Şimdi Ara

Negatif Kılıç Çizimim SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam çizdiğim resimlerin yarısına yakınını foruma atmışımdır zaten. Şu 2 konudalar bakabilirsiniz istersenizhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116636697&p=1&anchorToGo=116636697#116636697
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113784239&p=1&anchorToGo=113784239#113784239
    Onun dışında şöyle figür çizimlerim var zaten bunların ne olduğunu bilenler bilir
     Negatif Kılıç Çizimim SS'li
     Negatif Kılıç Çizimim SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 21 Temmuz 2016; 23:15:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: VitaminsizAsker

Baya zor birşeye benziyor mimar sinan damısın

Yok hocam daha lisede okuyorum

• Supersin =D

• Hocam sizden özürlü aslanı düzenlemenizi istiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kuru boya hocam, Derwent coloursoft. Çalışmanız da gerçekten yaratıcı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 21 Temmuz 2016; 23:08:20 >
  • Özürsüz aslan çiziminiz mevcut mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A. Yıldırım

Teşekkür ederim. Sizin de çalışmanız başarılı olmuş. Darwen coloursoft alıp denemek isterim. Yine ilgimi çektiniz ben maymun iştahlıyım

Aman hocam ben uyarımı yapayım
    Derwent coloursoft lar yumuşak gçişli çalışmalara uygun bi Albrecht Dürer, Prismacolor, Polychromos gibi detay çalışamazsınız. Son iki modeli almadım ama elimde 2 tane albrecht dürer kalem var 3 ü de aynı sayılır sivriltme bakımından.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Hocam grafik tabletiyle falan mi? Bende hic cizemiyorum.

• Vaay be, ben beyaz kagida muz ciziyorum bir de 62den tavsan yeteneklisiniz bence bu yetenegi meslek olarak bi dusunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Takıntılı.Adam

Hocam grafik tabletiyle falan mi? Bende hic cizemiyorum.

evrt grafik tablet ile. 160 liraya mükemmel bir ürün aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: A. Yıldırım

Kuru boya ile yapılan realistic çalışmalar her zaman ilgimi çekmiştir. Bir yerden başlamak istiyorum ama boya kalemleri hakkında pek bilgim yok açıkçası.

Bunun gibi realistic çalışmalara uygun boya kalemi hangisidir ? Negatif Kılıç Çizimim SS'li

Hocam o çalışmalara direk başlamanızı tavsiye etmem isterseniz önce kırtasiyelerde satılan şu 24 lü faber castelleri alarak başlayın eliniz alışsın(daha önce kuruboya kullanmadığınızı farz ediyorum). Kırtasiyelerde 20-25 tl arasındalar. Youtube dan kuruboya tekniklerine bakabilirsiniz 3-4 tane kaliteli türk kanalı var.baktınız hoşunuza gitti, üst kademe kalemlere geçersiniz. Üst kademe kalemleri şöyle özetleyebiliriz. Tabi bu kalemlerin fiyatları da tuzlu.
    Faber castell polychromos, prismacolor, derwent coloursoft, faber castell albrecht dürer
    Polychromosla prismacolor hemen hemen aynı sayılır(bence). Birinin diğerinden iyi olduğunu söyleyen taraflar yok değil. Derwentler daha yumuşak geçişler sağlarlar. Albrecht dürer polychromosa benzer ama bir farkı vardır. Ucunu suya batırırsanız sulu boya görevi görür

• güzel
  • Güzel
  • Sefil_Arbaletçi kullanıcısına yanıt
    Negatif çizim ne ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Tüm arkadaşlara teşekkürler
    @Toriko hocam normali beyaz kağıda siyah/kurşun kalemle çizimdir. Gölgeler çizilir, aydınlık kısımlar çizilmez. Negatif çizimde ise tam tersidir, siyah kağıda beyaz çizim. Gölgeler yerine aydınlık kısım çizildiği için aslında aynı resim çıkmasına rağmen resim ters/negatif çizilmiştir. Kafa karıştırıcı bir çizim tekniğidir. Zaten bu çizim tam negatif değil

@Oozed61

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.