Şimdi Ara

Nefret ettiğim şehir Ankara (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
7.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avcı50

quote:

Orijinalden alıntı: ultrASoldiers

Ben Ankara'dan Muğla'ya geldim.İyiki gelmişim.

Vallaha iyikide gelmişsin kardeş. Yaşanaca gibi değil. Hele bir de benim gibi Keçiören'de oturuyorsanız hiç değil

tahmin ettim zaten ya sincan yada keçiöğrende oturuyordur diye. istersen asıl ankaraya in. eryamanda, çay yolunda, yıldızda, oranda takıl
  • la ankarayı kötüleen beyisizler ne işiniz varda duruyonyuz bu kadar kötü madem demekki karnınızı bu şehir doyuroki burdasınız size yediye yere pisliyen cinsinden derlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Kardeş Tunalı, Bahçeli, Çayyolu Park Caddesi, onun haricinde Sakarya'da güzel mekanlar var, Dikmen Vadisi, Kuğulu Park, Anıtkabilir, Müzeler ohoo daha say say bitmez. Emek, Gazi Mah, Tandoğan, Ayrancı, Yıldız, Subayevleri, Ümitköy gibi bi sürü nezih semtte mevcut.

Cafe istiyorsan cafe, club istiyorsan club, pavyonsa pavyon derdin nedir?

Tmm sakinim.

Arkadaşın saydığı yerlerde yaşamak + eğlenmek memur maaşıyla olacak iş değil bence. Güzel yerler orası ayrı. Sen keçiörende oturuyormuşsun, şentepe demet aboooo orada her yer apaçi kaynıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Belediyecilik olarak en şanslı şehirlerden biri ama coğrafi konumu ve iklimi ile cazip değil.

şaka mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radik

Hatay' a bekleriz, Türkiye'nin en modern görüşlü insanların şehrine...

Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Belediyecilik olarak en şanslı şehirlerden biri ama coğrafi konumu ve iklimi ile cazip değil.

şaka mı bu ?

arkadaşın yaptığı şaka sanırım
    10 yıldır ankara da yaşıyorum ve bu i. gökçek in ekibi ankara ya ne verdiyse 10 mislini geri almıştır..

• İstanbul Ankara gibiymiş bunu gördüm şimdi

25 yaşına gelince İzmir e taşınacağım yani 7 yıl sonra

bu ülkedeki en iyi kent İzmirdir

deniz görmeden yaşayamıyorsan.....
  • Gayseri Akar
  • Oha lan Ankaraya gezmeye neden gelinirki orası başkent olduğundan diplomasi ve memur kokar bence tartışmak yersiz. Deniz yok turistlik yer yok sadece suni eğlence var tamamen çalışan memur için haaa şehir yaşamı rahatmı evet birde türkiye şehirlerine göre çok daha düzenli olduğundan tercih ediliyo. Birde öğrenci için çok iyi bir yer.
  • Bir tek ben aşığım galiba bu şehre.Evim Tunalı ve Kuğulu'ya yakın.Kuğulu'nun oralarda yürüdüğüm zaman içim bir hoş oluyor rahatlıyorum huzura eriyorum..
    Vallaha ulaşımı gayet rahat.Melih Amca'nın belediyecilikle ilgili faaliyetlerini olumlu bulduğum sanılmasın yalnız.Bir otobüsle Sıhhıye'ye ordan da CEPA,Kentpark.Buralar öyle çok aşırı lüks yerler değil.Bir sinema bir yemek Kızılay'daveya herhangi bir yerde neyse buralarda o fiyatlar güzel tarafı insanlar pahalı sandıkları için gelmiyorlar kalabalığı sevmem zaten iyi oluyor böylesi hatta sinema daha ucuzdu Kentpark'ta ve Ankara'nın en iyi sineması(bence) yine Kentpark'ta.Keza Bilkent,Çankaya(ilçe olarak düşündüğümüzde tamamı değil 1-2 semt çıkarmak kaidesiyle çok çok iyi),Ümitköy,Çayyolu,Söğütözü,Çiğdem Mahallesi,Cevizlidere,İncek,Bahçelievler.Buralar güzel yerler gerçekten.Yeşillik yok diyenler bence bir ODTÜ taraflarına gitmeliler.
    Deniz haricinde hertürlü imkanı var bence bu şehrin.Ne yapmak istediğinize bağlı bu biraz da.

Edit:Görmemiş olanlara tavsiyem kesinlikle Beypazarı'na gitmeleridir.Gerçekten çok güzel bir yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 2 Temmuz 2011; 23:19:36 >

• herkes denizi yok demiş, sanki limana çektileri gemileri ev yapmışlar dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Bir tek ben aşığım galiba bu şehre.Evim Tunalı ve Kuğulu'ya yakın.Kuğulu'nun oralarda yürüdüğüm zaman içim bir hoş oluyor rahatlıyorum huzura eriyorum..
    Vallaha ulaşımı gayet rahat.Melih Amca'nın belediyecilikle ilgili faaliyetlerini olumlu bulduğum sanılmasın yalnız.Bir otobüsle Sıhhıye'ye ordan da CEPA,Kentpark.Buralar öyle çok aşırı lüks yerler değil.Bir sinema bir yemek Kızılay'daveya herhangi bir yerde neyse buralarda o fiyatlar güzel tarafı insanlar pahalı sandıkları için gelmiyorlar kalabalığı sevmem zaten iyi oluyor böylesi hatta sinema daha ucuzdu Kentpark'ta ve Ankara'nın en iyi sineması(bence) yine Kentpark'ta.Keza Bilkent,Çankaya(ilçe olarak düşündüğümüzde tamamı değil 1-2 semt çıkarmak kaidesiyle çok çok iyi),Ümitköy,Çayyolu,Söğütözü,Çiğdem Mahallesi,Cevizlidere,İncek.Buralar güzel yerler gerçekten.Yeşillik yok diyenler bence bir ODTÜ taraflarına gitmeliler.
    Deniz haricinde hertürlü imkanı var bence bu şehrin.Ne yapmak istediğinize bağlı bu biraz da.

Bende Ankara ayrıdır evet insanları çok kaba ama mühim değil. Ankarada her istediğin şey mevcut tamamen kafan rahattır bide araban varsa senden mutlu yoktur. Yeşillik konusuna gelince türkiye şehirlerinin %90 ı kuraksa yeşilliği bence tartışmaya gerek yok. Birde hertürlü imkan ve sosyal alanlar boldur şehir çok düzenlidir çarpık kentleşme yoktur. Yani arkadaş demiş niye geldiğine bağlı gezmek için geldiysen geri git derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

quote:

Orijinalden alıntı: airTTies

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Hocam hangi sehrin insani guzelki?ben kendi memleketimden nefret ederim. Turkiyenin en pis karakterli insani oldugunu dusunuyorum. Bide cok cahil kesim dolu.
    (kirsehir)
    Bi kirsehir li gordugunuz zaman sevin onu! Ben haric

HemşerimBende Kırşehirde yaşıyorum.İnsanlar çok dar bakışlı.

aha hemseriye yakalandik.

:)

Şu şehirden kurtulmaya az kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

quote:

Bir tek ben aşığım galiba bu şehre.Evim Tunalı ve Kuğulu'ya yakın.Kuğulu'nun oralarda yürüdüğüm zaman içim bir hoş oluyor rahatlıyorum huzura eriyorum..
    Vallaha ulaşımı gayet rahat.Melih Amca'nın belediyecilikle ilgili faaliyetlerini olumlu bulduğum sanılmasın yalnız.Bir otobüsle Sıhhıye'ye ordan da CEPA,Kentpark.Buralar öyle çok aşırı lüks yerler değil.Bir sinema bir yemek Kızılay'daveya herhangi bir yerde neyse buralarda o fiyatlar güzel tarafı insanlar pahalı sandıkları için gelmiyorlar kalabalığı sevmem zaten iyi oluyor böylesi hatta sinema daha ucuzdu Kentpark'ta ve Ankara'nın en iyi sineması(bence) yine Kentpark'ta.Keza Bilkent,Çankaya(ilçe olarak düşündüğümüzde tamamı değil 1-2 semt çıkarmak kaidesiyle çok çok iyi),Ümitköy,Çayyolu,Söğütözü,Çiğdem Mahallesi,Cevizlidere,İncek.Buralar güzel yerler gerçekten.Yeşillik yok diyenler bence bir ODTÜ taraflarına gitmeliler.

Bende Ankara ayrıdır evet insanları çok kaba ama mühim değil. Ankarada her istediğin şey mevcut tamamen kafan rahattır bide araban varsa senden mutlu yoktur. Yeşillik konusuna gelince türkiye şehirlerinin %90 ı kuraksa yeşilliği bence tartışmaya gerek yok. Birde hertürlü imkan ve sosyal alanlar boldur şehir çok düzenlidir çarpık kentleşme yoktur. Yani arkadaş demiş niye geldiğine bağlı gezmek için geldiysen geri git derim.

arkadaşlar acaba farklı yerlerde mi yaşıyoruz. Çarpık kentleşme yoktur diyorsun. Demetevler, yenimahalle, k.ören, altındağ, semtlerine bir gidin ya. Ankara Çankaya'dan ibaret değil burada çankaya nasıl diye tartışmıyoruz.

Ayrıca. Cepa, kentpark, gordion gibi yerleriğn hepsi aynı değil mi arkadaşlar AVM sonuçta ne yapabilirsin bir kaç mağaza gezer, yemek yer gelirsin. Hani gezecek yer yok ki,. doğla birşey göster bana.

• İzmitte aynı hiç bi b.k yok apaçi çingene vs. kaynıyor en kısa zamanda yurtdışına hiç olmadı antalya izmir gibi yerlerden birine taşınacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Bahsettiğin Ankara değil. Galiba Sincan, Mamak gibi yerlerden birinde oturuyorsun.

Keçiören'de oturuyorum. Kızılay'a gidiyorum aynı. Bahçeliye gidiyorum aynı tip insanlar yine orada. Merak ettim sen Ankara'nın neresinde oturuyorsun.

Keçiören de çok farklı değil. Keçiören genellikle köylü kesimdir, ordaki çoluk çocuk apaçi yetişiyor. Bahçelievler'in neresi bilmiyorum ama senin gördüklerin apaçi değil tikidir. Gerçi onların esamesi okunmuyor şu sıralar ama Bahçeli, özellikle 7. Cadde tiki mekânıdır. Arabalardan anlayabilirsin. Ben ise İncek'te oturuyorum.

Diğer iletinde bahsettiğin, Ankara küçük bir alana kurulu sözün de doğru değil. Ankara'nın Keçiören, Eryaman, Çayyolu gibi toplı konutların yoğun olduğu bölgeler hep şehir merkezinin dışındadır. Örneğin İstanbul'da bir yerden bir yere en kötü şartlarda yürüyerek bile gidebilirsin ama Ankara'da bunu yapman çok zor.

Sen biraz Keçiören'den çık bakalım. Çankaya, Oran, İncek, Bilkent civarlarında gel.

sen o zaman avcılardan tuzlaya 10 dakikada gidersin bu hızla gidersen...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

quote:

arkadaşlar acaba farklı yerlerde mi yaşıyoruz. Çarpık kentleşme yoktur diyorsun. Demetevler, yenimahalle, k.ören, altındağ, semtlerine bir gidin ya. Ankara Çankaya'dan ibaret değil burada çankaya nasıl diye tartışmıyoruz.

Ayrıca. Cepa, kentpark, gordion gibi yerleriğn hepsi aynı değil mi arkadaşlar AVM sonuçta ne yapabilirsin bir kaç mağaza gezer, yemek yer gelirsin. Hani gezecek yer yok ki,. doğla birşey göster bana.

Çarpık kentleşmeye bendekatılmıorum.Çarpık kentleşme yok denemez Ankara'da.
    Ankara'yı gezmek için ilçelerine gitmek lazım.Ayaş,Beypazarı o taraflar gayet doğal yerler.

• valla ben askerliği yedek subay olarak ankara'da yaptım, gayet derli toplu düzenli modern bir şehir, ben beğendim yani, özellikle kızları harika idi , haa uzun süre kalınırsa sıkıcı olabilir ona bir diyeceğim yok, insanlarına gelince ben hep şuna inanırım, sen karşındakine hangi kalple yaklaşırsan aynısını karşıdakinden alırsın, o yüzden insanlar hakkında ırkçı yaklaşımlarda bulunmayalım, hepimiz tek bir nefisten yaratıldık, eğer allah'a kitaba inanıyorsanız bu böyle kardeşim, hiçbirimiz doğarken ırkımızı seçme özgürlüğüne sahip değiliz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 2 Temmuz 2011; 23:32:48 >
  • DH de ne lord lar, sir ler prensler varmis da haberimiz yokmus, ulke bu beyler, isinize gelirse, onceden de boyleydi, sayisi artti sadece. Hem sehirleri nasil boyle siniflandirabiliyorsunuz, fasistligin yeni bicimi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.