Şimdi Ara

Neonode N2 Vodafone GPRS Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağ alttan yukarı / İletişim bölümüne dokunun / GPRS'i seçin / Sağ alttan yukarı / Ekle / Ad : vodafone gprs / APN : internet / Kullanıcı adı : vodafone / şifre : Vodafone (küçük harflerle)

Onaylayın erişim noktanız oluşturuldu...

İkinci işlem :

Sağ alttan yukarı / İletişim bölümüne dokunun / GPRS'i seçin / Üstten sağa / sağ alttan yukarı / EKLE / Tür : WWW / Erişim noktası : vodafone gprs // diğerlerine dokunmayın onaylayın profili oluşturun...

Artık explorer ile gprs üzerinden internete girebilirsiniz.

Kopyala yapıştır değildir.

• heralde yeni aldın n2 yi . n2 ile ilgili bütün başlıklarda ya yazın var yada bizzat kendin başlık açmışsın
  • Yok alalı çok oldu... Ben yabancı sitelerden takip ediyorum neonode ile ilgili yazıları vesaireleri... ne bu sitede ne de başka sitede neonode hakkında Türkçe bilgi fazla değil.. Millet yararlansı dedik ;) vodafone müşteri hizmetlerinin böyle bir telefonun varlığından haberi yok. 30 dakika konuştuk anca yaptık bu kadar basit ayarları. Niye başkası 30 dk konuşsun ? di mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUiSTiMaL -- 24 Nisan 2009; 2:43:20 >
  • gerçekten türk sitelerinde bu bilgiler yok :)
    paylaştığın için saol öncelikle

birde n2 için program paylaşımları yaparsan seviniriz
  • suistimal tüm dediklerini yaptım ama malesef internete gprs ile giremiyorum.gprs yok diyor.yardımcı olursan sevinirim.
  • bana mms ayarları lazım vodafonun yok mu kimsede acilllllllllllllllll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    18 yıl önce açıldı
    6600 wap ve gprs ayarları
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.