Şimdi Ara

Need for Speed Unbound | Xbox Ana Konu | 2 Aralık 2022 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyuna para vereceğinize Asphalt oynayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Game pass ultimate üyeleri ea play den 10 saat deneyim edebilirler beğenmedim

• Vol 7 güncellemesiyle beraber online artık daha aktif, hafta başından beri oynuyorum tavsiye ederim.

• Vol 7. güncellemesiyle Black List olayı gelmiş. İlgilenenler baksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

ilk 3'e geldim 5 gün sonra açılacakmış hoşuma gitti bu olay insanı oyunda tutuyor

• Racer X dahil tüm listeyi tamamladım, uzun zaman sonra NFS oynamak sardı. Bir sonraki oyuna kadar güncellemeye devam ederler umarım.

Need for Speed Unbound | Xbox Ana Konu | 2 Aralık 2022

Need for Speed Unbound | Xbox Ana Konu | 2 Aralık 2022

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Boosted playlist yapamıyorum. Bulamıyorum haritada. Nasıl yapacağım? Nerden bulacağım bu mereti?

Bekleyeceksin hocam maalesef. 1 saat mi ne sürmüştü benim onu yapmam, ilerideki şeyler daha da zorlaşıyor.

Ford mustang boss 1969 diye bi araba var onu açmaya bak şimdiden.

Bu arada oyuna vol 8 güncellemesi gelecekmiş Ağustos ayında Hot Pursuit temalı olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 19 Haziran 2024; 0:43:45 >
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Prestige yarışlarını tamamlamış adamım ben, en zor görevin içinden geçerim, yeter ki haritada olmayan şeyi yapmamı istemesin oyun.

L3'e basarak kendim boost yaptım 1 saat, yarışlara girdim, olmadı. Nasıl olacak, bir fikrim yok.

Vol. 7 güncellemesiyle oyun daha çok Underground 2'vari olmuş. Yanlama ve kalkış yarışlarının mekanikleri U2 ile aynı. Hoşuma gitti.

Sıkı bir U2 hayranıyım :)

Xp boost yapmana gerek yok hocam ya meet up yerlerinden boosted playlist kovalayacaksın ya da bekleyeceksin sağ üstte çıkan sayaçın sağ üst köşesinde bi anten logosu olacak o boosted playlist olduğu anlamına geliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.