Şimdi Ara

nerede bu ram ler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2*512 mb kingston ram alacam. bütün kadıköy mağazalarında cl4 var.
    benim istediğim kingston (çipide kingston) pc4300 (4200 ede razıyım) cl3 dual kit ram.
    istanbulda nerede bulabilirim bunları??
    sistemi yeni topladım.2 parça eksiyim var (ram ve hdd). diğer parçalar öyle kutuda duruyorlar. sabrım kalmadı. nerede bu ramler??

• söylemeyi unutmuşum
    ram ler ddr2 533 mhz olacak
  • arkadaşım gold mecdiyeköy yada vatan bilgisayara bir bak derim evim çok uzak gidemem diyorsan sitelerine bakabilirsin
  • avcılarda yurtta kalıyorum ama farketmez istanbul da heryere giderim. vatan computer oem ürünler satıyor. oem istemiyorum. ama dün topkapı şubesine de gittim. cl3 yoktu. pc gold a da gittim kadıköy şubesine orada da yok cl3. internet sitesinde de yok.
    sanırım bi mecdiyeköy kaldı. mecdiyeköyde bildiğiniz bi yer varmı 2*512 dual kit kingston(çipi kingston veya samsung) ddr2 533mhz pc4300 (4200 de olur) cl3 ram satan bi yer??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kışkırtır -- 9 Kasım 2005, 12:31:23 >
  • yok mu başka yardım eden?
  • Kadıköy karizma da yüksek bir ihtimal bulabilirsin. Yazıcıoğlu işhanında 2-3 tane şb si var tek tek gez. Hemde fiyatları daha cazip
  • someone74 cevapladığın için saol.
    peki cl4 ile cl3 arasında fiyat farkı varmı? fiyatlarını biliyorsan yazarmısın?
    kingston (çipi kingston yada samsung) 2*ddr2 512 (dual kit) 533mhz pc4300 (4200 de olur) cl3 ve cl4 ün?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    oem ram ne demek?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malesef DDR2'nin cl performansları hakkında bir bilgim yok ancak aralarında mutlaka fiyat farkı vardır. Sormadan aldığında CL4 uzatırlar ama CL3 istediğinde ekstra bir fiyat farkı ile karşılaşacağın kesin. Örneğin OC düşkünleri cl3 olan ddr lardan ziyade cl2.5 hatta cl2 için 2-3 kat fazla fiyat verirler. Örneğin kullandığım ram lerden 2*512MB yerine piyasada 3*1GB ram almam mümkündü fakat performansı için bu fark bazen göze o kadarda büyük gelmiyor. Tavsiyem yazıcıoğlunu iyice bir tara. M.köy'de bir alternatif ama yazıcıoğlu biraz daha stok açısından iyi.
  • bende pc 4200 cl3 kingston ram var sakın ona güvenipte alma çünkü salak adamlar ddr-400 te çalışınca cl3 olduğunu belirtmemişler yani ram i ddr-533 olarak kullandığında cl4 oluyor cl3 yaptığında ise makina açılmıyor.
  • Kadiköyde uranium pc var ordan bulabilirsin kesin
  • uranium pc ye, karizma ya, yazıcıoğluna ve o çevredeki (kadıköy) bütün bilgisayarcılara baktım. hiçbirinde yok. hep cl4. adamlar türkiye de bulamazsın dedi!?
    arkadaşlar ya aranızda bu ram lere sahip olanlar yok mu??

kingston (çipi kingston yada samsung) 2*512mb (dual kit) DDR2 533mhz pc4300 (4200 de olur) cl3

bi mecdiyeköy kaldı. arkadaşlar mecdiyeköyde varmı bu ram i bulabileceğim bildiğiniz bi bilgisayarcı?
    netten de satın alabilirim. varsa bunları satan bi site yazın lütfen.
    nerede bu ram ler?
  • dostum çok istiyosan izmirde tekmar şirketinden sipariş verebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.