Bildirim
NEED for SPEED | XBOX ONE | 65/100 (9. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sağolun, grafikler çok iyi gerçekten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam beta bugün bitti isterseniz başlığı güncelleyin.
Ayarlarını drift için ideal görünüyor yalnız el freni ayarı ile oynamayin.
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Ne ara bitti ya lanet olsun çok kısa tuttular
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Ne ara bitti ya lanet olsun çok kısa tuttular
Uzatırlar dedim ama uzatmadilar.
Sabredip oynamadim betayi . Full surum ciktiginda mgs de yaptigim gibi gece 1 de baslayip sabah 9 da kapatirim artik bu hype ile
Bu arada birşey sorayım, beta kod gelen mailde işte problem olursa bilemne olursa, görüşlerinizi bildirin vs. gibi birşeyler diyordu. Görüşlerimizi soracağı bir anket vb. birşey var mı? Gördünüz mü hiç öyle birşey? Yoksa Xbox'taki çalışmasına göre falan rapor mu gönderdi beta? Bir defa çöktü mesela oynarken -
quote:
Orijinalden alıntı: Ormanci
Bu arada birşey sorayım, beta kod gelen mailde işte problem olursa bilemne olursa, görüşlerinizi bildirin vs. gibi birşeyler diyordu. Görüşlerimizi soracağı bir anket vb. birşey var mı? Gördünüz mü hiç öyle birşey? Yoksa Xbox'taki çalışmasına göre falan rapor mu gönderdi beta? Bir defa çöktü mesela oynarken
Ana menü'de puanlayabileceğimiz bir yer vardı hocam. -
Aa hadi ya, direk oyuna dalayım diye hiç dikkat etmemiştim, ben de biraz önce maile baktım, sildiğim maili buldum, beta bittikten sonra size anket göndereceğiz falan filan demişler. -
Oynamayanlar için harita büyüklüğü, yukarda görünmeyen birde dağ yolu var.
Buda hasar sistemine örnek:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 5 Ekim 2015; 17:23:15 >
-
Atsınlar hocam iyi olur. -
-
Harita çok küçük.
-
Sağol hocam fotolar için, aynı Underground gibi gözüküyor şehir. İnşallah çok güzel olmaz da para vermem Access'e gelene kadar dayanırım. -
-
Betadaki harita çok küçüktü, araç sayısı yetersizdi ve oynanabilirliği vasattı 7 puanlık bir oyun geliyor bence.
Oynanış alıştıktan sonra kolaydı bence, 7.5-8.5 arası bir puanı olur bence.
Oyunda brz gt86 ve scion fr var . Yani ne gerek var ucununde olmasina anlamadim . Zaten brz ve gt nin teknik olarak ozellikleri bildigin ayni . Bitek far ve sis fari farklari var bildigim kadariyla . Uc tane ayni arabadan koyacagina . 98 eclipse koy , ne bileyim audi s3 falan koy .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 7 Ekim 2015; 20:59:05 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X