Şimdi Ara

neonumuzu da kendimiz yapalım da herşey elimizden çıkmış olsun.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
34.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • top içerde da önden nasıl görecen x ışınlarıynan mı çekios videoyu?
  • malzemeler 5 ytl tutuyor
  • nerede 5 ytl tutuyor ya ben baktım sadece o florosana 15-20 ytl istiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadeof

nerede 5 ytl tutuyor ya ben baktım sadece o florosana 15-20 ytl istiyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: shadeof

nerede 5 ytl tutuyor ya ben baktım sadece o florosana 15-20 ytl istiyorlar

sen grolux florosan alıosun sanırım
  • bende onun hazırı var 10-20 milyon arası bi fiyata almıştım. 2 tarafında fiş takmak için girişler var ara kabloda verdiler fiş girişine ara kabloyu takıp bundan bi tane daha alıp 2 li yapabiliyodun. ben bi ucunu power supplye bağladım. hdd'ye falan bağladığımız girişi florasan girişine çevirmiştim. o sırada diğer giriştede 220v bağlıymış unutmuşum sonra harddiski patlattım kafa motoru da yanmış verileri kurtaramadım çok üzüldüm çok önemli şeyler kaybettim

ayrıca florasanlar deli gibi ısınıyor. kasayı soğutmak için biyerlerimizi yırtıyoruz bu içerideki havanın ısınmasını sağlar bence.
  • yanlız şunuda unutmayın florasean ısınır buda kasa içi sıcaklığın artışına sebep olur.ama neon ısınmaz
  • evet neonlar soğuk katodludur ama benim gibi kasa kapağını hiç kapatmaya ve 3 5 dereceye önem vermeyen kişiler için sorun olmayacaktır tabiiki..
  • necoinside teşekkür ederim yapacam bende bi deneyelim bakalım inş. çarpılmayız
  • arkandayım lastchaos yürü kim tutar seni

ver gazı ver gazı
  • Bilgisayar Modifikasyon Meraklılarına yönelik hazırlanmış bir simülatördür. Modifikasyonlu bir kasada neler yapılabileceğini göstermektedir. Neon ışıklar, UV ışık kaynakları, Işıklı Kasa fanları 8cm, 92mm, 120mm ve
    UV Duyarlı Fanlar. Akrilik pencereler vs.... hepsinin nasıl durduğunu aktif edip kapatabiliyorsunuz. Keyifli bir Program.www.editorunsecimi.com sitesinden de bakabilirsiniz.
    Download Link

neonumuzu da kendimiz yapalım da herşey elimizden çıkmış olsun..

• quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

necoinside teşekkür ederim yapacam bende bi deneyelim bakalım inş. çarpılmayız

inş
    ben de teşekkür ederim kardeşim ilgilendiğin için de...
    bu program reklam olayı nedir insan ayrı bi başlık açar..
    bu tarz paylaşlın dosyaları, özellikle banlanmış kişilerin paylaştıkları dosyaları indirmeyelim her türlü virüs, hack tarzı bişiler çıkabilir içinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necoinside -- 18 Ekim 2007; 18:57:11 >

• ben bu şekilde yapacaktım neconun anlattığı gibi. astarı yüzünü geçiyo 13 ila 15 ytl arasında bi fiyat tutuyo.
    bende gittim akvaryumcudan hazır kurulu sistem aldım 10 ytl ye.
    hem derli toplu bişey oldu. hemde su altındad çalışabiliyo. ilerde akvaryum kurarsam lazım olur.

eletrikcilerin verdiği fiyat (genel olarak)

4-5 ytl balat
    4-5 ytl florasan
    50 kuruş starter
    50 kuruş fiş ucu
    2 ytl kablo
    toplam : 12-13 ytl bi fiyat verdiler.

ankara k.örende olanlar varsa tepebasında tayhan akvaryumdan 2 karışlık koca florasını 10 ytl ye alabilirler. sadece bi fişten ve florasandan ibaret. fişe tak çalıştır.
  • falla çok fiyat çekmişller..
    ben 5 e getirdim şahsen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

falla çok fiyat çekmişller..
    ben 5 e getirdim şahsen..

tek yerle sınırlı kalmadım. 6 7 dükkan sordum. ortalama aynı fiyat verdiler. bende uğraşmayım diye ve daha ucuz olduğu için akvaryumcudan aldım.

ama param olduğu ilk zaman parçaları alıp yapacam.
  • ist ile ank farkeder tabiiki..
  • Öncelikle eline sağlık Neco abi herkezin yapabileceği bir çalışma 1-2 ay forumdan mahrum kaldım anakartım yine yandı malesef sorun psu imiş anakart ve 350 w lık yeni bi tane psu aldık neyse senin çalışman hakkında bi avantaj daha : normal pc için olan neonlar powerdan güç alır eğer power dandik ise ör: benim feelın gibi ise power yetersiz kalır donanımlara zarar verebilir ama 220 v ile prizden güç alan neon kasaya zarar vermez ve ayrıca 220 v öldürücü olabilir çok iyi bir şekilde izole edilmesi şart
  • necoinside ustad zaten sen bu işleri aşmışsın herşeyi kendin yapıyosun çokta iyi yapıyorsun bende mdfden kasa çalışmasına başlıcam ve biraz büyük tutcam su soğutmada yapacağımdan bende böyle birşey arıyodum Fakat ben pcve lambaları aynı anda açmak istiyorum öğle birşeyi nasıl halledebiliriz çevirici falan mı olur nasıl bişey olur diye düşünnüyorumda yoksa zaten kendim yapcağımdan arkaya birde güç kablosuna göre çıkış ayarlayıp iki tane mi kablo çıkarttayım Ve yine söyliyeyim emeğine sağlık zaten bundan sonra Vu meter yapcaktım onuda göstermişsin zaten
  • 12 voltluk neysede 220 v oolan kasanın içine sokmam kesinlikle ne olur ne olmaz yusufyusuf.gif
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem ve can

necoinside ustad zaten sen bu işleri aşmışsın herşeyi kendin yapıyosun çokta iyi yapıyorsun bende mdfden kasa çalışmasına başlıcam ve biraz büyük tutcam su soğutmada yapacağımdan bende böyle birşey arıyodum Fakat ben pcve lambaları aynı anda açmak istiyorum öğle birşeyi nasıl halledebiliriz çevirici falan mı olur nasıl bişey olur diye düşünnüyorumda yoksa zaten kendim yapcağımdan arkaya birde güç kablosuna göre çıkış ayarlayıp iki tane mi kablo çıkarttayım Ve yine söyliyeyim emeğine sağlık zaten bundan sonra Vu meter yapcaktım onuda göstermişsin zaten

12v ile ya da 5v ile çalışan roleler var..
    bi evdeki lambaları yaktığımız anahtar düşün ekstradan 2 tane bağlantı yeri var oraya 12v verdiğinde düğmeye basmış gibi..
    ama 12v ile 220v un hiç bi teması olmuyor ve boyut olarak da bayağı ufak..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.