Şimdi Ara

Nerden başlanir ki çizgi romana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. ben marvel ve dc dunyasina cok da aşina değilim ve işe çizgiromanlarin havasini bir içime soluyarak başlamak istiyorum.
    Geleyim meseleye, en çok hulku seviyorum ben ama internetten read orderlara baktigim kadariyla ilk ciltleri yani orjin ciltler turkiyede satilmiyor gordugum kadariyla... şimdi ortadan da dalinmaz çizgi romana siz ne tavsiye edersiniz?

Ben mi bulmadim yoksa var midir paralel evren dukkani var bana en yakin olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1940 50 lerden beri her ay her kahramanın kendi serisi çıktığı için en baştan başlamak imkansız
    oyüzden 2000 lerden başlamanızı öneririm. Zaten evrenler sürekli sıfırlanıp yenileniyor bu yüzen karakterlerin orjin hikayelerini
    okumak için ilk sayısını almanıza yada bulmanıza gerek yok.
    şu linkde güzel anlatmış nasıl başlanacağını
    https://www.altevren.net/wp-content/uploads/2012/01/Comics-Alemine-Giris%CC%A7-Rehberi.pdf
    eğer kahramanların toplu halde yaşadığı maceraları okumak isterseniz burdan faydalanabilirsiniz
    hulk serilerini okumak içinde internette rehberler vardır.
    İnternette toplu çr linkleri var buda onlardan biri:
    https://mega.nz/#F!xE4xRCjA!EZLGFgR4S6p_iG-rPByZOw!5ZRwBb5a
    hulkun hikayesi internette hulk kimdir diye aratınca çıkıyor ilk serisindede fazla bir olay yoktur diye düşünüyorum
    satın almak zaten bayağı bi zor ilk seriler zor bulunduğu için binlerce dolara satabiliyorlar.

• Teşekkürler. Ben kahramanin tüm çizgiromanlari lineer olarak ilerliyor saniyordum, ilk çikan çizgiromanlari okumayi da takinti haline getirmiştim. Ama yine de bi elden geçiririm çizimleri daha bir güzel eskilerin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.