Oynayan var mı hala? Ben 2-3 yıl önce bıraktım o zamanlar sadece botlar kasılıyordu ve townlarda oyun yöneticilerinin premium satılması için yerleştirdiği sahte hesaplar vardı.
Şunu söylemeliyim ki hırsızlık, kervan, avcılık olaylarının olduğu zaman en güzel yıldı. Çok eskilerde bir bug vardı(Kıyafetleri çıkarıp, başka meslek kıyafeti takılabildiği yıllar), kervancıya çıkan npc'ye saldırdığında sana saldırmaya başlıyordu. Elektrik şoklu bow npc çıkmıştı, kervancı da düşük level ve full intti. Npcye saldırıp elektrik şokuyla traderi yarım saat devirmeye çalışıp sonunda devirmiştim. 5-6k birşey vermişti ama verdiği zevk paha biçilemezdi. Oyunun içine s.çtılar resmen, ah ah nerede o eski silkroad.
Hiçbir şey eskisi gibi kalamaz. Silkroad Online için de geçerli.
valla 2006 da abim oynuyordu görüş o görüş 2 sene oldu bırakalı uyuşturucu bagımlısı gibi günde en az 8 9 saat oynuyordum müziklerini dinliyordum pc de artık bagımlısı olmuştum şimdi hala indirip devam etsemmi diyorumda vakit kaybı eskiden rüyalarıma girerdi çocukluk işte şimdi girerken bile şifre istiyor kaç tane