Şimdi Ara

Neptune - Fortress War =) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karsı taraf haftalardır kaleyi elinde bulunduran (guild demek yanlış olur) union'du.
    Tabii ''_HEROES_'' iyi iş çıkardı.Sadece Nigtmare değil Liquid olarak hepimiz olmasak da bir kısmımız ordaydık.Arada yardımlarımız kişisel çıkar gibi algılanıp bir kaç defa öldürülsek de elimizden geleni yaptık.
    Neptune serverında böyle bir guildin kaleye sahip olması güzel.Hayırlı olsun.
  • Bu şekilde yazman gerçekten yanlış başlığı değiştir bence 16 kişiyle alınmadı bu kale.Nightmare bu savaşta 80% hakkı vardı.16 kişiyle aldık başlığı açıkcası rahatsız etti beni.

Savaşta RxE olarak ordaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A8F3EFCAE -- 7 Ağustos 2008; 21:47:25 >
  • Kesinlikle harikaydı... Uzun süredir Silkroad'da bu kadar heyecanlı dakikalar geçirdiğimi hatırlamıyorum... Yanlız kale 16 kişi ile değil NightMare ile birlikte yaklaşık 35-40 kişi ile alındı
  • 16 kişiyle kaleyi siz almadınız, duralım burada. NightMare guild'i olmasa kaleyi alabiliyor muydunuz? Bunu kendi master'ınız da söyledi hatta union'dan. NightMare olmasa alamazdık, çokk teşekkürler falan ama global'e gelince bize sadece bir teşekkür etti yandaş gibi gösterdi o kadar. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın; kalpte iken NightMare guild'inin dc yemesi üzerine doğal olarak kale size gitti. Tamam hayırlı olsun ama, başkalarına siz almış gibi göstermeyin çünkü daha hiçbir bilginiz yok kale hakkında, bunu kendinizde biliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

16 kişiyle kaleyi siz almadınız, duralım burada. NightMare guild'i olmasa kaleyi alabiliyor muydunuz? Bunu kendi master'ınız da söyledi hatta union'dan. NightMare olmasa alamazdık, çokk teşekkürler falan ama global'e gelince bize sadece bir teşekkür etti yandaş gibi gösterdi o kadar. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın; kalpte iken NightMare guild'inin dc yemesi üzerine doğal olarak kale size gitti. Tamam hayırlı olsun ama, başkalarına siz almış gibi göstermeyin çünkü daha hiçbir bilginiz yok kale hakkında, bunu kendinizde biliyorsunuz.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: cngnsry

16 kişiyle kaleyi siz almadınız, duralım burada. NightMare guild'i olmasa kaleyi alabiliyor muydunuz? Bunu kendi master'ınız da söyledi hatta union'dan. NightMare olmasa alamazdık, çokk teşekkürler falan ama global'e gelince bize sadece bir teşekkür etti yandaş gibi gösterdi o kadar. Lütfen yanlış anlaşılma olmasın; kalpte iken NightMare guild'inin dc yemesi üzerine doğal olarak kale size gitti. Tamam hayırlı olsun ama, başkalarına siz almış gibi göstermeyin çünkü daha hiçbir bilginiz yok kale hakkında, bunu kendinizde biliyorsunuz.

Way be FALCON mu dc yedi ?
  • Sevincinizi anlayisla karsilamaya calisiyorum.
    Yalniz hayatta sevmedigim bir tavir varsa, o da haddini asan tavirlardir.

Siz 16 kisiyle geldiniz, Nightmare 50 kisiyle.

Nightmare liler arkadan iceri girip kapilari tamir edenleri kesmesydi,
    bunu herkes bilir ki siz o kapilari da asamazdiniz!

Bu konuyu bu sekilde acarak ayip etmenin de otesine gecmissiniz, hic yakistiramadim!

Ben sizi farkli tanimistim, demek ki yanlis tanimisim.
    Kaleyi savunmak icin tamir cekicleriniz olmadigini, onlari da benim size verdigimi unutmus olmaniz
    Kaleyi aldiktan sonra savunasini da Nightmare in yaptigini unutmus olmaniz cok ilginc.
    Halbuki daha kac saat oldu surda ?

Bu kale bir Nightmare rekorudur.
    65 dakika icinde biz bu kaleyi aldik.
    Bu gune kadar, kale bosken bile bu kadar hizli alinmamistir.

...ve unutmayin, beyliginiz sadece 2 hafta surebilir.

YAKISTIRAMADIM bu tutumu size !!!

FALCON

• Tek başınıza Hakettiğinizi Düşünüyorsanız...Hakettiğiniz şekildede korumayı bilirsiniz inş NightMare'ın Emeklerini hiçe saymışsınız 65dk da alınan kalenin NightMare olmadan sadece kapılarını 65dk da kırabilceğinizin farkındasınızdır umarım Tkrr Tebrikler

PaiNKilleR from PuB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varosh -- 8 Ağustos 2008; 19:56:45 >

• Kaleyi Bizden Aldınız Ve eXodus Dağıldı Sayenizde

Guild Notunda Bug Kullandığınız Yazıyordu Doğru Mu Yoksa Yenilgiyi Hazmedemiyince Mi Öyle Yazdılar?

ImLegend

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::Thunderbolt::.. -- 8 Ağustos 2008; 21:39:14 >
  • Şimdi şöyle.. 15 kişilik guild kurulur. Alayı 85-90. Sağlam bir guildin unionuna girilir. Sağlam guild kale sahibi guildi tokatlarken ve sizi korurken kalenin kalbine saldırılır. Devamlı kalenin kalbine saldırı yapan siz olduğunuzdan kale size kalır. Armut piş ağzıma düş olayı..

Fakat şöyle bir durum var. O sağlam guildin unionundan çıktıktan sonra hangi sağlam guilde kaleyi korutturadcaksınız? Korunmak için ne kadar HARAÇ(!) vereceksiniz?

Bir sonraki Fortress War'da görüşmek dileğiyle..

Total_Staff
  • GREECE serverından kaçanlar oralarda neler yaptıklarını görüyoruz...Hocam yazık ettiniz valla ...
  • arkadaşlar dikkat ettinizmi Flara 316 gün uzaklastırılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

GREECE serverından kaçanlar oralarda neler yaptıklarını görüyoruz...Hocam yazık ettiniz valla ...

hacım kaçmak mı ? lütfen detayları bilelim ve yorumumuzu yapalım..orda da kral nightmare dı burda da NIGHTMARE..değişen sadece zaman ve mekan.. biz sadece nightmare'ız
  • Orda KRAL İlk zamanlar sizdiniz türkler olarak.Ama noldu KUWAİT ile başaçıkabilseydiniz hala GREECE de olurdunuz...Ama siz ne yaptınız server değiştirdiniz...KUWAİT i şimdi görün CONVİCST in arkasına saklanıyor...
  • zamanında kimleri tokatladıgımızı unuttun galiba.. kuwaiti tabiki..gayet te güzel başa çıktık..kimsenin yapamadıgını yaptık
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

zamanında kimleri tokatladıgımızı unuttun galiba.. kuwaiti tabiki..gayet te güzel başa çıktık..kimsenin yapamadıgını yaptık

Peki bana neden neptune gittiğinizi söyleyin o zaman...Ben AKINCILAR guildinin MASTER i '' ZAYON ''...
  • burda anlatıpta kendimi yormak istemiyorum.kapiş

zayon
  • bizim oyunda yapmadığımız birşey kalmışmıydı? kuwaitlileri kesmek dahil? biz oyunu topluca bıraktık. çünkü artık zevk vemiyordu. 4-5 ay aradan sonra en yeni server olan Neptune de başlam kararı aldık. Server değiştirmemizin herhangi bir sebebi yok. sadece oyunu bıraktık ve yeniden başka bir server da başladık. Kuwait'in kimin arkasına saklandığı bizi ilgilendirmiyor. d2a a poseldon a sever ı bıraktırdık. biz bırakmadan önce tüm kuwaitliler ve yalakalı thiefti(ve haliyle server). biz bıraktıktan sonra alayı hunter olmuş. çünkü onlarla savaşcak hunter kalmamış. velhasıl kaçan göçen yok.. nightmare in isim babası olarak şunu söyleyeyim, ilk günkü gibi güçlüyüz. NightMare efsanesi neptune de devam ediyor.
  • Ne diyim HeLaL oLsun bea harbi 16 kişi ile Fw yi aLıyolar bu biraz 300 Spartalıyı andırdı bana
  • söze gerek kalmamış resmen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.