Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted'ın mobil versiyonundan ilk izlenimler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her zaman bir şey eksik ama anlayamadık nedir...
  • Güzel görünüyor.

• Gene biraz toparlanma var.hot pursuit gibi degil en azindan.Grafikler gelistirilmis,carpisma modlari iyilestirilmis ancak sostem hala ayni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba o kadar çarpmasına rağmen hiç bir etkileşim yok oyunun tek özelliği arabanın gitmesi başka bir özellik yok grafik önemli değil önemli olan opsiyon böyle oyunları hiç sevmiyorum beş para etmez!

• Fena durmuyor ama bence fiyatı uçuk olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala -- 7 Haziran 2012; 15:52:07 >
  • Bu oyunun Most Wanted'la neredeyse alakası yok. Asphalt'ın polisli versiyonu gibi olmuş.
  • Oyunun beğenilecek bir tarafı yok.
  • Mobil platformlar yakinda vitayi ve 3ds i bitirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumda fruit ninja kasarken bu neler yapar kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Şuan gündem de ençok konuşulan hatta artık tv'lerde boy boy reklamları dönen mobil cihazlar var gündem şuan mobil platformu konuşuyor inceliyor ençok bu sektörde hareketlilik var bu zamanlarda.İntel veya AMD yeni işlemcisi veya nvidia yeni ekran kartları çıkacağı dönemlerde de anasayfada onlarca hergün haber güncelleniyor.Sizleri anlamıyorum bu hiddetiniz ve istemeyişiniz nedendir?...
    Hala kıt beyinli düşünmeden yoksun kişiler var DH forumlarında ve sitesinde.DONANIM HABER adı üstünde donanım...Tabi sizin aklınıza donanım diyince hep bilgisayar ve parçaları geliyor.Şimdi mobil cihazlar da gelinen noktaya bakın sizler.Neredeyse bilgisayarlar üstünde yapılan her türlü işlemler mobil telefon,tablet vs. "donanım/cihaz" yapılır durumda.Eee hayliyle sitenin anasayfasında bu tarz haberleri göreceksiniz.Babanızın sitesi değil siz ilgilenmiyorsanız bu haberleri okumadan geçin gidin boşu boşuna yorum yaparak zaman harcamayın demogoji yapmayın.Çeşitli üretilen komponentlerin ve donanımların birleşmesi ile CİHAZ/ÜRÜN meydana gelir.Sitede yeri geldi arabalardan bahsedildi yeri geldi başka ürünlerden bahsedildi kimsenin sesi çıkmadı.Yorum yazacaksanız da biraz konuya hakm olun üç düşünün bir söyleyin.
    Ek olarak;
    Şuan çıkmış yada çıkacak olan ürün ve teknolojileri DONANIM HABER'in inceleyebilmesi için ilgili üretici veya distribütörden "TEST/İNCELEME" ürünlerin gönderilmesi gereklidir.Bugüne kadar da böyle oldu bütün incelemeler.DH çalışanı gidip mağazadan ürünü alıp incelemez kişisel yorumunu katmaz.Ultrabook,yeni gpu ekran kartları ve diğer ürünler ancak DH inceleme ofisine ulaştığı anda gerekli çalışma yapılır foruma eklenir.Başka sitelerin yaptığı inceleme ve yorumları,videoları,resimleri kopyala/yapıştır yapamaz zaten etik olarak yapmaz.Çoğunluk unuttu yada bilmiyor geçen sene AMD ile DH arasında ki yaşananları.İşte bu kadar pamuk ipliğine bağlıdır bu lafım anlayana...

Evet şu an özellikle windows 8 in yaklaşmasıyla yazılım sektörü baya haraketli windows 8 ve win8 rt ile ilgili son günlerde bir çok haber çıktı DH ye bakıyoruz en son 1 hazran günü win8 tüketici önizleme sürümü yayımlandı haberi var, bu rakam mobil sektörde sadece dün ve bugünü ele aldığımızda 20 ye çıkıyor (büyün kategorilerin toplamından fazla), asus yeni hibrit pclerini tanıyor bir kaç gündür haberleri var burada göremiyorum ben burada donanımhaberi eleştiriyorum mobilde gerekli gereksiz bütün haberler ana sayfada diğer sektörlerde forumdaki arkadaşlardan alıyoruz haberleri her şeyi dozunda yapacaksın. Hakaretlerle seviyesizliğin dibine vurmuşsun sahibi olduğun donanımhaberi savunmak adına ben bu eleştiriyi kullanıcıların daha iyi hizmet alabilmesi için yaptım belki biri görürde "Sony nin bir sonraki jenerasyon telefonları ... işlemciyi belki kullanır kullanmayabilirde" tarzı haberler azalır diye.

• Need for Speed de hâlâ oyun çıkartıyor ya. Bir Call of Duty bir de bu.
  • Mesut reiz askerden doner bu mobil furyasini azaltir dedik kismen azalttida fakat abartili bir mobil ilgisi var,Mesut reizin aciklamasi ise gayet duygusal bir galaxy s3 haberini bile 5000 kisi okuyor yeni bir monitor haberini 600 ,ilgi ve heyecan bu yonde

• iPad 3'ü yakar bu oyun :)

• Bakalım inş güzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nedirya herşey ilk önce ios a

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bu nedirya herşey ilk önce ios a

para verip alacan mı bu oyunu android için ?

• Kim ne derse desin Real Racing 2
  • Cok basarılı bır oyun olacaga benzıyor.
  • Mobil platformun gercek anlamda oyun cikarmasi icin 3-5 senesi daha var.
    Yani ben bunu telefona yuklerim ama oye pc deki ya da konsoldaki gibi saatlerce oynayamam iste.
    3-5 yaris yapar cikarsin.
    Ama azkaldi silip supurecek mobil platformlar ortaligi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.