arkadaşlar neo geo oyunları xp de çalşıyomu? bildiğim kadarıyla win98 de çalışıyodu, eğer xp de çalşısıyosa sitede war mı indirebileceğim, program ve romları yardımcı olurmusunuz???
Evet çalışıyo.Ben de bayaa oyunu da var.
Şimdi önceliklewww.emuasylum.com a giriosun.Orda solda emulators var.Ordan neoragex 0.6b xp yi indirip kuruyosun. Sonra yine anasayfadan roms a giriosun.İstediğin oyunun romlarını indiriosun.O romları ZİPLİ olarak programı kurduğun klasördeki roms klasörüne atıosun.Dikkat et yanlız.Zipleri açmadan atıosun. Sonra neoragex i açınca ve import tuşuna basınca , indirdiğin oyunlar daha açık renkli olarak yazılı olacak.Mause ile çift tıklayarak açabilirsin Zaten tuş ayarlarını da kendin yaparsın arkadaşım.
Önemli değil ben de zamanında çok aradım.Gerçi AMIGAMAN arkadaşımın çok yardımları oldu.Özellikle mame emülatöründe. Arada açıp oynarım ben eski oyunları.Onların tadı bambaşka. Yine takıldığınız bişey olursa sorabilirsiniz.
Ewet dostum Xp de oynarsın. Eğer indiremediysen haber ver ben sana yollarım. Bende uzun zaman oynadım. Çok zevkli oluyor eski oyunları oynamak....