Arkadaşlar son oynanan metalist ve hacettepe maçları dahil son zamanlardaki maçlarda gslı oyuncularda en ufak bir hırs göremiyorum. tamam çok kaliteli bi takıma sahibiz ancak futbolda büyük başarılar eğer çok büyük mega bi kulüp değilseniz ruhla hırsla elde edilir . şuan takımda hırs olmadığı gibi bunu takıma aşılayacak biriside yok .yada ben göremiyorum.siz bu konuda ne düşünüyosunuz bilmiyorum ama ben bu fotoğraftaki azmi sahada görmek istiyorum ...
Arda, Servet, Ayhan bunlar aslında hırsla, yürekleriyle oynayan futbolcular. Ama ne kadar hırslı olursan ol hocam, hırs da bi yere kadar. Doğru oyun şablonu içerisinde, takıma kazanmaya yönelik futbol oynama arzusunu da birileri aşılayacak. Önce Skibbe inanacak, zamanında önce Terim'in inandığı gibi
yüreklerini koymazlar sonra da yenilince yemek yiyemiyoruz derler
hadi ama birisinin tuz ruhu resmi koyması gerekmiyormuydu?
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
Arda, Servet, Ayhan bunlar aslında hırsla, yürekleriyle oynayan futbolcular. Ama ne kadar hırslı olursan ol hocam, hırs da bi yere kadar. Doğru oyun şablonu içerisinde, takıma kazanmaya yönelik futbol oynama arzusunu da birileri aşılayacak. Önce Skibbe inanacak, zamanında önce Terim'in inandığı gibi
bu 3 oyuncu konusunda kesinlikle katılıyorum. ancak dediğin gibi bu adamları gazı verecek bi adam olması lazım kenarda. futbolu gerçekten çok seven .yenilmeyi bırak berabere kalmayı bile hazmedemeyen bi adam olması lazım kenarda. gs lılık ne demek bunu bilen taraftara gazı verebilecek bi adam olması lazım kenarda. ardanın gerektiğinde ne kadar hırs dolu oynadığına defalarca şahit olduk. ancak bu aralar ondada bi durgunluk seziyorum. ayhan zaten benim adamım . gs takımını ( bazılarının çok kızmasına rağmen ) iskeletini oluşturan takımı ayakta tutan en önemli adam olduğuna inanıyorum .
teknik direktör konusunda her nekadar tecrübesiz olsada haginin bu takımın başına bir kez daha getirilmesi gerektiğine inanıyorum. ben haginin geldiği sezondaki futbolu şampiyon olamamamıza rağmen beğeniyodum. ki adama verilen bi ribery faciasının sezon ortasında yaşanmasına rağmen bence takım çok sağlam oynuyodu.
en azından beraberliklerden sonra istediğimiz skoru aldık gibi saçma sapan galatasaray felsefesine yakışmayan şeyler söylemiyordu.
recep41
Engelli Aslanlar Dünya Sampiyonu Galatasaray'ın İşte Gerçek Ruhu İşte Gerçek Ruhu
Bence artık ruhu filan kenara bırakmalıyız. Avrupa takımlarının hangisi ruhla oynuyor. Herkesin taktiği, oyunu belli çıkıyorlar oyunlarını oynuyorlar. Çok iyi bir takım değiliz madrid, barça, chelsea gibi ama bir valencia, villerael, lyon, deportivo gibi seviyedeyiz. Bu takımlar ruhlamı oynuyor hayır taktikle, sistemle oynuyorlar. Halen olaylara çok amatör bakıyoruz artık profesyonelleşmeliyiz. He ruh gereklimi gerekli takım olabilmek adına ama herşeye ruh gerekli demek amatörlükten başka birşey değildir. Sistemin, taktiğin yetmediği yerde ruh, inanç devreye girerse büyük başarılar ve istikrar gelir.
Ben arkadaşa katılıyorum gerçektende artık her takımın bir sistemi taktiği oturmuş durumda ama hala bizim Türkiyede böle bi anlayış yok ben bir gs li olarak artık takımımdan avrupada bir başarı istiyorum.Galatasaray bunu yaptı çünkü inandı inanmak başarının yarısıdır.Diğer yarısınıda mücadele ve taktik anlayışıyla getirmesi gerekiyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
Tuzruhumu oluyo bu şimdi
Tuzruhumu diye bende yazacaktim aynen. Takim icinde iyide olsa kötüde olsa oynamiyacagini bilsen ne yapardin kendini futbolcu yerine koy, yada hoca iyi taktik veremiyorsa, rakibin hatalarini göremiyorsa ne yapardin. Ayrica GS daki o ruh Lucescu gidisi ile biteli seneler oluyor 6 senedir Gs bu sekilde.
Terim gibi bir teknik direktör olmadan zor
Baba ağız burun kıran Yılmaz Vural gibi Teknik Direktör lazım bize tabii biraz abarttım o ayrı :D
quote:
Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
Tuzruhumu oluyo bu şimdi
tuz ruhu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme