Banada bi abi anlattı o dragon-network oynuyordu kaçak heroluk diye bi şey varmış. ya şimdi 3. class ı şeçmeden nobles yapıcan char ı ana class tan 3. class ı secmicen sub-nobles olucak mesela 2.class gladiyatör 3.class duelist ama duelist yapmadan olly e girebilirsen yeni bi class dogucak gladiyatör ve tek gladi ben oldugumdan hero olucam böle bi şey mümkünmüdür.
ilk defa duyuyorm wala ole bisi olmaz
ewet var böle b şey ama c6 da olabiliyormuş.heralde multi sub olanlar için geçerli galiba bende öle dedim ama c4 te olmadı şahsen denedim
oyle bişey yok kardeşim.
lol olympiad a girebilmen icin senden 3.classını yapmanı istior yani glad olarak giremezsin duelist olman lzm
komik bi$ey duymu$un kafalamı$lar seni bohohoyum
harbi sağlam kafalamışlar....3ncü classları istiyo bikere oly e girmen için...
bu servera bagli fun server ise ola bilir ama dragon network da mumkun degil.
Oyunu oynayan abim dragon-network ta oynuyor zaten dedi ki bizim serverde oluyor dedi.Bende denedim ama c4 te denedim olmadı 3. class istedi. Ama dragonda multi sub oldugu için olabilirmi acaba
mumkunati yok, oyle bisey zor olur sadece edit fun serverlarda oluyor.
Bug
zeki kanka bende bir 6 ay oynadım biliosun bayada item yapmıstık. oyle bir olay bir ara bende duydum yanlıs hatırlamıosam bir keresinde puanlara deil sıralamaya gore vermislerdi herolukları 1 kereye mahsus listedede baska glad yoktu ondan hero olmustu subb nobbless sırasıyla alakası yok yani
birde arkın dedigi gibi onuda buggda bırakar yaptılar galiba tabi bunları bende senin gibi dedikodular duydugum bilgiler bu tip olaylarla genelde ftrde oluo incelerseniz dragon-network ta en cok donate olan clanın ftr oldugunu gorursunuz zaten boyle seylerle kafayı yormayın emek kazansın hadi iyi oyunlar
yok öle bişi
Oyle bise olmasi için serverin bugdan geçilmemesi lazim
Bence Hemen O serveri bırak.....
ilk class ını actırıyorsun duelist yapıyorsun. ama multi sub diyorum 2. class diyelim pp olsun unu pp olarak bırakıyorsun tekrar 1.class a dönüp olly de duelist-pp oalrak kapışıyorsun duelist-hierophant yapmıyorsun yani o zm nolabilir diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme