Şimdi Ara

Nem Giderici Tabletler Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alperen_69

sa. hocam yaklaşık 4 gündür felan aldığım ürünü kullanıyorum ama değişen herhangi birşey yok. Günlük temizlik ve havalandırma yapıyoruz.

Tek çözüm yazın inşallah içcephe mantolama. Dış cephe sanırım pek sağlam yapamadı bizimkiler. Dış ceğhe tekrar mantolama yapılması gerekir mi?

Aldığım ürün içindeki tablet avuç ayasından daha büyük bir kimyasal bileşkenin katı hali.

Havadaki nemi emip su halinde eriyerek altındaki hazneye bırakıyormuş.

Ama bana Wc'lere koyduğumuz naftalinler gibi geldi :D sonuçta naftalinlerde eriyip gidiyorlar. Bu madde de kendi kendine eriyor ve erimeside su olarak gerçekleşiyor.

Sözde de havadaki nemi emiyor :D

Çünkü su haznesine bakıyorum 4 gündür yarım çay bardağından biraz fazla su toplanmış ama yerlee bakıyorum herzamanki su da azalış göremiyorum :D

Aldığıma pişman değilim ama bir daha da içindeki tablet bitince yedek tabeltine 8tl veripte almam :D

• Bu işi yapan firmaların çoğuda işi yapıyoruz diye yapıyorlar bilinçli değil ,bir bakıyorum herkez tutturmuş 3 cm köpük gidiyor her bölgenin ihtiyacına evin konumuna durumuna göre kalınlık seçilmeli dış cephe için bana kalırsa marmara bölgesi için dış cephe 5cm en az olmalı ,şuana kadar gördüğüm en iyi izolasyon sistemi ise isorast sistem türkiyedede var ama kalite olarak almanyadakini tutarmı bilmem ,sistem hem içten hem dıştan mükemmel yalıtım sağlıyor ,isorast diye araştır göreceksin ,ondada havalandırma olayını düzgün yapmak gerekiyor ,sistemde iç kısımda 6,5 cm sabit ,dış kısımdada isteğe bağlı 6,5 cm den 21 cm kadar kalınlıkta köpük kullanılıyor

Nem Giderici Tabletler Hk.

Nem Giderici Tabletler Hk.

en güzelide parçalar lego gibi birbirine eklenerek bir günde 1 kat atılıyor ,kiriş falan yok araya dökülen beton kiriş görevi görüyor ve depreme karşı çok dayanıklı halegeliyor

• hocam sen aşmıssın valla ne diyim bakalım ya bu aralar maddi anlamda biraz sıkışığım ama çözümü buldum sayende teşekkür ederim :D
  • valla ben bunu kullandım aldım buradan gayette iyiydi ne rutubet kaldı nede nem tavsiye ederim.

http://goo.gl/ojPFvZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac1903 -- 18 Aralık 2015; 16:24:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.