Şimdi Ara

NEO’dan MTV Ödemenize 20 TL Chip-para (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
9
Favori
7.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maestro26

Neo chip paralar hangi sitede geçiyor arkadaşlar ?
    GG ve N11 de denedim gözükmedi. Param.com a da aktaramadım.
    Bende sadece NEO TROY kart var ve online hic bir sitede chipparalar gozukmuyor.
    Nasil harcayacagiz bu chipparalari? Illa markette mi kullanmamiz gerekli?
  • sandstormx kullanıcısına yanıt
    Ben şok market den sigara aldım 2 paket.
  • Kk ile 15 TL chip para icin hangi platformda odeme yapılmalı Axess mobil mi, gib.gov.tr mi?
  • fencimert kullanıcısına yanıt
    Araç hangi vergi dairesine kayıtlı ise o çıkar,
  • Daha nasıl bir kampanya yapsınlar ki; 485 ödedim 20 puan 48,5 iade aldım. Axxes le de 76,5 için 15 puan gelecek. 560 a 85 tl süper
  • lynx87 L kullanıcısına yanıt
    15 chip para için axess mobil istiyor. Gib.gov.tr yi kabul etmez.
  • Puanlarla internette kontör tl yüklenebilir mi? Operatör farketmez
  • 485tl ödedim

20c.p ve 48.5tl iade aldım

Daha ne olsun
  • %10 indirim gelip kullanmayacak olan varsa pm atabilir.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    adamların amacı hesaba para yatırılmasını sağlayıp hesap işletim ücretleri tırtıklamak...yani 20 tl gelecek diye hesaba para yatırıyorsunuz ve anında hesap işletim masrafı olarak 50 ila 100 tl arası para kesiliyor...zarar en az 30 tl...aman bu tür neo kart kampanyalarından uzak durun hele hele hesabınızda hesap işletim ücreti alınma muafiyeti yoksa...
  • sporcu42 S kullanıcısına yanıt
    Hangi yılda yaşıyorsunuz ya da geldiniz bilmiyorum ama hesap işlem ücreti alınmıyor artık
  • 485Tl ödeyeceğim bende, neo kartı olup kullanmayacak arkadaşlar pm. atar ise görüşelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 24 Temmuz 2018; 20:44:18 >
  • Bu Neo kartı şube hemen veriyor mu?
  • arkadaslar bi sorum var, ben akbank subeden neo kart ıcın basvuru yapıp kartı hemen almıstım ama kartın uzerınde ısım yazmıyordu. g.b.gov.tr den mtv odemesı yapıcam ama odeme ekranında bılgılerı gırerken tanımsız kart cıkıyor ve bir trlü halledemedım. bankayı aradım kartınız vergı odemelerıne acık dıyor.(ınternet harcmalarınaa da acık), acaba sıkıntı ne olabılır bilgisi olan var mı ?
  • %10 indirim hesaba ne zaman iade ediliyor?
  • arkadaslar bi sorum var, ben akbank subeden neo kart ıcın basvuru yapıp kartı hemen almıstım ama kartın uzerınde ısım yazmıyordu. g.b.gov.tr den mtv odemesı yapıcam ama odeme ekranında bılgılerı gırerken tanımsız kart cıkıyor ve bir trlü halledemedım. bankayı aradım kartınız vergı odemelerıne acık dıyor.(ınternet harcmalarınaa da acık), acaba sıkıntı ne olabılır bilgisi olan var mı ?
  • BilimveEdebiyat kullanıcısına yanıt
    Bende ertesi gün hesaba gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx87

arkadaslar bi sorum var, ben akbank subeden neo kart ıcın basvuru yapıp kartı hemen almıstım ama kartın uzerınde ısım yazmıyordu. g.b.gov.tr den mtv odemesı yapıcam ama odeme ekranında bılgılerı gırerken tanımsız kart cıkıyor ve bir trlü halledemedım. bankayı aradım kartınız vergı odemelerıne acık dıyor.(ınternet harcmalarınaa da acık), acaba sıkıntı ne olabılır bilgisi olan var mı ?
    Geçen ay neo kart aldım şubeden, isim yok, bugün mtv ödemesi yaptım şu adresten

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV

Ama 7143 sayılı yasa kapsamında bir borç ödemeye kalkarsam tanımsız kart diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Bende ertesi gün hesaba gelmişti.
    Çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.