocuklar dahil herkes en geç 08:30 da okulunda veya işinde olmak zorundaydı.
    Son söz: Alternatif var da biz mi değerlendirmedik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 14 Ekim 2019; 20:48:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Saat 16:30 civarında Adana dan hareket eden ve İstanbulda işine gücüne yetişmek zorunda olanların tercih etmekte tek alternatifi olan saat diliminde Ben Turizm dışında hiç bir firmanın otobüsü bulunmuyordu. 16:30 daki yolculuk 06:00 da Harem, 07:15 gibi Esenler de son bulacaktı. Adana firmaları 18:30 da başlıyor ki Harem varışı 08:00, Esenler varışı ise 09:15 oluyor ama otobüsteki çocuklar dahil herkes en geç 08:30 da okulunda veya işinde olmak zorundaydı.
    Son söz: Alternatif var da biz mi değerlendirmedik?
    4 Sene şehir dışında okudum dediğiniz olayı çok yaşadım,Bursa'dan Trabzon'a aktarma otobüsler ile de gittim ama genelde yolculuklarımı bir gün önceden planlı yapıyordum.Ha burda kendinizi savunmanıza da gerek yok,ben sizi suçlamıyorum ama bazı işleri şansa bırakmamak bizim elimizde.

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Kayınbabamın acilden yoğun bakıma alındığı yetmezmiş gibi makineye bağlanması haberiyle sarsıldık. İlk otobüsle gittik, doktorlar son anlarını yaşıyor bilgisini vermişti. Yani plan yapacak durumumuz yoktu.
    **Kayınbabam halen makineye bağlı ve her an kaybedebiliriz. Eşim Adana da kaldı, ben ise okuluma dönmek zorundaydım. (Okulda yöneticiyim ve bu Cumaya yetişmesi gereken projeler ile hizmet içi eğitim planlamaları var.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 14 Ekim 2019; 20:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Kayınbabamın acilden yoğun bakıma alındığı yetmezmiş gibi makineye bağlanması haberiyle sarsıldık. İlk otobüsle gittik, doktorlar son anlarını yaşıyor bilgisini vermişti. Yani plan yapacak durumumuz yoktu.
    **Kayınbabam halen makineye bağlı ve her an kaybedebiliriz. Eşim Adana da kaldı, ben ise okuluma dönmek zorundaydım. (Okulda yöneticiyim ve bu Cumaya yetişmesi gereken projeler ile hizmet içi eğitim planlamaları var.)
    Geçmiş olsun o zaman şanssız bir durummuş
  • day1972 D kullanıcısına yanıt
    Mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar tembel bir millet ki her işini "Allah'a havale ediyor" tüm sorun bu. Kimse sorumluluk almıyor.

• Silenforce kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hastamızın durumu daha da kritik hale gelmiş :(

• Arkadaşlar, haber geldi, kayınbabamı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Ben Tur vs kepazelikler yaşamamak için 23:50 uçağıyla Adanaya geçiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.