Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
2
Favori
423.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkadaşım göz atılacak bir yanı yok baştan sona oynadım beni hiç açmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 5 Mayıs 2009; 10:07:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

valla arkadaşım göz atılacak bir yanı yok baştan sona oynadım beni hiç açmadı

ASLINDA BAKARSAN HOCAM BENDE DİREKSİYONU ALMADAN ONCE OYUN OYNUYORUM SANIYORDUM KENDİMİ AMA DİİL...logitech gibi kaliteli bir direksiyon ile gerçekten mukemmel zevk alabiliyorrsunuz..gerçi sistmeiniz nedir bilmiyorum ama son grafiklerde ve büyük bir lcd tv de direksiyon ile zevk derecesi artıyor taşıyor

• valla arkadaşım sistemim şu anki bütün oyunları son ayarlarda oynuyor çok şükür ama sana söyle birşey deyim direksiyonu hangi oyuna
    takarsan tak aldıgın haz artar ama prostreet o kadar da kötü bir oyun degil ama bi most wanted ın yarısı olamaz
    yinede zevkler ve renkler arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

valla arkadaşım sistemim şu anki bütün oyunları son ayarlarda oynuyor çok şükür ama sana söyle birşey deyim direksiyonu hangi oyuna
    takarsan tak aldıgın haz artar ama prostreet o kadar da kötü bir oyun degil ama bi most wanted ın yarısı olamaz
    yinede zevkler ve renkler arkadaşım

kesinlikle hocam zevkler ve renkler...
  • Arkadaşlar dönüyorum dolaşıyorum hep Golf hep aynı pist deli olacağım ya...
    150bin cash vardı o da uçtu gitti!
    Oyunu bitiren bir arkadaş bana kayıt dosyasını yollayabilir mi?

Google'den buldum.
    Tanrım bu oyundaki hız pistleri çok heyecanlıymış!
    Sistem orta halli ama oyun çok akıcıydı.
    Vavvvv...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 3 Haziran 2009; 23:44:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Arkadaşlar dönüyorum dolaşıyorum hep Golf hep aynı pist deli olacağım ya...
    150bin cash vardı o da uçtu gitti!
    Oyunu bitiren bir arkadaş bana kayıt dosyasını yollayabilir mi?

Google'den buldum.
    Tanrım bu oyundaki hız pistleri çok heyecanlıymış!
    Sistem orta halli ama oyun çok akıcıydı.
    Vavvvv...

Career map bölümünde sağa sola bastığın gibi yukarı aşağı da menüler var ordan diğer yarışlara geçiliyor. Bende başta bulamamıştım.
  • arkadaşalr ilkdefa oynuorum bu oyunu diğer nfs serielrini oynadım. ama bu çok karmaşık geldi... bikere oyun türkçe olduğu için biraz daha karmaık geldi xd

neyse.. ana menüde my cars yada quick race bölümleri yokmu ? bide ben yarışa girince direk golfla başlıyor bu ilk yarışdan dolayı olduğuunu sanıyorum ama sonra araba seçemiyorum ya colbat ss yada diğerini seçebiliyorum
    nitro olayıda güzl olmamış isteğim zaman istediğim miktarda basamıyorum.

ben şimdi ilerledikçe yeni arabalar gelcekmi yok bi yerde tüm arabaları gösteriyor,ordan direk araba alınabiliyormu.

birde BU OYUNDA 2 TANE PROFİL AÇILMIYORMU (EN BÜYÜK SORUNUM) BİRİ BNM DİĞERİ kardeşim için 2 profil açmak istiyorum ama olmuyo bir türlü :S
    son oalrak ayarları düşürmeme rağmen RACE DRİVER GRİD(yüksek ayar) hiç kasmıyor. ama bu oyun kasıyor :S
  • Ben bu oyunu 1 yarış oynayıp hemen silmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986

Ben bu oyunu 1 yarış oynayıp hemen silmiştim.

aklın yolu 1 tabi
  • Bu oyundaki şu dolmuşcu gibi ara gaz verme olayına çok uyuz oldum.
    birde yarış hissi vermek için şu gözü bozma amaçlı aşırı titreme çok gereksiz olmuş.
    halbuki öteki yarışlarda bu yok varsada yok denecek kadar az
    Bu oyunu kimseye fazla tavsiye etmiyorum okadar bundan daha güzel yarış oyunları var

10/5 puan veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 17 Şubat 2010; 9:28:41 >
  • Bu oyun iyi güzel hoşda oynanabilirlik çok kötüydü.. Ayrıca oyunda çok hata vardı en son ne oldu bilmiyorum ama.
  • biraz eskı bir konu olmasına rağmen yorum yapmak istedim need for speed serilerinin tamamını oynadım ama bu oyunu oynadığım zaman diğer serilernden çok farklı bir tat alıyorum değişik bir speed türü oyun
  • Nfs prostreti kurdum. simsiyah bir ekran geliyor. maus işareti göründüğü an hata raporu veriyor.
    MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    ===========================
    Windows XP and VISTA with latest service pack installed
    Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
    128Mb DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a
    supported chipset (see below)
    512MB RAM (1GB if running Windows Vista)
    DirectX compatible sound card
    7.6 GB of HD space required to install game
    8X or faster DVD Drive
    DirectX 9.0c June 2007 edition (included)

Benim sistem ise : P4 2,8 ati 9550 768 ram windows xp. sistemden değil diye düşünüyorum sizce?
  • arkadaşlar speed challengede aracı yolda tutmak cok zor özellikle çölde gecen etaplarda ..aracı hem yüksek hızda sürüp hemde yolda tutmak cok zor oluyor sinir oldum pagani zonda ile bile işkence cekiyorum sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz acaba?
  • Arkadaşlar forumdaki konu gibi Chevelle SS ilede denedim fakat Wheelie Competition yarışını yapamıyorum :S Yardım edecek bir arkadaş var mı ? Motor geliştirmesemde paketlerden full geliştirsemde olmuyor :S Yardım edebilirmisiniz ?
  • hatırladıgım kadarı ile whelie competitionda aracın süspansiyonlarını max yükseklige ayarlaman lazım,body kit takma,motoru güclendir..arka lastiklerin genisligini en kalın yap olması lazım ben mazda rx7 ile cok güzel yapıyordum
  • Teşekkürler Shelby GT 500 ile yaptım tek tek full güçlendirdim 3.turda hiç indirmeden 1.459 FT. falan götürdüm,teşekkürler yinede... :)
  • Merhaba arkadaşlar oyunu kurarken şöyle bir hata ile karşılaşıyorum "please insert cd need for speed prostreet in drive c:"

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ene5

Merhaba arkadaşlar oyunu kurarken şöyle bir hata ile karşılaşıyorum "please insert cd need for speed prostreet in drive c:"

Şimdiden teşekkürler

cd'yi tanımamış sanırım..
  • konu eski ama olsun tecrübe yeni. bugün ucuz gördüm kampanyalı aldım. yarış esnasında hafif takılmalar oluyor 3.2 4X işlemci 1GB ekran kartı ve 4 GB Ram'e rağmen. ayrıca grafikleri de hiç beğenmedim. Grid demo kurmuştum onun grafikleri açık ara daha iyi. keşke oyunların DVD kutularının üzerine çıkış tarihlerini yazsalar. bu kadar eski oyun olduğunu bilmiyordum :))
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.