Şimdi Ara

Need for Speet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok way sen olurmusun dostum rıdvan beye söyledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemcahit

yok way sen olurmusun dostum rıdvan beye söyledim

ok

yanlız gercektengrafikler inanılmaz(wii için)izledikce gozlerine inanamıyor insan

edit:

beni bilirsiniz wii yi severim ama konsol olarak daha tercih yapmadım ps3 almayı dusunuyordum sonrasında bir wii alacaktım yanlız suan bu grafikleri gordukten sonra para olarak zaten cok uygun bi fiyata bulunabiliyor wii ler şimdi acaba hemen gidip bir wii sonrasında ileride bi ps3 mu alsam diye dusunmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 5 Eylül 2007; 0:11:00 >

• acaba artık butun oyunlar wii ye buna benzer grafiklere sahip olarak cıksalar donyada wii aşmayan kişi kalırmıydı?merak ediyorum
  • oyun 31 ekimde amerikaya cıkıyomus zaten 2 ay var eger bu kalitede grafiklerle cıkarsa bomba olur

hemde benim için cok sık olmayan bişey,EA dan memnum kalıcam

• arkadaşlar bunun Wii versiyonu olduğuna emin misiniz? Wii olduğunu gösteren kaynak gösterebilecek birisi var mı?

Edit: Speet değil Speed olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 6 Eylül 2007; 1:42:47 >
  • http://www.gamespot.com/wii/driving/needforspeed/index.html?tag=tabs;summary#
    buyur dostum bu siteden ayrıntılı olarak inceleyebilirsin ayrıca yeni videolarda var yanlız boyutları braz büyük
  • Gercekten inanılmaz... bole bişi beklemiyordum
  • wii değil bu hd xbox360 videosunu izledim oradan biliyorum

ayrıca hdr var yani wii den bahsediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pitrat -- 5 Eylül 2007; 15:30:17 >
  • Arkadaşlar evet bu videonun aynısını gamersyde'da izlemiştim Xbox 360 versiyonu diye.
  • yaw napalım artık kimse kimseyi inandırmak zorunda değildir oyun çıktıktan sonra biz oynarken siz hala böyle dersiniz bu wiinin değil diye
  • kaynak göster diyorsun arkadaş kaynak gösteriyo ondan sonra hala banane banane bunlar wii'nin değil xbox'ın grafikleri diyosun işe bak.
  • Kaynak koymakla olmuyo. Ordaki videoların hiçbiri Wii versiyonu değil.
  • Wii bu kadar kısa sürede böyle güzel grafiklere ulaşabildiyse eğer ilerde çıkacak oyunlar heralde çok daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: animaniax

kaynak göster diyorsun arkadaş kaynak gösteriyo ondan sonra hala banane banane bunlar wii'nin değil xbox'ın grafikleri diyosun işe bak.

yaw bırak dostum uğraşma ya anca işi laf atmak kimseyi inandırmak zorunda değiliz isteyen inanıır isteyen inanmaz hani bir laf çoookda dumm tıss o hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemcahit -- 5 Eylül 2007; 21:33:41 >
  • Hayır madem Wii versiyonundan bi Gameplay videosu yayımlandı niye hiçbir sitede verilmedi? Şimdi Gamespot linkini koydukya diyeceksiniz Gamespot'tan Xbox 360 versiyonundaki videolara bak bakalım hangi videolar çıkıyo...

Youtube'daki videonun aynısı Xbox 360 versiyonu olarak geçiyo buna ne diyeceksin?
    http://www.gamespot.com/video/939664/6174189/need-for-speed-prostreet-official-movie-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 5 Eylül 2007; 21:55:26 >
  • ne deyim valla linke bakmama gerek yok sen öyle diyorsan öyledir Neuvelle
  • cidden abi artık oyun çıkınca görürüz
  • Demek ki grafikleri aynı imiş
    quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Hayır madem Wii versiyonundan bi Gameplay videosu yayımlandı niye hiçbir sitede verilmedi? Şimdi Gamespot linkini koydukya diyeceksiniz Gamespot'tan Xbox 360 versiyonundaki videolara bak bakalım hangi videolar çıkıyo...

Youtube'daki videonun aynısı Xbox 360 versiyonu olarak geçiyo buna ne diyeceksin?
    http://www.gamespot.com/video/939664/6174189/need-for-speed-prostreet-official-movie-1

• Yalnız tekrar baktımda cidden mantık dışı bu grafikleri vermesi. Umarım mucize gibi birşeydir

quote:

Orjinalden alıntı: subuti

Demek ki grafikleri aynı imiş
    quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Hayır madem Wii versiyonundan bi Gameplay videosu yayımlandı niye hiçbir sitede verilmedi? Şimdi Gamespot linkini koydukya diyeceksiniz Gamespot'tan Xbox 360 versiyonundaki videolara bak bakalım hangi videolar çıkıyo...

• mucizevi konsol wii..........
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.