Şimdi Ara

Need for Speed Most wanted (online) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben varım sonuna kadar ama anlatan yok experienced pm atarmısın!!!!
  • yahu bende daha bi kere bile oynamış deyilim :D sadece hamachiyi yükledim ve serverda birsürü ofline adam görüyorum ondan sonra nasıldır bilmiyorum zaten hamachiyi yüklemekte zor bişey deyilki arkadaşım .zati sanada PM atmışdım önceden
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

%98 almıyorlardır o ayrı konu ama imkansız olması bişeyin daha ayrı konu neyse mevzu farklılaşmasın , OYUN OYNAYACAK BİRİ YOKMU bu adreste bekliorum....

kardeş burda sözcük anlamı deil mantık bakımından diyoruz bu forumda eminimki 1 veya iki kişi ancak orjinal oyun alıyodur neyse haklısın başka mevzu hiç gerek yok o konulara girmeye
  • Varmı Online
  • beyler merhaba ben yeni katıldım mostwantedi nasıl internet üzerinden karşılıklı oynayabiliriz. günlerdir uğraşıyorum ama yapamadık abimle oynayacağız. lütfen bilgisai olan birisi varsa yardımcı olsuuunn
  • yapan yok bilen de yok açıklayan da yok kaldık ortada !!!
  • bizde cok denedik olmuyoo..baglantı genelde agır kalıyoo..
  • Arkadaşlar ben online girmenin yolunu buldum.bende denedim oldu onun demosunu indirin demosunu indirdinimiz cd key sormadan kayıt olun ve girin (şimdiden diyim çok zor karşılaştığım ABDli bir 4 tanede ingiliz vardı çok zordu 2. oldum). Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun ben sizi googleden arayarak üye oldum. ve acıklama yaptım haaaa diyorsanız ben demoyu nerden bulayım işte adres üye olmanız gerekiyor.

http://www.electronicarts.co.uk/downloads/1289/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famera -- 6 Ağustos 2006; 19:35:19 >
  • hocam bizim derdimiz o degilki..biz kendi aramızda yapmaya calısıyoz hemde ea'nın server'ıyla alakası yok ki!? yapılacak gibi bişiyse benide ekleyin listeye ölümüne nfs
  • tamam hocam bende onu diyom kopya cd ile olmuyoo ya orijinal ya da demoyu yükleyeceksiniz ki en azından oynayabilesiniz.

benide ekleyin.
  • selamlar...
    arkadaşlar ilk önce bilmenizi isterim yanlış bilgilendiriliyorsunuz illa orjinal CD oyun olması şart değil...
    hiç uzatmadan nasıl oynayacağınıza gelmek istiyorum.
    link:http://www.hamachiturk.com/showthread.php?t=299
    msn adresim: adoo_taskin@hotmail.com buradan size yardım edebilrim
    kolay gele...
  • Alıntı:

1- Most wanted nereye kuruluysa onun içinde server.cfg dosyasına cift tıklayıp açıyoruz.

2- listeden program sec diyoruz

3-notepad ile açıyoruz

4-alttaki resimde gordugunuz ipleri hamaciden aldıgınız ipinizle degistiriyorsunuz(ipimiz hamacinin en ustunde yazan numara)
     Need for Speed Most wanted (online)

5-hamachi'yi aç bağlansın "ağ bağlantıları"ndan hamachi dışındaki networkleri iptal et (buna internette dahil)
     Need for Speed Most wanted (online)

oyunu aç LAN game'den oyun kur (create game)
    şimdi iptal ettiğin ağ bağlantıları tekrar aktifleştir ve hamachinin tekrar bağlanmasını sağla (power tuşuna basıp kapa sonra aç)

ve arkadaslarına oyunu kurdugunu baglanabileceklerini soyle ve onlar da multpl/lan game deyip senin kurdugun oyunu goreceklerdir.

oyuna baglanacakların bu ayarları yapmasına gerek yoktur onlar sadece hamaciden aga baglanıp oyun kuruldugunda multplayerden gırıs yaplamalrı yeterlidir. Her yeni yarısta baglantının kesilerek oyunun kurulması gerekir.

NOT: oyun oynayacagınız zaman tum internetle ilgili programlarınızı kapatınız,download yapmayınız. msn dahil hamacide kişinin adına sag tuş yaptıgınızda mesjlasabilirsiniz..
    ______________________________________________________________________________________________

hamachiturk sitesindeki mesajı buraya koydum direk..

• bıktım yaw MostWanted_ ye girmek istiom _ olmuyo arkadaşlar bi de başkalarının kurduğu ağlara nası girebiliyoz????

ÖLÜMÜNE NFS
  • BEYLER AĞ VERİYORUM GELENE DERS VERİLİR KENDİNE GÜVENEN GELSİN

AĞ İSMİ-FURKAN1724

ŞİFRE-123
    LÜTFEN AYNEN YAZINN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.