Şimdi Ara

neo-geo hakkında?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar neo geo oyunları xp de çalşıyomu? bildiğim kadarıyla win98 de çalışıyodu, eğer xp de çalşısıyosa sitede war mı indirebileceğim, program ve romları yardımcı olurmusunuz???

• Evet çalışıyo.Ben de bayaa oyunu da var.

Şimdi önceliklewww.emuasylum.com a giriosun.Orda solda emulators var.Ordan neoragex 0.6b xp yi indirip kuruyosun.
    Sonra yine anasayfadan roms a giriosun.İstediğin oyunun romlarını indiriosun.O romları ZİPLİ olarak programı kurduğun klasördeki roms klasörüne atıosun.Dikkat et yanlız.Zipleri açmadan atıosun.
    Sonra neoragex i açınca ve import tuşuna basınca , indirdiğin oyunlar daha açık renkli olarak yazılı olacak.Mause ile çift tıklayarak açabilirsin
    Zaten tuş ayarlarını da kendin yaparsın arkadaşım.

İyi eğlenceler

• eyvallah arkadaşım soran arkadaş bişi yazmamış ama ellerin dert görmesin eyvallah..
  • Önemli değil ben de zamanında çok aradım.Gerçi AMIGAMAN arkadaşımın çok yardımları oldu.Özellikle mame emülatöründe.
    Arada açıp oynarım ben eski oyunları.Onların tadı bambaşka.
    Yine takıldığınız bişey olursa sorabilirsiniz.
  • Ewet dostum Xp de oynarsın. Eğer indiremediysen haber ver ben sana yollarım. Bende uzun zaman oynadım. Çok zevkli oluyor eski oyunları oynamak....
  • http://www.emulasyonturkiye.com/ emulatör işinde en iyisi.............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.