Şimdi Ara

Nefret ediyorumm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lfliliberty

haklısın ama ben önceden çok denedim .malesef olmadı.tanımaya çalıştığım 2 kişi oldu sürdüremedim.
    onla ilgisi yok sadece.kendimlede var.hazır hissetmiyorum.beğenmediğim elektrik almadığım ve kendime uygun bulmadığım biriyle deneyemem boşu boşuna kendimi rezil edemem ben.yapım böyle.
    kısmet karşıma olabilecek biri çıkarsa inanırsam olabilir tabiki..
    ben unutamadım derken yeri dolmadı demek istedim...
    tabiki eskisi gibi birşey olmaz.ben eskiye dönemm zaten ;)

Bu tip durumlarda biraz sosyal olmak lazım, tabi sevmediğin biriyle de bi şeyler yaşa demiyorum ama en azından münasebete girip olup olmayacağını tartabilirsin. Elbet karşına istediğin gibi biri çıkacaktır.
  • kırk yılda bir çıkıyo öle dediğinden o da olmuyor :D geçn sene olmuştu 1 tane ..
    kısmet tabiki.çok arkadaşım var erkek-kız karışık.fazla inceliyorum demekki :D :D
    teşekkür ederim desteğine..
  • quote:

kırk yılda bir çıkıyo öle dediğinden o da olmuyor :D geçn sene olmuştu 1 tane ..
    kısmet tabiki.çok arkadaşım var erkek-kız karışık.fazla inceliyorum demekki :D :D
    teşekkür ederim desteğine..

Kısmet lafına gıcık olmaya başladım son zamanlarda neyse rica ederim.
  • bende hiç sevmezdim önceden ama yaşayınca anlıyorsun..doğru yani ..
  • quote:

bende hiç sevmezdim önceden ama yaşayınca anlıyorsun..doğru yani ..

Emin ol herkes senin kadar yaşamıştır ama ben insanın biraz kendi kaderini kendi çizdiğine inanırım.
  • Bıldır sene çok hurma yemişsin sen
  • eınsteinin de dediği gb bazı insanlar kadınları anlamak yerine daha kolay işlerle uğraşır mesela görelilik kuramı gbhemcinslerimi anlamaya çalışmak yerine başka şeylerle uğraşmalıyım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaileMoka

eınsteinin de dediği gb bazı insanlar kadınları anlamak yerine daha kolay işlerle uğraşır mesela görelilik kuramı gbhemcinslerimi anlamaya çalışmak yerine başka şeylerle uğraşmalıyım sanırım

kuzen
  • efendim gene ne yaptım
  • canım dayak atmak istedi hepsi bu
  • ben senin stres topun muyum
  • evet dıyecem değilsin herkese böyle davranmıyorum
  • kpss eğitim iptal edildi lnnn onu bunu bırak
  • ben nıye duymadım kalbimemı ındırecen uyuzhaberlerde duymadımahada sımdı dınlıyom haberı bınlerce küfür gecıyor beynımden
  • bi ara bu dhde sayfa başı olan konu başlığı değiştirebiliyordu dimi.aynısı olsa harika bi başlık koyardım buraya
  • kuzen sonra hatırlat gülecem şuan keyfım hıc ama hıcccccccc yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.