Şimdi Ara

NEOPLAN STARLINER İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
94.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu otobüs ile yazın kamil koç ile ankara-antalya yolculuğu yaptım.otobüsün üstünden garip sesler geliodu
  • daha nasip olmadı binmek
  • tek kelime ile yolculuğu işkenceye dönüştüren otobüs.

http://www.resimekle.gen.tr/viewer.php?file=eohv37byfzekyjkld2wb.jpg

resimde görüldüğü üzere yolcuların dışarıyı görmesi neredeyse imkansız.

alıntı:www.otobusculergrubu.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 4 Kasım 2007; 13:25:16 >
  • koltuklari bana gore en rahat otobus o403 tu ama bu neoplanlar harbi koltuk yapmislar
  • valla arkadaşlar starliner kadar rahat araba yok bence bu otobüsle yolculuk yapmak bir keyf veriyor insana.
  • sasesi kutuk gıbı oldugundan esneme sesınden uyumak mumkun olmaz yarım otomatık vıtes manuele gecıste hemen cevap vermez sorun yaratır camlar apayrı bır olay
    pekı nıye bu kadar fırmalar almak ıcın yarısıyor bunun cevabı ıse sırketlerın govde gosterısıdır star2 yı perona cektımı yezanecının gogsu kabarır
  • valla delux gibisi yok hala.
    417 hd.

gerçi 317 hd ye daha çok bindim.
    her pazar akşamı binerdim.
    ist-ankara
    51 numara fiks benimdi.
    en arka sol tek koltuk.

cuma öğlen ise çift katlı vardı.
    söğütözü -istanbul
    saat 13:30 da.
    onun alt katında iki koltuk arası çok genişti.
  • koltuklari cok rahat oldugunu belirtmiştim daha once bir kac ekleme daha yapayim

koltuklari cok yuksel oldugu icin yolu goremiyorsun bu da afakanlar basmasına neden oluyor birde diger otobuslere gore yan esnemeleri cok fazla saga sola cok sallaniyo makina
  • TRavego bu aractan daha guzel ve kalıtelı bır arac bu benım görusum bırde dıkkat ettım söför mahallı cok dandık duruyor.ucuz yanı bır setradakı bır travegodakı plastık kalıtesı yok aracta onların bılgı ekranı bıle degset yaw . yıne turkıyede favorı mercedes - benz dır ustune tanımam.
  • bende ankara-antalya arası yolculuk yapmıştım bu otobüsle çok hoşuma gitmişti camlarda filmler güneşin gitmesini engelliyo koltuklar rahat ama manzarayı göremiyorsun tam koltuğun yanından camın çerçevesinin bir bölümü geçiyor manzarayı bozuyor ama diğer yönleriyle çok mükemmel bir araç gibi geldi bana
  • ulusoy bu otobüslerden baya bi alacak diye söylenti çıkmıştı ama aracı incelemişler ve karoserde ön-arka uyumsuzluğu olduğu gerekçesiyle cityliner almaya karar vermişler.
  • ben bu aracın tipinide beğenmiyorum tekniğinide nedense kaynaşamadım bunla
  • dışı süper içi kötü alanlar hem neden aldık diyorlarmış
  • alan pısman bınen bın pişman
  • ama neden firmalar güzel hatlara onları koyuyo
    quote:

Orjinalden alıntı: tvg_str

alan pısman bınen bın pişman
  • fıyat bakımından pahalı bır arac konfora sozum yok koltukları okadar rahatkı bel agrısı cekmezsını fortunadakı safırdekı gıbı bundan dolayı ve bırde arac cok heybetlı duruyor yanı amblemını tasıdıgı fırma gururlanıyor bundan dolayı ancak turkıyede setra-starlıner goz onune alırsak setra daha coktur
  • Binmek nasip olmadı şu otobüse...
  • bınmek ıcın pamukkale ıle ıstanbul-antalya izmir antalya seyahatı yaparak bınebılırsın ama yolcuya rahat verıyor ona sozum yok ancak arac sahıbıne rahat degıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: fırlama_ahmet

bınmek ıcın pamukkale ıle ıstanbul-antalya izmir antalya seyahatı yaparak bınebılırsın

Kamil Koç İstanbul-Antalya, İstanbul-Ankara seyahati yaparak da binebilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDOGAN -- 14 Şubat 2008; 15:04:33 >
  • benim star 2leri unutunuz benimkiler isteğe bağlı heryere çalışıyo gümüş turizm bide özçakarlardada var starlar ikiside bizim firma ortak mustafa ramazan abi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.