Merhaba Arkadaşlar DH'ye girmeyeli neredeyse 3 ay oluyor kadro dağılmış eski neşe heyecan çatışmalar hiçbirşey kalmamış ya bekir poti tembeler eddie taylor egzantiring redbulvodka kelepce v.b.... hiç kimse yok ya alooo Yoklama Yapıyorum Hadi Buradakiler El Kaldırsın
quote:Orjinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı. Merhaba Arkadaşlar DH'ye girmeyeli neredeyse 3 ay oluyor kadro dağılmış eski neşe heyecan çatışmalar hiçbirşey kalmamış ya bekir poti tembeler eddie taylor egzantiring redbulvodka kelepce v.b.... hiç kimse yok ya alooo Yoklama Yapıyorum Hadi Buradakiler El Kaldırsın oooo baronum cenkim nerdesin yav ben burdayım da birkaç gün pek takılamıyorum,ders çalışmam lazım çarşambadan sonra kendimi foruma adayacam sen naptın ? ne zaman eskisi gibi girmeye başlıyon ?
quote:Orijinalden alıntı: ssaammyok aga dün buradaydı hepsi bugün yoklar, yarın gelirler inş. tadı tuzu yok gereksizin onlarsıztabi yok ya ne zaman girsem yoklar en son bi toplu ban yemişlerdi ben kurtulmuştum o günlerde forumda değildim eğer olsaydım kesin bende yerdim (ortalığı ateşlemekten)
quote:Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.tabi yok ya ne zaman girsem yoklar en son bi toplu ban yemişlerdi ben kurtulmuştum o günlerde forumda değildim eğer olsaydım kesin bende yerdim (ortalığı ateşlemekten)Alıntıları Göster yavaş yavaş girmek lazım bekir özlemişim sizleri ya hacı benim forum bi tutuldu bi tutuldu aklın durur bende anlamadı nasıl oldu millet rahat bırakmıyoki gireyim ama bundan sonra girecem
quote:Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.yavaş yavaş girmek lazım bekir özlemişim sizleri ya hacı benim forum bi tutuldu bi tutuldu aklın durur bende anlamadı nasıl oldu millet rahat bırakmıyoki gireyim ama bundan sonra girecemAlıntıları Göster Hepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıkların
quote:Orijinalden alıntı: MoonRoseHepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıklarınAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: MoonRose Hepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıkların deişmeyenlerse senin yasdıkların çok güzeldi be tebrik ederim
quote:Orijinalden alıntı: MoonRoseHepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıklarınAlıntıları Göster yapma etme yaw 7/24 burdaim sen merak etme bnm gözetimim altında bura bi yanlışta damlarım
quote:Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.yavaş yavaş girmek lazım bekir özlemişim sizleri ya hacı benim forum bi tutuldu bi tutuldu aklın durur bende anlamadı nasıl oldu millet rahat bırakmıyoki gireyim ama bundan sonra girecemAlıntıları Göster hacı senin silahşör - cüce konuları bir aralar ne meşhurdu gelirsen yine öyle birşeyler yapar ,milleti çıldırtırsın bir de imzanı düzelt yav,kuraldışı olmuş..
quote:Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.quote:Orjinalden alıntı: MoonRose Hepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıkların deişmeyenlerse senin yasdıkların çok güzeldi be tebrik ederimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı. quote:Orjinalden alıntı: MoonRose Hepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıkların deişmeyenlerse senin yasdıkların çok güzeldi be tebrik ederim Çok teşkür ederim gece gece nası yasdıııımı bende bilimorm walla
quote:Orijinalden alıntı: MoonRosequote:Orjinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı. quote:Orjinalden alıntı: MoonRose Hepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıkların deişmeyenlerse senin yasdıkların çok güzeldi be tebrik ederim Çok teşkür ederim gece gece nası yasdıııımı bende bilimorm wallaAlıntıları Göster oh maşallah sen kaybol gözükme aylardır. ondan sonra bi gün kimseyi görmedin mi yaygarayı kopar. sen önce hesap ver bakim nerelerdesin bunca zamandır
quote:Orijinalden alıntı: MoonRosequote:Orjinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı. quote:Orjinalden alıntı: MoonRose Hepsi burda onların ama bırak 3 ayı hergün yeni şeyler oluo burada deişmeyenlerse senin yasdıkların deişmeyenlerse senin yasdıkların çok güzeldi be tebrik ederim Çok teşkür ederim gece gece nası yasdıııımı bende bilimorm wallaAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Kelepceyapma etme yaw 7/24 burdaim sen merak etme bnm gözetimim altında bura bi yanlışta damlarım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Kelepce yapma etme yaw 7/24 burdaim sen merak etme bnm gözetimim altında bura bi yanlışta damlarım hacı sen 7/24 olayını nerden biliyon bakiyim @beckhir olum dur neler yapacam cüceler filan neki eeyy gidi eyy bi ban yeriz hep beraber dimi hacı
quote:Orijinalden alıntı: kkslyyldzoh maşallah sen kaybol gözükme aylardır. ondan sonra bi gün kimseyi görmedin mi yaygarayı kopar. sen önce hesap ver bakim nerelerdesin bunca zamandırAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kkslyyldz oh maşallah sen kaybol gözükme aylardır. ondan sonra bi gün kimseyi görmedin mi yaygarayı kopar. sen önce hesap ver bakim nerelerdesin bunca zamandır yaw sen kimsin bekir hacı herkes adını değiştirmiş kimseyi tanımıyom yaw tanıtsana olum arkadaşlar kim kimdir yiyecen kafaya şimdi
quote:Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.quote:Orjinalden alıntı: kkslyyldz oh maşallah sen kaybol gözükme aylardır. ondan sonra bi gün kimseyi görmedin mi yaygarayı kopar. sen önce hesap ver bakim nerelerdesin bunca zamandır yaw sen kimsin bekir hacı herkes adını değiştirmiş kimseyi tanımıyom yaw tanıtsana olum arkadaşlar kim kimdir yiyecen kafaya şimdiAlıntıları Göster vay bursanın baronu gelmiş. hacım nassın??işler nasıl gidiyor şirkette??
quote:Orijinalden alıntı: .ıI BaRoN Iı.quote:Orjinalden alıntı: kkslyyldz oh maşallah sen kaybol gözükme aylardır. ondan sonra bi gün kimseyi görmedin mi yaygarayı kopar. sen önce hesap ver bakim nerelerdesin bunca zamandır yaw sen kimsin bekir hacı herkes adını değiştirmiş kimseyi tanımıyom yaw tanıtsana olum arkadaşlar kim kimdir yiyecen kafaya şimdiAlıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: RedBullVodkavay bursanın baronu gelmiş. hacım nassın??işler nasıl gidiyor şirkette??Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: RedBullVodka vay bursanın baronu gelmiş. hacım nassın??işler nasıl gidiyor şirkette?? hacı hoşgeldin nasılsın yenge nasıl iki dakika
quote:Orijinalden alıntı: RedBullVodkavay bursanın baronu gelmiş. hacım nassın??işler nasıl gidiyor şirkette??Alıntıları Göster hacı ben de takip edemiyom artık rekor kıranlar var ,2 günde bir rumuz değişiyorlar bak redbull da geldi ,abi hoşgeldin sen de
quote:Orijinalden alıntı: aslıyucelAlıntıları Göster iyi gidiyo redbulum vodkam benim aslıyücel sen yenimi düştün kız aramıza Hacı Sizde Msj Atacak Yer Arıyodunuz Her Halde Allahtan Açtım Başlığı Haa
quote:Orijinalden alıntı: RedBullVodkavay bursanın baronu gelmiş. hacım nassın??işler nasıl gidiyor şirkette??Alıntıları Göster