Şimdi Ara

Neo’dan MTV Ödemenize 20 TL chip-para! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
23
Favori
19.149
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler cevap için işte deneyemiyorum akşam evden ödeyeyim sorun geçti demek ki.
  • ketenpereye geldim. gittim mobilden ödedim. gib sitesinden ödemek gerekiyormuş elimde dandik samsung indirim koduyla kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutali

dün akşam gib'in sitesinden neo mtv ödeyeyim dedim geçersiz kart uyarısı verdi. sayfayı yeniden açtım kredi kartı ile deneyeyim dedim yine aynı uyarıyı verdi. kartın ilk 6 hanesini girdiğimde geçersiz dedi. başka sorun yaşayan oldu mu acaba

iki gün önce eşimin neo kartıyla gib.gov.tr den ödeme yapmak istedim, başarısız oldu.
    sonra mh arandı, sitede sorun var buradan yapalım işlemi dendi. mobilden ödendi, dolayısı ile 20 lira gelmedi.
    şimdi ne akbank ne de gib ödemeyi iptal etmiyor.
    artık kurumlar da çakallığa vurdular işi.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    hocam o kartın 20 tl chippara hakkı duruyor hala bir tanıdığın mtv ödemesini yap yine gelir chippara.
    dediğin gibi çakallık çok. müşteri temsilcisine birşey anlattığında seni anlamak yerine en hızlı nasıl görüşmeyi bitiririm derdine düşüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutali

hocam o kartın 20 tl chippara hakkı duruyor hala bir tanıdığın mtv ödemesini yap yine gelir chippara.
    dediğin gibi çakallık çok. müşteri temsilcisine birşey anlattığında seni anlamak yerine en hızlı nasıl görüşmeyi bitiririm derdine düşüyorlar.

tamam ama madem kampanyadan yararlanamadım ki bu onların yüzünden oldu taksit yapmak varken neden mtv yi peşin ödeyim ki.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    bonusta transfer edince puan son kullanım tarihinde, transfer ettıgın karttan kullanılmamış gibi güzüküp puanı çekiyorlar dolayısıyla 20 TL puan varken aktarınca, ve sürede dolduktan sonra ilk puanın yüklendiği kart -20 oluyo sonra uğraski düzelsin.

ama bunda yok dıyosanız, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert_1

bonusta transfer edince puan son kullanım tarihinde, transfer ettıgın karttan kullanılmamış gibi güzüküp puanı çekiyorlar dolayısıyla 20 TL puan varken aktarınca, ve sürede dolduktan sonra ilk puanın yüklendiği kart -20 oluyo sonra uğraski düzelsin.

ama bunda yok dıyosanız, teşekkürler.

Bonusta transfer ettiğiniz kartta kullanırsanız öyle bir şey olmuyor. Bende farklı kartlarda olan puanları tek karta toplayıp son kullanım tarihinden önce kullandığımda herhangi bir sıkıntı olmadı hiç şimdiye kadar.
  • matandberenice kullanıcısına yanıt
    Kampanya bonusu için ööyle demişlerdi bonus ana konusunda mh de teyit etmişti, denemedim ama.
  • Trafik cezası ödedim,anında geldi 20 TL.
  • qwert_1 kullanıcısına yanıt
    Ben aktarıp kullanıyom mazot alıyorum sıkıntı olmuyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtv limiti varmı 160 lira ödesekte veriyormu

• qwert_1 kullanıcısına yanıt
    Akbank kartlar arası çip para transferi oluyor. Örneğin neo dan axess e çip para aktarırsanız sistem onu kullanmış kabul etmiyor, daha sonra neo ya çip yüklendikten 1 iş günü sonra çip parayı siliyor. Deneyimle sabit. Silinmemesi için aynı gün çip parayı neodan axess e aktarmalısınız.

• Motosıkletımın 61 tl olan vergisini yatırdım ve akbank hemen 20 tl chıp para yuklemış.Bir de 50 TL üzerine 10 TL chippara kampanyası vardı.Zannediyorum bana özel.Yanı toplamda 61 TL yatırıp 30 TL chippara kazandım.Daha güzel kampanya yapmadı zaten bu mtv de hiç bir banka
  • Tek seferlik mi verio akbank ... Babamın arabayı da ödesem verir mi ayni karttan

• 34 tl MTV odedim 20 tl.geldi harcadim.

(110 cc scooter icin)

• quote:

Orijinalden alıntı: cosef

34 tl MTV odedim 20 tl.geldi harcadim.

(110 cc scooter icin)

Alt limit 150 TL gibi bir şey okumuştum ama. 150 TL sınırı yoksa iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dewre

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

34 tl MTV odedim 20 tl.geldi harcadim.

(110 cc scooter icin)

Alt limit 150 TL gibi bir şey okumuştum ama. 150 TL sınırı yoksa iyiymiş.

Ben ödediğimde alt limit yoktu sonradan geldimi bilmiyorum
    iyi oldu bu kampanya
  • Arkadaşlar siteden neo kartla ödeme sırasında sorun yaşayan var mı? Sabahtan beri çekilemedi diye hata veriyor. Neo kartımda hesap tanımlı ve yeterli bakiye var ama "005 red" hatası veriyor. Neo kartla ilk işlem yapışım, mh ile birlikte hesap tanımlaması fln yaptık ama sistemsel sorun olabilir daha sonra deneyin diyor.

• Neo kullanmıyorum malesef.
  • Askıda İşlem Var

Kredi kartıyla vergi ödemeniz gerçekleşmemiştir.
    Bu plakano/belgeno için henüz bankadan olumlu ya da olumsuz cevap gelmemiş ödeme(ler) var. Mükerrer ödeme oluşmaması için lütfen bir süre bekleyiniz...

DİYE HATA ALIYORUM ÇÖZÜM VARMI
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.