Şimdi Ara

Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
515
Cevap
0
Favori
33.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: megaoyun

Arkadaşlar bide bazı yarışların sonunda polis bassa polislerden ka.sak ne manyak olur dimi.2 fast 2 furious daki gibi.Manyak olurdu yaaaaaaaa.Hep yarış bayıyo bi zaman sonra.İnşallah böyle şeyler yaparlar.

sadece yarış olmasına bile raziyim dostum ama dedigin gibi degisik atraksiyonlar da olursa var ya amaan oynamada yanında yat yaf
  • Arkadaslar nfs hastası olarak cıktıgı ılk versıyondan berı butun serılerını oynadım cok da severım.

ama bu goruntuler ıcın sızın bıraz ıcınızı burkacak bısey soylemek zorundayım
    bu goruntuler ve vıdeolar yenı cıkan ps3 icin icin hazırlanmıs oyundan alınmıs olan goruntuler
    ve en ust duzey sıstemlerde bıle elde etmesı zor olan kareler sanırım 1-1,5 ay once yapılan
    bır oyun konferansında yayınlandı ingilizce bilen arkadaslarwww.gamepsot.com adresınden
    konuyla ılgılı daha detaylı bılgı alabılırler..
  • yeni bir ss

Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi
  • manyak bu ss ler
  • Videoda görüntü dışında sesler beni daha çok etkiledi.
    O baştaki motor sesinde kaydım gittim koltuktan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XzibiT -- 6 Ağustos 2005, 15:50:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: XzibiT

Videoda görüntü dışında sesler beni daha çok etkiledi.
    O baştaki motor sesinde kaydım gittim koltuktan....

aynen öyle dostum NFS Underground IIde de deliydi sesler.Most Wanted da daha etkili olacak gibi duruyor bakalım Kasım da görücez
  • videolar süper !!!!!!!!!!!!!!!

bi an önce oyunu oynamak istiyorum......

• Oyunun sistem gereksinimleri ne arakdaşlar?Özel mesaj atsınız iyi olur.
  • sadece resimleri bile iştah kabartıyo süper. tabi bize ekran kartı aldıracak o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah34 -- 6 Ağustos 2005, 22:11:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgunatalay

Oyunun sistem gereksinimleri ne arakdaşlar?Özel mesaj atsınız iyi olur.

nie özel meaj atalım yaw
  • SS ler super, kizlar super, arabalar super, ama en onemlisi benim ekran kartim super. herhalde 1200x1600 8x8 AA da takilmadan oynarim bu ekran kartiyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafayaman -- 6 Ağustos 2005, 23:19:16 >
  • Oyunun çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum film gibi sürükleyici vede heyecanlı olacağa benziyor arabalar derseniz Harika tuningle araçlar 400 rahat devirir artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafayaman

SS ler super, kizlar super, arabalar super, ama en onemlisi benim ekran kartim super. herhalde 1200x1600 8x8 AA da takilmadan oynarim bu ekran kartiyla

• Ben bu sefer daha iyi müzikler bekliyorum Underground 1 dekiler muhteşemdi ama 2 dekiler çok kötüydü çoğu gürültüden başka birşey değildi.

Ek olarak MErcedes e modifiye yakışmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilacor

Ben bu sefer daha iyi müzikler bekliyorum Underground 1 dekiler muhteşemdi ama 2 dekiler çok kötüydü çoğu gürültüden başka birşey değildi.

Ek olarak MErcedes e modifiye yakışmamış

dur bakalım hocam bi görelim ya
  • Ya benim sistem şöle

Gigabyte Anakart
    P4 2.4 GHZ işlemci
    128 asus FX5200
    512 DDR 400 Ram

ya kaldırırmı acaba bu şekilde yada

en iyi şekilde sonuç yada orta halli bi sonuç almam için bu parçalradan hangisini deiştirmem gerekir neyle deiştirmem gerekir lütfen söylermisiniz...??
  • VAYBE HARİKA MÜTHİŞ MÜKEMMEL EN GÜZEL YARIŞ ARABA OYUNU
  • quote:

Orijinalinden alıntı: The©em

Ya benim sistem şöle

Gigabyte Anakart
    P4 2.4 GHZ işlemci
    128 asus FX5200
    512 DDR 400 Ram

ya kaldırırmı acaba bu şekilde yada

en iyi şekilde sonuç yada orta halli bi sonuç almam için bu parçalradan hangisini deiştirmem gerekir neyle deiştirmem gerekir lütfen söylermisiniz...??

ekran kartın problem dostum
  • grafikler iyi burda diğer bir konu da o kadar ii deildi

• 12-08-2005

Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.