slm canım şimdi gördüm yafs kusura bakma 2 gündür eve pek ugrayamadım sehir dısından bi arkadasım geldi onlardaydım
bu arada noldu senin avatar imza
bilmiyom ki yaw çıkmadı işte avatar
ayyy ben açcaktım bu topiğiii, Chukucumm ösledik fallaaa, nirlerdesin seeen??
richy sen tekrar yükle o avatarıı
@öcüüüü nabıon jnmjmmmmm bende ösledim yafs bi kaç gündr giremedm yukarda yazdım ya arkadaslardaydım işte
bugünde saplar gününü kutladık beraber
naber len
la bari msn e falan girseydin cafe den falan
hearths haqjı arkadaslardaydım dediysem herif bizle aynı apt aynı katta la ama gece bütün arkadaslar toplanıp sabaha kadar icip aksama kadar uyuyunca hiçbiyerden giremedim
@öcüüüü nabıon jnmjmmmmm bende ösledim yafs bi kaç gündr giremedm yukarda yazdım ya arkadaslardaydım işte
bugünde saplar gününü kutladık beraber
çuku yu rak !
quote:
Orjinalden alıntı: ChuKu
hearths haqjı arkadaslardaydım dediysem herif bizle aynı apt aynı katta la ama gece bütün arkadaslar toplanıp sabaha kadar icip aksama kadar uyuyunca hiçbiyerden giremedim
yuh o kadar içtiniz yani
walla hayatımda ikinci kez bu kadar kötü oldum...
ama bişi ögrendim rakı ile cin karıstırılmazmıs abi hemde ikisindende bi kücük olursa aslaaaa
o dediğini yapmak için kafayı sıyırmak lazım olum ne yapmışınız öle mokunu çıkarmışınız işin
öle oldu walla biraz aksam üzeri eve geldim dusa girdim soguk soguk suyu acmısım off bana mısın demedi anca ayıldım
quote:
Orjinalden alıntı: ChuKu
öle oldu walla biraz aksam üzeri eve geldim dusa girdim soguk soguk suyu acmısım off bana mısın demedi anca ayıldım
la ona sibirya soğuğu işlemez manyak yapma bi daha öle bişi
hoşgeldin lordjum birasdan yatıorum o yüsden fasla kalamam. şimdiden ii gejeler
gerekmesssss ii geceler jnmmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme