Şimdi Ara

Need for Speed (2016) [PC ANA KONU] (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.104
Cevap
26
Favori
75.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece hiçbir yarışta zorlanmama konusu hakkında bir şey söylemek istiyorum.

On The Dream Team adlı son yarıştan sonra Prestige Mode kilidi açılıyor (sol üstte de unlocked yazar zaten).

Siz bir de oradaki yarışları deneyin. Seriyi uzun süredir takip edenlere ve oynanışa alışmış olanlara tavsiye ediyorum. Yaklaşık 40 yarış var. Hikayedeki yarışlar ile birebir aslında. Yarışlar cidden zor, çünkü 1. olmanız yarışı kazanmanız için yeterli bir sebep değil. Sizin için verilen sürenin altında kalmanız lazım. Bu da her virajı yerinde almak, ve belli bir hızın üstünde olmak şart demek oluyor. Benim için çok eğlenceli oldu oyunun bu yanı. Defalarca denemeler yapmış olsam da . Ayrıca Prestige menüsü de çok hoş duruyor. Arada bir bakıyorum menüye baştan başlayasım geliyor oyuna. Tavsiyem sadece ilk başlarda gümüş ya da altın için zorlamayın, her yarışta belli bir şey öğreniyorsunuz 7-8 yarışı bronzlayın sonra gümüşlemeye başlıyorsunuz zaten.

Bu modu tamamlamak biraz can sıkabilir, ben biraz hırslı olduğum için bu modun sonunu getirebildim. Yarışlara başlamadan önce nos çubuğu dolu oldukça ve Porsche Carrera 911 RSR ve iyi bir suspansion/tuning ayarınız oldukça bu modun sonunu getirebilirsiniz, eğer oyunun zor bir yanı olmasını ve defalarca deneme yapmayı istiyorsanız...

Bir de; çarparsanız yeniden başlayın

Menüyü açıyorum sapsarı yıldızlar. :3 Son yarışı gümüş olmak üzere geriye kalan tüm yarışları altına boğabildim. Son yarışı da bilgisayarımı değiştirince altınlarım bir ara. Yoldaki boşluklar sağ olsun. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackfade_22 -- 12 Mayıs 2018; 6:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal sürümün fiyatı 50 tl civarında. Sizce alınır mı? En son Nfs Rivals'ı oynamıştım ve fena gelmemişti.
  • Kesinlikle alınır pişman etmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba payback mi yoksa bunumu almak mantıklı? Hangisini önerirsiniz.

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir soru sordunuzki ikisi de güzel ama bu oyun bir tık daha iyi sana tavsiyem origin access kirala ikisini de oyna kayıt dosyaların ea games bulut sunucularında saklanıyor

• ikiside hoşuma gitti fakat payback e offroad yarışları ilgimi çekmedigi için çekimser yaklaşırken diğer oyuna kullanıcı yorumlarından dolayı mesafeliyim.Sokak yarışları konsepti hoşuma gidiyor fakat forumda dolaşırken çoğu kullancı optimizasyon,yarışların monotonlugu ve oyunun kısa olmasından dolayı oyunu yerden yere vurmuş emin olamadım..
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    Oyun grafik oynanış optimizasyon olarak oldukça iyi

İyi bir sisteminiz varsa sorun yasamazsiniz

Yani bu oyun için bir nevi 2016 underground denilebilir

Yarışlar nasıl monotonmuski her nfs de olduğu gibi circuit sprint drift Trial yarışları var

Birde multi ağırlıklı bir oyun arkadaslarinizla oynamazsaniz bir yerden sonra sıkabilir

• Modifiye seçenekleri ve sokak yarışları hikaye modu ile oynanabilir bir oyun optimizasyonu da iyi orjinal oyunda sıkıntı yaşatmıyor. Şu anda 50 lira civarında bulunabiliyor. Denemeyen arkadaşlara tavsiye ederim

Birde oyundaki alt yazıları türkçe yapacak herhangi bir yama mevcut mudur ? Yada yapan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 1 Ağustos 2018; 9:16:56 >
  • Arkadaşlar ben bu oyunu 1 ay önce satın aldım ilk günlerde bir sıkıntı yoktu ya da ben farketmedim ama sonradan harita yüklenmemeye haritada boşluklar oluşmaya veya çevre detayları sonradan yüklenmeye başladı. Biraz araştırdım ve çok iyi sistemlerde bile böyle sorunları yaşayanlar varmış aranızdan bunu yaşayıp çözenler varmı yoksa sorun ram veya hdd kaynaklımıdır? Onun haricinde birde bazen ufak 3-4 fps lik düşüşler oluyor ama hissedilir düzeyde değil o anki kullanım oranına dikkat ediyorum ekran kartını 80-90 civarına düşürüyor fakat işlemci en cok 60-70 kullanım düzeylerinde tam kapasite kullanma sorunu yok

Pc özellikleri:
    -i5 7300hq
    -gtx 1050ti 4gb
    -8gb ram ddr4 2400mhz
    -1tb hdd hitachi 7200rpm
    -w10 home yüklü
    Oyunu ultra ayarlarda 35-60 fps arasında oynuyorum
  • Bu oyunu oynamak için 55-60 fps üzeri şuanda kaç tl gözden çıkarmak gerekir sistem için. Laptop ve kasa olarak nasıl bi sistem gerek kaç tl olabilir? Yardımcı olurmusunuz

• Gtx 950m var oyunu origin accessle oynuyorum. Yarış köprü yolunda geçiyorsa harita yüklememe sorunu oluyor araba yere düşüyor. Haliyle görevi tamamlayamıyorsunuz. Bu sorun başka sistemlerde de mevcutmuş. Ayarları lowa çektim, her şeyi kapattim, çözünürlüğü en düşüğe aldım ama sorun devam ediyor. Oyun optimize falan değil kesinlikle. Ben bu pc ile forza horizon 4 oynayabildim.

Oyunda 99 tane event var ama bu eventlerin bazilari missions kısmındaki görevlerle birebir aynı bazıları. Yani oyun kendisini bariz şekilde tekrar ediyor. 99 eventten 94unu tamamlamama rağmen tamamladığım bazı eventler tamamlanmamış gözüküyor. Tamamlanmamış 5 event hangisini onu göremiyorum. Oyundaki missions ve eventin aynı olduğu yetmiyor bir de bu olay çıktı başıma.

Diğer oyunlarda olduğu gibi bir yerlere gidip fotoğraf çekme gibi olayları amelelik olarak görüyorum. Tamamen vakit kaybı. Bu tür toplanabilir 4-5 etkinlik var oyunda. (Köşe drifti, araba toplama, hizlanma vs. ) haritada yeri belli olsa anlarım ama isim gücüm yok fotoğraf çekilecek gizli yeri mi bulacağım? Veya drift yapılacak giz yeri mi bulacağım? Bu mantıkla ana görevler de haritada gizlensin.

Oyunda silah yok polislerle kapışamıyorsunuz. Polis olamıyorsunuz. Rivalsta ve hot pursuitte bu modlar güzeldi. Oyun sürekli gecede geçiyor ve bu sıkıntı gercekten.

Alacak olan varsa satın almasını tavsiye etmem. Yaklaşık 3 haftada eventleri ve missionslari bitirip kaçarsınız. Origin accessle oynananacak bir oyun. Hot pursuit, rivals ve hatta payback bile bundan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twitter kullanan insan -- 20 Kasım 2019; 1:55:29 >

• Sonra çıkan payback ve heat den grafikleri daha iyi.multiplayer sabah saatlerinde boş oluyor.oyun underground havasına en çok yaklaşan oyundur.rx 580 ayarında bir ekran kartıyla 60 fps alırsınız ultrada.Oynanışda iyi sayılır.
  • Oyunun Türkçe yaması yok dimi?
  • Amd adrenaline 2020 edition çalıştırmıyor siyah ekran geliyor donuyor açar açmaz. Eski driver ile çalıştırabildim ancak, bilgisi olan var mı bu konuda? Yeni driver ile çalıştırabilmenin yolu var mı bu bela oyunu?

• Beyler oyun 7.49 Euro ve Payback 4.99 hangisini tavsiye edersiniz RTX2060,i7 9750H sistem var.
  • Merhabalar. Oyunu indirimde görünce Payback ile birlikte satın aldım. Şimdi sorum şu, bu oyunu oynamak için SSD gerektiği gibi yorumlar vardı. Yakın zamanda (1-2 ay) SSD almayı planlıyorum ama sizce HDD ile de bu oyun oynanır mı yoksa SSD almayı beklemeli miyim?

Ekran kartım Nvidia GeForce GTX 980, işlemcim Intel i7 6700, RAM 16 GB.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Ben hdd ye yüklediğimde , yüksek hizda giderken harita yüklenmiyor araç boşluğa düşüyordu kanka . Ssd olunca bu sorun ortadan kalkıyor . Gerçi o zamanlar yapımcı güncellemeyle bu hatalar kalkacak diyordu şu an stabil olabilir dene istersen  

• Arkadaşlar Selamünaleyküm. Bir kaç gündür bir çok yerden nfsu 2 indirip win7 notebooka yüklüyorum. Oyunu açıp oynadıktan sonra kazandığım oyun sonrasında conteneu dediğimde oyun bana, o yarışa sıfırdan başlatmak için restart seçeneği veriyor, veya bölümden çıkmamı istiyor. Haliyle oyunda bir üst seviyeye çıkamıyorum. Oyunun ayarlarından otomatik kayıtta seçsem manüel kayıtta seçsem oyun kayıt etmiyor. Uyumlu mod pack2 de yaptım ama bir türlü bunu geçemedim. Aklıma gelebilecek her türlü yerden oyunu indirip kurdum, aradığım problemi her yerden araştırdım ama bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

• EA play ile oyunu çıktıktan 4 sene sonra deneme şansım oldu ve beklediğimden daha da iyi bir oyunmuş bu. Videolarını falan izlediğimde göze hoş geliyordu. Bundan önce biraz Payback oynamıştım ama sürüşten gram zevk almamıştım. Geçtiğimiz hafta da Heat'i bitirdim ama onu da beğenemedim birçok açıdan. Özellikle gündüz grafikleri çok batıyor göze çok kötü geldi bana ama haritayı fena bulmadım güzeldi.

Sonra bu oyunu bir indireyim dedim grafikler ve sürüşün Payback ve Heat ile alakası yok. Çok çok daha iyi, arabanın ağırlığını hissedebiliyorsunuz, beklediğimden daha da hoşuma gitti. Grafikleri de nedense Payback ve Heat'e göre çok daha iyi geldi gözüme. Oyunun sürekli gece ve yağmurlu olması grafikleri daha bir ön plana çıkarıyor ancak şehir atmosferi, araçların görünümü, yağmur falan gerçekten muazzammış. Modifikasyon olayı da oldukça iyi.

Eksileri de mevcut tabi, en başta da internete bağlı olma zorunluluğu getirmesi. Ya EA NFS oyunu yapıpta ne diye interneti zorunlu kılarsın be arkadaş pes yani! Neyseki tek başına oynama olayı varmış ayarlarda da bir nebze olsun teselli ediyor bu. Şehir de güzel aslında ama çok boş duruyor, biraz daha doldurulabilirmiş. Gündüz seçeneği de eklense iyi olurmuş.

Undergorund 2 ve MW'den sonra en son 2010'da çıkan Hot Pursuit çok hoşuma gitmişti. Bunlar dışında NFS oyunlarına neredeyse hiç vakit ayırmadım ama bu oyuna baya vakit ayırıcam gibi duruyor bahsettiğim nedenlerden. Görüntü ve oynanış gerçekten üst düzey, neredeyse efsane olabilecek bir potansiyeli varmış açıkçası.

• Son zamanlarda çıkmış olan en iyi nfs oyunu bu, denemeyen game pass ile tekrar şans versin. Handling için ince ayarlar yapılırsa ve gamepad ile oynanırsa kaliteli hissiyat veriyor.

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.