Şimdi Ara

Neon ışık & 2 +1 Ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar şu neon ışıklarla kafayı bozdum. Kasanın içine yerleştirilen Işıklar ( kasa altta olduğu için ) ses sisteminin içine yerleştirmeyi düşünüyorum... ama alışveriş sitelerinden bulabildiğimtek neon ışığı http://urun.gittigidiyor.com/Neon-Sese-Duyarli-1-5-mt-Neon-Kablo-371182_W0QQidZZ7425398 bu lafın kısası bu araç kiti nin sağladığı elektirik akımını nasıl sağlarım, yada onu bırak böyle birşey al derseniz öneriniz nedir ?

şimdiden teşekkür ederim

• http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30391 buraya bi bak istersen arkadaşım.

www.firebal.net dede sana yardımcı olabilecek ürünler var sese duyarlı neonlara bak
  • Dostum o ürün zaten 12 volt ile calışıyor bilqisayar psu'na baqladiqin zaman sorunsuz çalışır...
  • sen direk fişemi takmak istiyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: guneysınır

sen direk fişemi takmak istiyosun

hayır dostum herhangi bir adaptör ile 12 v a çevirmek yeterli mi ben onu merak ediyorum hani amper filan uymazsa ne olur gibi...

quote:

Orjinalden alıntı: guneysınır

Dostum o ürün zaten 12 volt ile calışıyor bilqisayar psu'na baqladiqin zaman sorunsuz çalışır...

eminmisin hocam _? yani ykmayalım psu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Akcay -- 7 Ocak 2008; 7:22:55 >
  • ikinci alıntıyı ben yazmadım dikkatini çekerim alıntı benden yapılmış gibi
  • Yahu oto elektriği zaten 12.5 - 14.5V arasıdır.Sen bilgisayar psusuna bağlasan da problem olmaz psu da zatan 12V üstü voltaj verir.Sorunsuz çalışır.Yalnız + - kutuplara dikkat et bu devre hassas olabilir eğer diyotlu koruma koymadılar ise.

Onun + kablosunu PSU'dan gelen harddisk fişlerindeki SARI kabloya,onun - kablosunu da PSU'dan gelen harddisk fişindeki SİYAH kabloya bağlamalısın.Sorunsuz çalışacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 SES SİSTEMİNDE SUBWOOFER
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç korkma kardeş bu aletler zaten çok küçük akımlar ile çalışıyor. ekran kartı gibi amper canavarlarını çalıştıran psu lar için bu neonları çalıştırmak mesele değil. hatta çalıştırmaya tenezzül bile etmezler yani. sen gönül rahatlığı ile DiabloXT'nin dediği gibi bağla. problem olmaz.
  • kendim kullanıorum öle bi sorun çıkaracağını sanmıorum.düşük akımlarla çalışıor zaten
  • teşekkür ederim hepinize sanırım aradığım cevabı buldum ...
  • Arkadasım dedigini anladım 2 türlü yapabilirsin mesela benim kitlerden biri dısarıda
    1 Yolu :

Neonu dısarı baglarsın kiti dısarı kurarsın sadece artı eksi kablosunu kesip elektronikciden aldıgın 12V adaptör ile yapabilirsin

2 Yolu:
    Aynı sekilde kiti istedigin yere kurarsın artı ve eksisini biryerden fazla molex ucu bulup ona lehimlerisin onuda psuya takarsın hiç bişi olmaz

Benim kit 2.yola baglı ve sorunsuz ne kadardır kullanıyorum Masallah
  • Yaw onu geçtim,ben 350W Aopen FSP PSUm ile hem sistemi beslerdim,hem de kalın güç kablosu çekip 12V hattından oto amplisi beslerdim. :) Çoğu adam inanmaz buna ama cidden öyleydi yani hem pcyi kaldırırdı hem de tesisatı.
  • helal
  • watanda sese duyarlı neon war, arkadaşın pönerdiüği gibi,ancak kasanın içine koyarsan daha güzel olur,kasayı monitörün yanına alma imkanın warsa...
  • Anfi Olayını Bnde Denedim Psu*la Catır Catır Calısıodu Walla
  • nası yanı bıldıgımız anfıdenmı bahsedıyoz
  • Anlamadıgım sey pcde ısıgın akıcı olmaması neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: aM2_

nası yanı bıldıgımız anfıdenmı bahsedıyoz

Evet oto amplisini ben psu ile besliyordum 12V hattında 30cm pioneer woofer gürül gürül çalardım.

Zaten ben kaliteleri psular ile yüksek amper destekli 12V adaptör sistemleri yapıyorum uzun zamandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.