Şimdi Ara

Neo 100 TL chip para (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
19
Favori
9.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm ama konuşmuyorsunuz yazışarak. Ben en az 10 defa yaptım. 2-3 dk mı alıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • storm kullanıcısına yanıt
    Tmm ama konuşmuyorsunuz yazışarak. Ben en az 10 defa yaptım. 2-3 dk mı alıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt4209

Aynen hocam. Mobil şubede canlı sohbette müşteri temsilcisine bağlanın hemen neo kartımdaki chipparanın kredi kartıma aktarılmasını istiyorum deyin hemen aktarıyorlar
    Aktarinca ne gibi bir faydası olabilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

Aktarinca ne gibi bir faydası olabilir ki

Alıntıları Göster
    Kredi kartı ile online alışveriş yaparken bir kısmını puandan düşebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Kredi kartı ile online alışveriş yaparken bir kısmını puandan düşebilirsin

Alıntıları Göster
    Neo kart puanları online alışverişte görünmeyebiliyor. En azından benimki görünmüyor. Bendeki Troy. Axesste böyle bir sıkıntı olmuyor birçok sitede rahatça kullanıyorsun.

Bilgilendirme için arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde puan aktarımı yaptık. Axessin online müşteri temsilcilerinin diğer bankalar gibi yetkisiz olmadığını gördük. Genelde verilen cevap biz sadece sizleri yönlendirebiliyoruz 444 lü numarayı arayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• axess kk olmadigi icin neodaki chipparalari aktaramiyorum.. Cogu site de NEO TROY kartimdaki chipparalari gormuyor.. N11, GG, HB, altungold, gramaltin, param.com hicbirinde neo kartin chipparalari gozukmuyor.. Migros'ta harcamaktan baska care var midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandstormx

axess kk olmadigi icin neodaki chipparalari aktaramiyorum.. Cogu site de NEO TROY kartimdaki chipparalari gormuyor.. N11, GG, HB, altungold, gramaltin, param.com hicbirinde neo kartin chipparalari gozukmuyor.. Migros'ta harcamaktan baska care var midir?
    Neo banka kartı Migros'ta geçmiyordu değişti mi? En son Şok'ta, Carrefour'da geçiyordu Neo Chip Paraları ama Migros'ta hiç görmedim.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Migrostan migrosa değişiyor. Koskoca Ankara Ankamall 5M Migrosta bile 2 kasada chip-para kullanılıyormuş. Onlarda genelde kapalı.

• sandstormx kullanıcısına yanıt
    altungold da kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: copenhagen34

altungold da kullanılıyor
    Altungoldda denedim ama Kartin chip para islem yetkisi yok. seklinde hata olusuyor.. musteri hizmetlerine sordum kart internete ve chip para kullanimina acik denildi..uye isyerlerinde kullanabilirsiniz dediler.. n11e musteri hizmetlerine de sordugumda neo kart chip para kullanilamiyo ama axesse aktarirsaniz kullanilir dedi.. ama axess olmadigi icin aktaramadim..

Neo Troy ise chippara internet sitelerinde kullanılamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clxa

Neo Troy ise chippara internet sitelerinde kullanılamıyor.
    Sagolasin hocam.. troy benim neo o yuzden hic bir internet sitesinde gecmiyor demekki..

• trendyol da deneyen var mı arkadaşlar? giyim kategorisi olarak kampanyaya dahil oluyor mu?
  • Axess kredi kartiniz varsa chipparalari ona aktarin. Benim neo da troy, chipler biriktikce axesse aktarip harciyorum. Akbankdirktten musteri hizmetleriyle yazisip yarim dakikada isinizi halledebilirsiniz

Shell

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Shell
    Sagolasin hocam ama petrol ofisi + migros + neo kampanyalarini birlestirdigim icin 2x150 + 2x125 yakit alacagim icin 15 agustosa kadar, chipparalari depoyu doldurmak icin kullanmak istemiyorum.. daha 2x125 po yakit almam gerektigi icin chipparalari migrostan dondurma alarak degerlendirdim :)

Benzin değil, marketinden de alışveriş yapabilirsiniz

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım, puan verdi

• quote:

Sagolasin hocam.. troy benim neo o yuzden hic bir internet sitesinde gecmiyor demekki..

Şubeden troy olmayan kart alıp puanı aktarıp kullanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

quote:

Şubeden troy olmayan kart alıp puanı aktarıp kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bu da guzel bir yontemmis.. subeden 2. Neo karti verirler mi acaba hemen, troy olmayan? Siz denediniz mi bu sekilde?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.