Şimdi Ara

Nerde o eski pokemon günleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sırf pokemon crater için üye olmuştum bu foruma.Hileler f5+enter lar ticaretler vs ler.

• O zamanlar orta okula gidiyordum Oyun tam benim doğum günüm olan 1 Aralıkta kapanmıştı sevinceğime çok üzülmüştüm ilk başta şaka sandım
  • Cidden güzel günlerdi.
  • Yerine birsürü oyun çıktı fakat hiçbiri bu boşluğu dolduramadı hakikaten ne günlerdi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vortex'de iMacros çalışmıyor mu artık? Bi göz atayım dedim. Script'i kaydediyorum fakat play'e tıkladığımda ilerlemiyor?
  • Çalışmıyor, onun için ayrı bir eklenti lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Çalışmıyor, onun için ayrı bir eklenti lazım.

ne gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartaryan

quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Çalışmıyor, onun için ayrı bir eklenti lazım.

ne gerekiyor?

Tam adını bilmiyorum, ama tarayıcının sürümünü değiştiren bi' eklenti.
  • ne günlerdi be :(
  • Eskilerden kimse kalmamış forumda...
  • HArbi amahe şimdi vortex :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: PikaDra

HArbi amahe şimdi vortex :S

Vortex Crater'in yerini tutmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

quote:

Aslında oyun bazında baktığımızda Crater'den tek eksiği Live Battle sanırım. He bir de şu TT listesindeki heriflerin milyar exp kasması. Vortex'in Crater'e nazaran iyi yanları da var aslında. Eventslar falan oluyor. Oyuna renk katıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Aslında oyun bazında baktığımızda Crater'den tek eksiği Live Battle sanırım. He bir de şu TT listesindeki heriflerin milyar exp kasması. Vortex'in Crater'e nazaran iyi yanları da var aslında. Eventslar falan oluyor. Oyuna renk katıyor.

Aynı efsaneden defalarca alama olayı iyi ve Unobs olayı iyi başka bi esprisi yok.. Crater bambaşkaydı en azından bu bölüm çok kalabalıktı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı efsaneden defalarca alama olayı iyi ve Unobs olayı iyi başka bi esprisi yok.. Crater bambaşkaydı en azından bu bölüm çok kalabalıktı..

demek istediğim o işte. bölüm doluydu o zamanlar oyun o yüzden keyifliydi. 4-5 sene öncesinden bahsediyoruz. o zaman ilkokula/liseye giden adamlar şimdi askerde ya da üniversite okuyor benim gibi. boş vakitlerimde bakıyorum sadece oyuna can sıkıntısı fakat diğerlerinin vortex'den haberi bile yoktur. crater kapanınca gitti hepsi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

demek istediğim o işte. bölüm doluydu o zamanlar oyun o yüzden keyifliydi. 4-5 sene öncesinden bahsediyoruz. o zaman ilkokula/liseye giden adamlar şimdi askerde ya da üniversite okuyor benim gibi. boş vakitlerimde bakıyorum sadece oyuna can sıkıntısı fakat diğerlerinin vortex'den haberi bile yoktur. crater kapanınca gitti hepsi.

Aynen öyle kardeşim kimse kalmadı keşke eskisi gibi olsa..

• :s evet ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.