Şimdi Ara

nerden cowon alınır?????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ya iaudio f2 ya da u3 alacagım.u3 biraz daha iyi sanırım ve biraz daha pahalı.f2 1gb 250,2gb 280...u3 1gb 280,0 2gb 310tl ereyonda.size sorum şu ki panatel garantili f2 ya da u3 en uygun nerden bulabilirim daha uygun bulamazmıyım

• eger taksitle istiyosan D&R lara bakabilirsin veya mavi bilgisayara,tabii fiyatlar biraz yüksek,peşin paran varsa gitti gidiyor dan yurtdışına yakın fiyatlarla bulabilirsin
  • amerikadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfather09

amerikadan
    türkiye garantili ve peşin alacagım nerden alırım en uygun gg dekiler yurtdışıgarantili diye biliyorum ole degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogby -- 30 Mayıs 2007; 19:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zogby

türkiye garantili ve peşin alacagım nerden alırım en uygun gg dekiler yurtdışıgarantili diye biliyorum ole degil mi?

Alıntıları Göster
    benden alabilirsin...240 lıra sarj aletide hediyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidrojenperoksit

benden alabilirsin...240 lıra sarj aletide hediyem

Alıntıları Göster
    D&R ve Yalçınlarda tüm modelleri mevcut ve zincirlikuyudaki panatel mağzasında bulunmaktadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: viyolaci

eger taksitle istiyosan D&R lara bakabilirsin veya mavi bilgisayara,tabii fiyatlar biraz yüksek,peşin paran varsa gitti gidiyor dan yurtdışına yakın fiyatlarla bulabilirsin
    PANATEL'in kendi mağazasında bulabilirsin ama genel olarak bütün satış noktalarında üç aşağı beş yukarı fiyatlar var.Oyüzden pek fark etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfather09

amerikadan
    Arkadaşlar bi arkadaşımızın başına gelen olaydan ders almıyoruz sanırım arkadşları sanal aleme yönlerdirmeyelim sonra arkadaşımız başına gelen olay başkalarınında başına gelebilir üçten kaçarken ondan olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbakan

Arkadaşlar bi arkadaşımızın başına gelen olaydan ders almıyoruz sanırım arkadşları sanal aleme yönlerdirmeyelim sonra arkadaşımız başına gelen olay başkalarınında başına gelebilir üçten kaçarken ondan olabiliriz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz alakasız bi soru ama bu cowon hangi ülkenin markası ona göre ordan sipariş vercem internetten??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Arkadaşlar biraz alakasız bi soru ama bu cowon hangi ülkenin markası ona göre ordan sipariş vercem internetten??

Alıntıları Göster
    Kore Markası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mTm

Kore Markası...

Alıntıları Göster
    en ucuzu ereyon.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

en ucuzu ereyon.com.tr

Alıntıları Göster
    Panatelden 2 ay önce 300 e aldım 2 gb liği,şimdi ne kadardır bilmiyorum ama daha uygundur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GökCell*

Panatelden 2 ay önce 300 e aldım 2 gb liği,şimdi ne kadardır bilmiyorum ama daha uygundur belki.

Alıntıları Göster
    be yalçınlardan 4gb cowon f2 yu 348 liraya aldım ve her kuruşunun hakkını veriyo kerata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krothu

be yalçınlardan 4gb cowon f2 yu 348 liraya aldım ve her kuruşunun hakkını veriyo kerata

Alıntıları Göster
    D&R de var ayrıca orda açıp deneyebilirsinde ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Flames

D&R de var ayrıca orda açıp deneyebilirsinde ;)

Alıntıları Göster
    ereyon dan alan var mı ? güvenilir mi ? cowon t2 nin yanına başka bi modelin resmini koymuşlar.

http://www.ereyon.com.tr/store/Search.aspx?search=true&srchtxt=cowon

• quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

ereyon dan alan var mı ? güvenilir mi ? cowon t2 nin yanına başka bi modelin resmini koymuşlar.

Alıntıları Göster
    Ya arkdaşlar dün baktım yalçınlardan cowon g3 307ytl.Çok uçuk bir rakam ya.Dışardan getirsem güvenemiyosun,garanti sorunu vs.Herkes diyo iriver t60 al o da türkiyede yok hem onu da cowon a değişmem.Napcam bilmiyom....

• quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

cowon umu ereyondan satın almadım ancak o siteden baska urunler satın aldım.Guvenilir bir site korkmadan tercih edebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: parietale

quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

cowon umu ereyondan satın almadım ancak o siteden baska urunler satın aldım.Guvenilir bir site korkmadan tercih edebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Peki havale ile mi kredi kartıyla mı aldın???Ben bi kere izmirde bi yerden internetle küçücük spekaer aldım 20 ytl masraf çıkardı da ondan dedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Peki havale ile mi kredi kartıyla mı aldın???Ben bi kere izmirde bi yerden internetle küçücük spekaer aldım 20 ytl masraf çıkardı da ondan dedim...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

ikisi de değil.Bnm de almak istediğim urun ile piyasa arasında ciddi bir fiyat farkı bulunuyordu,ben siteye guvenemedim ancak merkezlerinin izmirde oldugunu gordum.İzmirde oturduğum için belirttikleri adrese gittim merkezlerini gordum orda elden odeme yapıp teslim aldım ürünü

• quote:

Orijinalden alıntı: parietale

quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

ikisi de değil.Bnm de almak istediğim urun ile piyasa arasında ciddi bir fiyat farkı bulunuyordu,ben siteye guvenemedim ancak merkezlerinin izmirde oldugunu gordum.İzmirde oturduğum için belirttikleri adrese gittim merkezlerini gordum orda elden odeme yapıp teslim aldım ürünü

Alıntıları Göster
    Abi sen izmirde oturuyosun işi hallediyosun ben ist.da oturuyorum.Ben napacam???

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.