Aslında bu sorunun cevabı Sosyal içerik platformu içeren birçok sitede tartışılmıştır. Sonuç bulundu mu? Hayır. Kişiden kişiye değişen cevaplar içerisinde kimisi paraya yönelmiştir, kimisi ise aşka yönelmiştir. Aslında para olmadan aşk da yaşanmıyor. Artık bu gerçeği insanların kabul etmesi gerekiyor. Eskiden olduğu gibi iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Samanlıklar da kalmadı gerçi ama, bu sözü günümüze uyarlamak gereklidir. Birbirini seven iki kişi parasız kaldıkları zaman, olaylar farklı yöne doğru ilerliyor. Ne yeriz ne içeriz konuları gündeme geliyor ve kişiler kısa zaman içerisinde birbirinden soğuyor. Birlikte romantik bir yemeğe gidemedikten sonra ya da bir tatile çıkamadıktan sonra aşk aynı kalır mı? Diye düşünmek gerekiyor. Nediyorduk.com sitesinde en güzel paylaşımlar yer almaktadır.
Evde Tek Başınıza Yapılacak Aktiviteler
Herhangi bir aktivite yapmak için başkalarının olmasına gerek yoktur. Sosyal içerik platformu içerisinde kendi kendimize de birçok aktivite yapabiliriz. Bunların en başında televizyon seyretmek yer alır. Televizyon seyretmek için başka kimsenin olmasına ihiyaç bulunmamaktadır. Ayrıca film izlemek de insanların tek başına yaptıkları bir olaydır. Kitap okumak ya da bulmaca çözmek eğlenceli olabilir. Yalnız yaşayan kişiler bilgisayar başında oldukça fazla zaman geçirirler. Oyun sitelerinde sevdiğiniz oyunları oynayabilirsiniz. Sohbet sitelerinde başkaları ile tanışıp yazışabilirsiniz. Televizyona bağlantı kurduğunuz oyun konsolları ile keyifli saatler geçirebilirsiniz. Haftada bir ya da iki gün de sevdiğiniz ve hoşunuza giden yemekleri, pasta ve börekleri yaparak kendinize farklı aktiviteler yaratabilirsiniz. Nediyorduk.com sitesinde çok farklı paylaşımları da göreceksiniz.
Facebook Ve Twitter Size Ne İfade Ediyor?
Son zamanların iletişim araçlarından olan facebook ve twitter Sosyal içerik platformu içerisinde yer almaktadır. Bunların kullanıcıları oldukça fazladır. Gün içinde gerçekleştirilen etkinlikler facebook da resimlenir ve altına yazı eklenir. Kişilerin listesinde ekli olan arkadaşları da onları görür ve yorum yazar. Ya da twitter da bunun gibi paylaşımlarda bulunulur. Peki, bütün bunlar hayatınıza dair sizde ne gibi olumlu gelişmelere yol açıyor? Bunu düşünüp hiç irdelediğiniz oldu mu? Yediğiniz, içtiğiniz ya da gezdiğiniz yerleri diğer insanlara duyuruyor ve gösteriyor olmak; ben bugün bunu yaptım, şunu yedim ya da buraya gittim gibi olayları mı ifade etmektedir. İnsan hayatı için bunlar önemli midir? Bu da tartışılır bir konu olsa gerek. Daha farklı paylaşımlar için nediyorduk.com sitesine gitmelisiniz.