FENERBAHÇE DE KONDİSYON YETERSİZLİĞİ VE ÇALIŞMA DİSİPLİNİ ÇOK KÖTÜ...
ADAMLAR NEREDEYSE SÜRÜNEREK TOP OYNAYACAK...
DAKİKA 70 OLUNCA ADAMLARIN PİLİ BİTİYOR...
BU KONUDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM....
en önemli sorundan biri temposuzluk. hem tempo yapacak oyuncu yok. hem de bunu saglayacak adam. daumun en büyük avantajı koch gibi bir adamı olmasıdır.
oyuncularına bak. brezilyadan stoper alıyorsun hem de 2 tane... asıl komedi de burada
bu konuya bende katılıyorum.gerçekten koch zamanında fener son dakikalrın takımıydı.bunund şansla alakası yoktu.çünkü 70den sonra yorulan rakibini kondisyonuyla eziyordu fenerbahçe.ama bu sezon gerçekten kondüsyon namına hiçbirşey yok.galatasarayda da en çok eleştirdiğim konu bu.70 den sonra dilleri dışarda oynuyo bizimkiler.burdan çokacak sonuç zico ve geretsin teknik direktörlükle uzaktan yakından ilişkisinin olmadığıdır.
En iyisini Samet aybaba söyledi 2.sınıf hocalar bunlar. Zaten yaptıkları ortada. Rıdvan da NTV de büyük takimların kadrolarının kalitesizligini söyledi. O da çok doğru. Büyük takımlarda oynayabilecek kapasitede degil bu adamlar. iyi niyetli de olsalar. Kapasite bu kadar zaten. Yapacağın tek şey var çok çok iyi çalıştırmak bu adamları ve senin hoca olarak taktiksel bilgilerini ortaya koyman. E senin hocan bunları da yapamıyorsa sonuç ortada. (3 büyüklerden bahsediyorum)
Yine suçlu olan yönetimler. Araştırmadan etmeden oyuncu almalar. Paralar çöpe gidiyor. Hedeften bahsediyorsun aldıgın hocaya aldığın adamlara bak. bir de dünyanın parası ödüyorsun. Söylenecek bişey yok... Felaket geliyorum diyor yavaş yavaş... Türk futbolu da iyice geriye dogru gidiyor.
Brezilyalıları ve Brezilyalıları getirenleri sevmedim,sevmiyorum ve sevmeyeceğim... Aurellio,Nobre gibi mücadele edenler Türk oldular,zaten belliydi bu kadar mücadele eden adamların kanında Brezilyalılık dışında birşey olmalı Alexin istediği Brezilyalılar alınacağına Appiahın istediği Ganalılar alınsaydı en azından iyi mücadele eden bir takım olurduk Hocanın kim olduğu çok da önemli değil bence...Le Guen gitti Lyon bitmedi aksine daha çok yükseldi.Bu işler daha çok futbolcularla oluyor
Dün tv8'de nefis bir yorum yaptılar. Madem bu Türk vatandaşı olanlar Türkiye'yi çok seviyorlar, çifte vatandaşlığı bıraksınlar, kendi ülkelerinin vatandaşlığını iade etsinler ve sadece Türk olsunlar. Görelim bakalım gerçekten Türkiye'yi samimi olarak kaç kişi seviyor. Kendi ülkesinde milli olamayan 3.sınıf futbolcular burada 70 milyonluk ülkede 11 tane Türk topçu çıkmıyor diye takıma alınıyor. Ben böyle zihniyete biri beni durdursun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme