Şimdi Ara

NERDE LAN O FIZIKTE BASIMIN ETINI YIYENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ULAN SIZIN YUZUNUZDEN 8 GUNDUR GOZUME UYKU GIRMEDIM ALAYINIZDAN BI SES CIKIYO, ALAYINIZ PROFESOR KESILDI 10 YANLIS BEKLER OLDUM LAN FIZIKTEN SIZIN YUZUNUZDEN.. SIMDI GELMISINIZ FORUMDA FIZIKTE BI HATA MI VAR ? NAH FIZIKTE HATA VAR. ALIN SIZE FIZIK

http://i.hizliresim.com/QXb8YV.jpg

O 4 YANLISIMIN NE OLDUGUNU BILIYORUM.

YASA SORUSU X ISINI SORUSU GAZ BASINCI SORUSU VE ACISAL MOMENTUM ARTAR EYLEMSIZLIK AZALIR SORUSU YANLISTI.

GERI KALAN EVRENIN YASI SORUSU YOK EFENDIM PERIYOT T/4 SONRASINI ISTIYOMUS VS. NOOLDU LAN KONUSSANIZA.

• İyi çıktıysa hayırlı olsun kardeşim. Otur sakinleş.
  • obp fena geçirmiş
  • AintMadAtCha A kullanıcısına yanıt
    BUNADA SUKUR BEAAA
  • Senin adina cok sevindim seneye sinava giricem buyuk ihtimalle benim ortalamam da oyle olucak obp o kadar geriye attiysa cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibim15 S kullanıcısına yanıt
    evrenin yaşı cevap neydi?
  • way be kimyaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geleceginmuhendisi kullanıcısına yanıt
    12,5
    teşekkürler
  • ben de burdan kontrol ettim 6y idi gerçekte de 6y geldi sen yanlış konudan mı kontrol ettin acaba mesela bir konuda bilimsel bilgi 1,2 yazıyordu cevap olarak gerçekte yalnız 3 tü
  • Gianuzzi Yarımayı kullanıcısına yanıt
    hiçte oyle olmadı bılıyo musun? evrenın yası sorusuna 8 dıyolardı , şu dalga sorusu vardı k l m noktalarına yok efendım t/4 sure sonrasını soruyomusmus falan.. hep yanlıs yapan adamlar kendı cevapların allem edıp kallem edıp dayatmaya calıstılar.. bı sure sonra ben bıle yıldım 6 yanlıs bekledım hep.. actıgım konulara bak fızık 6 yanlıs hep
  • Helal hocam, sakin ol, keyifler yerine gelsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DooqanCa D kullanıcısına yanıt
    hocam maksatım mılletı ezmek degıl. ama sundan 1 gun once oyle bı savunuyolardıkı orda bogucaklar nerdeyse benı

evrenın yası 12,5 dedıkce ustume atlıyolardı, şu k l m dalga sorusunda perıyot farklıymısmıs soru degısıkmısmıs, oz ındıksıyon akımı sorusu oyle degılmısmıs.. her kafadan bı ses bıde o kadar adam bırlesınce bende ınanıyodum 6-7 yanlıs beklıyodum. en cok o troller ıcın attım. yoksa sonucumla boyle bı seye gırmek terbıyesızlık olur
    biyoda bu kadar y beklyomuydun benm de fazla cktı gibi geldi de??
  • topal2010 T kullanıcısına yanıt
    7 tane beklıyodum sasırtmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahibim15

hocam maksatım mılletı ezmek degıl. ama sundan 1 gun once oyle bı savunuyolardıkı orda bogucaklar nerdeyse benı

evrenın yası 12,5 dedıkce ustume atlıyolardı, şu k l m dalga sorusunda perıyot farklıymısmıs soru degısıkmısmıs, oz ındıksıyon akımı sorusu oyle degılmısmıs.. her kafadan bı ses bıde o kadar adam bırlesınce bende ınanıyodum 6-7 yanlıs beklıyodum. en cok o troller ıcın attım. yoksa sonucumla boyle bı seye gırmek terbıyesızlık olur

hocam özindiksiyonun cevabı neymiş? 1 yönünde ve oluşmaz yapmıştım doğru mu?
  • tebrik ederim kardeşim ben de biyodan öyle çok bekliyodum .iyi çekmişsin sıranı :)

• Benimki tıpatıp aynı gedi

benim doğru geldi 10 yanlıs beklıyodum 10 yanlıs geldi burda cevap verilenler doğruydu.
  • Kal Hoo Na Ho kullanıcısına yanıt
    ana akım 1
    oz ındıksıyon 2
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.