Şimdi Ara

Nerede absolute nerede relative?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bir web sitesi hazırlıyorum. Responsive olarak hazırlıyorum. Ama nerede position değerini absolute yapacağımı nerede relative yapacağımı bilmiyorum.

Yardımınıza ihtiyacım var.

• Responsive olarak hazırlamak için soruyorsan position mantığınıdan çok görüntüleme mantığını öğrenmelisin.
    Position mantığını da görüntüleme mantığına göre hazırlarsın, yani görüntüleme mantığını öğrenirsen zaten otomatik kafanda şekillenir ve ona göre yerleştirirsin. Bunun için photoshopta bir taslak hazırlayarak başlaman bence daha iyi olur. Onun yanında

https://bilisim.ermap.com.tr/responsive-tasarim-ornegi.html bunu bir incele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-42B698EEE

Responsive olarak hazırlamak için soruyorsan position mantığınıdan çok görüntüleme mantığını öğrenmelisin.
    Position mantığını da görüntüleme mantığına göre hazırlarsın, yani görüntüleme mantığını öğrenirsen zaten otomatik kafanda şekillenir ve ona göre yerleştirirsin. Bunun için photoshopta bir taslak hazırlayarak başlaman bence daha iyi olur. Onun yanında

https://bilisim.ermap.com.tr/responsive-tasarim-ornegi.html bunu bir incele.
    Merhaba,

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Verdiğiniz linkteki site örneğini indirdim ama aslında ben media ile yapmak istiyordum. Görüntüleme mantığı derken sanırsam öğelerin yerlerinin değişimini kast ediyorsunuz. Ben taslak hazırlarım onda sorun yok ama örnek sitedeki konumlandırmayı pek anlamadım.

Yardımınıza ihtiyacım var.

• mehmet.yilmaz M kullanıcısına yanıt
    Gün içersinde positive kavramının türlerini örneklerler açıklamaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42B698EEE -- 30 Mayıs 2018; 9:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.