Bildirim
Neonları müziğe göre yanıp sönmesi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=35413
http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=13178
bende bunları alıcam bunlar ses duyarlımı -
quote:
Orijinalden alıntı: necoinside
falla ben kendimi bildim bileli neonlara pek ısınamadım..
yıllardır bildiğimiz florasanları inceltip 12v ile çalışır şekle getirip önümüze sundular..
ben daha çok led tercih ediyorum ve bi ara ledli vu meter başlık altında biras anlatmıştım nasıl yapıldığını..
10adet parlak led ritme göre dereceli yanıp sönüyorlardı..
youtube da led vu meter diye ararsanız benzerleri ve spectrum analyser tipi olanları (yaklaşık 100ledli) bulabilirsiniz..
Hocam sizden forumdaki birçok arkadaş adına bir ricam olacak.Sadece bu mesaja 2000 kişinin üzerinde okuyucu girmiş ve 40-50 kişi cevap yazma gereğini duymuş , defalarca konu açılmış. Okuyucuların çoğu televizyonlardaki envilight özelliğini görerek buna benzer şeyler yapmak istiyor, ama yeterli bilgi olmadığı için deneme veyanılma yöntemi ile bir şeyler yapıyorlar, Ama çoğunlukla yanılan oluyorlar.Bu arkadaşlara sese duyarlı devrelerle(volumunitmetre -vu-) bu sonucu alamıyacaklarını, bu iş için spektrum analizör devresi gerektiğini,nedenleri ve belkide birkaç devre linki vererek izah ederseniz, hem DH yöneticisi olarak hemde elektronikle uğraşan biri olarak büyük bir merakı gidermiş olursunuz.Saygılar.
-
@xanberk
onların sese duyarlı oldugunu sanmıyorum :)
2 ay kadar evvel vatana gittim, cm marka neonlar gördüm,kutunun üzerinde 'sound activation' yazısını özellikle okudum ve aldım ama sora eve geldiğimde bi baktım sese duyarlı felan değil,sonra forumda arattıgımda acı gerçekle karşılaştım, birkaç kişi daha aynı duruma düşmüş...
ama öyle ki içinde ses girişini sağlaması için boşluklar olan küçük bir kutu var, görünce sese duyarlı sanarsınız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Themat34 -- 5 Ağustos 2009; 20:30:27 > -
şimdi aklıma düştü ya
istanbul avrupa yakasında hadi anadolu yakası da olsun, bu sese duyarlı neonları satan yer var mı bildiğiniz???
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X